reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam! Znów poza podium :wściekła/y: :-D

OGROMNE GRATULACJE DLA MARTYNKI!!!!
Mokkate w końcu się doczekałyście :tak: i Malutka nie będzie musiała mieć protezy :-D :laugh2: :-D

reklama
Dziekuję za gratki :-D :-) :laugh2:

Anzk- też myślę, ze teraz pójdą jak burza....

Dziś Daria pisze "Kangura" (to jest konkurs matematyczny, na całym świecie taki sam, w tym samym dniu i o tej samej godzinie) :-)Właściwie już napisała. Ciekawa jestem jak jej poszło, bo jest naprawdę trudny .
A Martynka miała przed chwilą bliskie spotkanie 3 stopnia z żółwiem:-D . Obydwoje wyszli bez szwanku.:-D
Wklejam zdjęcie...Zobacz załącznik 31511

witam:-)

mokkate - no to wielgachne gratki dla Martynki!!!!! świetne zdjątka:tak: Kubusiowi wczoraj przebiła sie prawa 4 i ma w sumie 7 ząbków a następna 4 już prawie że...........tylko patrzec jak sie przebije:-D

monysia - nareszcie pozytywne myslenie i tak trzymać!!!!!!!:-) ładna z was para to bedzie sliczny bobasek:tak: mąż poszamał ciasta:confused: a zostawił cos nam do kawusi;-) :-D powodzenia u lekarza

karolinka - jak miło znów widziec twoje posty:happy: wklej zdjęcia musze was zobaczyc :tak: napewno lepsze było by spotkanko na zywo:-D nasza organizatorko wszelkanich spotkanek dawaj jakis termin!!!!!!!!!! a fakt u mnie duzo robotki projekt goni projekt:szok: :laugh2: ale ja sie ciesze bo portfel nie świci pustką:tak:

justynka -dzięki za wczorajsze usprawiedliwienie, jestes kochana:tak: :-) jutro otwarcie PLAZY w Rybniku nie wybierasz sie może:confused: bo ja tak musze jkąś czapeczke upolowac Kubusiowi, daj znac to może sie spichniemy:tak: :-)

czarnulka - nie załamuj sie, super pomysł z takimi urodzinkami, jak tylko będziemy mogli to Kubus z rodzicami sie pisze!!!!!!!!!:tak: jak tylko będzie miejsce na liście urodzinowej:-)

a ja obiadek juz kończe chłopaki spią, po obiadku wybieramy sie w trójeczkę na spacer na Żorski Rynek:laugh2:

no i oczywiście witam nowe mamusie

a jeszcze zapomniałam mamy juz rezerwacje na wakacje : kierunek Ustka od 14 lipca (urodzinki Jarka) na 12 dni :-). Jedziemy w trzy wesołe rodzinki z kochanyi smykami a przedewszystkim rówiesnikiem kubusia przesympatycznym Jasiem:laugh2: :-D ale sie ciesze:happy:

.Hej babolki.

.Zaraz zabieram się za przygotowywanie obiadku ale musiałam tu trochę poklikać;-).No i jeszcze
kawusiasq7.gif
;-) .

.kubusiowa szykują wam sie super wakacje:tak: fajnie ze macie to już zaplanowane.A fotki wkleję ale może wieczorem.Czekam tez na wasze fotencje
ggaparatir6.gif
.

.mokkate super zabawę miała Martynka z żółwiem... albo na odwrót
380322wve7.gif
:-D.

.Miłego czwartkowego popołudnia:-p.

Mokkate gratulacje dla Martynki :-) ani sie obejrzysz a bedzie pelna buzinka zabalkow ;-) zdjecia z zolwikiem sa swietne, widac ze Mała jest nim bardzo zainteresowana :tak: My mamy pieska ale omija Oliwke wielkim lukiem bo ona gdy tylko ma okzaje to ciagnie za ogon lub uszy i biedaczek ucieka od niej :-D
No i powodzenia dla Darii, ja znam tej konkurs bardzo dobrze bo sama bralam w nim udzial co roku gdy bylam w podstawowce. Wygralam nawet aparat fotograficzny, kalkulatro i koszulke :-)

Kubusiowa super macie z tymi wakacjami :tak: my niestety w tym roku musimy zostac w domu :-( bo kupilismy miesiac temu samochod i wszelakie fundusze sie wykonczyly. Braklo nam nawet do autka i tescie nam pozyczyli wiec musimy teraz oddac:-(
A co do Plazy w Rybniku to podziwiam CIe ze chcesz tam jutro jechac, bo Rybnik bedzie kompletnie zakorkowany. WIem cos o tym bo mieszkam niedaleko Plazy i gdy jade do centrum to w normalne dni ciezko sie tam dostac a co dopiero na otwarcie.

Monysiu sliczne zdjecia :tak: piszesz ze jestes bardzo mloda-mozna wiedziec ile masz lat? bo ode mnei napewno nie jestes mlodsza, jestem tu najmlodsza smarkula :-D no i piekne zdjecie fasolki, az powyciagalam moje zdjecia USG z ciazy i wspominalam sobie:happy:

A ja od rana prasuje, i to juz drugi dzien a konca nie widac:no: Ale nie ma sie co dziwic, pralam przez caly tydzien to kiedy trzeba to wyprasowac :-(

reklama
.Dziś na spacerku pokazywałam Lence bazie i baaardzo jej się podobały:tak:,dotykała,chciała zrywać ... mały botanik z niej:happy:.Tamtej wiosny jeszcze mało ją to obchodziło za to teraz nadrabia z nawiązką:happy:.

.kubusiowa a propo wyprawy do sklepu :koniecznie pochwal sie co kupiłaś:cool2:.

.justa
i jak tam ćwiczenie nogi:confused::rofl::rolleyes2: mąż pewnie chodzi obolały:-D.

Do góry