reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Luczynka jesteś młodziutka to fakt :tak: ale nie chcę Cię martwić, :no: jesteś najmłodsza na wątku. Jest jedna dziewczyna rok od Ciebie młodsza (bynajmniej nie ja :-D ) ale rzadko się udziela niestety.

Luczynka nie znam !!! ja tu po slubie sie przeprowadziłam i do dzis żaluje, oczywiście nie ślubu tylko przeprowadzki :-D

A moja mała gwiazdeczka zasnęła przed zupką :szok: Ostatnio jadła rano przed 10 kaszkę, potem na spacerze trochę flipsów :szok: ale za to jak się wyśpi to będzie miała taki apetyt ze hej.

Luczynka piękny wiek też kiedyś tyle latek miałam. Dzisiaj wyprawiłam smarkatą do przedszkola w swetrze a tu zimno jak ...
Kupiliśmy kurtkę także na wiosnę jesteśmy przygotowani zaraz idziemy jej szukać.

Kto ma pomysł na marzannę bo jest konkurs w przedszkolu :-) :-) :-) :-) Dajcie jakieś fajne pomysły:cool2: :cool2:
Idziemy po kartki do segregatora taka moda przedszkolna:eek: :eek: :eek:

nie może być :szok:

hahahahahha oliwa sprawiedliwa !!! pokarało Cie za wczorajszą ucieczkę z czata !!! :laugh2:

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
jeszcze mi o tym przypominaj:sick:
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ja bardzo lubię szpinak, bardzo ... wczoraj miałam, mniam, mniam....:-)

Luczynka- bo człowiek ma tyle lat na ile się czuje!!!!!!:laugh2:

Martagloo- a z czego ma byc ta marzanna? technika dowolna?

A ja mam jeszcze dziś zebranie rodziców u Darii brrrrr....
Kto wymyślił wywiadówki ?????;-)

hej :-)

Ja wczoraj weszłam na czata o 22 (bo mąż zajoł mi kompa wcześniej) a tu taaaakie pustki :-(

Mokkate Gratki za ząbalki - nareszcie sie doczekałaś ;-) i super foteczki z żółwikiem ;-) Powodzenia na zebraniu ;-)

Izuniu dzięki za przypomnienie na gg,ale mnie nie było jeszcze ;-)

Kubusiowa Jeszcze pytasz kochana....oczywiście że już jesteście zapisani na imprezke u Wiki ;-)

Karolina jesteście juz zapisane na urodzinki Wiki ;-) Faaaajniście że jesteś spowrotem ;-) a obróbka wciągneła mnie straaasznie hihi

Luczynka to super że się czujesz na 17,ja też bym tak chciała ;-) bo czuje się straaasznie ;-)

martaglo dzisiaj to do niczego ta pogoda :-( a ja myślałam że dzisiaj dłużej będe z dziewczynkami na spacerku,a tu tak chłodno :-( Niestety nie mam żadnych ciekawych pomysłów na marzannę :-(

Witam,

Mokkate ogromne gratulacje - teraz napewno nadrobi i szybjo wyrosna jej zabki.
Spotkanie z zolwiem - super.
Sonia jak pierwszy raz u siostry zobaczyla zolwia, to sie troszke przestraszyla.

Karolina fajnie, ze znow jestes, watek znow zaczal produkowac mnustwo postow

Luczynka ja sie zatrzymalam na 21 ;-), zawsze jak ktos mnie pyta, to od paru lat chce zawsze tyle powiedziec :happy:

U nas wszystko po staremu. Ja ostatnio mam wyjatkowo dobry humor, chodze i wszedzie sie usmiecham - pewnie to slonko tak pozytywnie mnie nastawia. Sonia szaleje ile moze. Tylko ostatnio Rafal cos marudzi - nadrabia za kobiety :laugh2:

Pozdrawiam,

reklama
Ekhm, ekhm, ekhm - czyżbyś Izuś o mnie wspominała ? :-)
Tak mi stuknie 21 w tym roku i to dla mnie tragedia......
A udzielam się rzadko, bo nie mam w domu internetu ani kompa niestety :-( . Ale być może wkrótce się to zmieni :-) .
U nas po staremu. Prócz tego, ze Oskarek ma 5 zabka i 6-ty już idzie.
Mokate gratulacje dla MArtynki i spóźnione najserdeczniejsze życzenia dla córci !!!!!
Chcemy wprowadzać powoli nocniczek,a le jeszcze owego nie zakupilismy, za to wyposazylismy się w zapas pieluch (dopiero po zakupie wpadłam na pomysł, zeby nocnik wprowadzac......). Nie wiem od czego zacząć.... Chyba po prostu będe OSkarka na nim sadzać co jakiś czas i jak zrobi siusiu to chwalić....
Buziaki dla Was!!!! Jak mi Boo (żeby z Bogiem nie mylić, bo tak zabrzmiało ) pozwoli to jeszcze coś skrobnę przed wyjściem do domu.

Do góry