reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam! Znów poza podium :wściekła/y: :-D

OGROMNE GRATULACJE DLA MARTYNKI!!!!
Mokkate w końcu się doczekałyście :tak: i Malutka nie będzie musiała mieć protezy :-D :laugh2: :-D

reklama
Dziekuję za gratki :-D :-) :laugh2:

Anzk- też myślę, ze teraz pójdą jak burza....

Dziś Daria pisze "Kangura" (to jest konkurs matematyczny, na całym świecie taki sam, w tym samym dniu i o tej samej godzinie) :-)Właściwie już napisała. Ciekawa jestem jak jej poszło, bo jest naprawdę trudny .
A Martynka miała przed chwilą bliskie spotkanie 3 stopnia z żółwiem:-D . Obydwoje wyszli bez szwanku.:-D
Wklejam zdjęcie...Zobacz załącznik 31511

witam:-)

mokkate - no to wielgachne gratki dla Martynki!!!!! świetne zdjątka:tak: Kubusiowi wczoraj przebiła sie prawa 4 i ma w sumie 7 ząbków a następna 4 już prawie że...........tylko patrzec jak sie przebije:-D

monysia - nareszcie pozytywne myslenie i tak trzymać!!!!!!!:-) ładna z was para to bedzie sliczny bobasek:tak: mąż poszamał ciasta:confused: a zostawił cos nam do kawusi;-) :-D powodzenia u lekarza

karolinka - jak miło znów widziec twoje posty:happy: wklej zdjęcia musze was zobaczyc :tak: napewno lepsze było by spotkanko na zywo:-D nasza organizatorko wszelkanich spotkanek dawaj jakis termin!!!!!!!!!! a fakt u mnie duzo robotki projekt goni projekt:szok: :laugh2: ale ja sie ciesze bo portfel nie świci pustką:tak:

justynka -dzięki za wczorajsze usprawiedliwienie, jestes kochana:tak: :-) jutro otwarcie PLAZY w Rybniku nie wybierasz sie może:confused: bo ja tak musze jkąś czapeczke upolowac Kubusiowi, daj znac to może sie spichniemy:tak: :-)

czarnulka - nie załamuj sie, super pomysł z takimi urodzinkami, jak tylko będziemy mogli to Kubus z rodzicami sie pisze!!!!!!!!!:tak: jak tylko będzie miejsce na liście urodzinowej:-)

a ja obiadek juz kończe chłopaki spią, po obiadku wybieramy sie w trójeczkę na spacer na Żorski Rynek:laugh2:

no i oczywiście witam nowe mamusie

a jeszcze zapomniałam mamy juz rezerwacje na wakacje : kierunek Ustka od 14 lipca (urodzinki Jarka) na 12 dni :-). Jedziemy w trzy wesołe rodzinki z kochanyi smykami a przedewszystkim rówiesnikiem kubusia przesympatycznym Jasiem:laugh2: :-D ale sie ciesze:happy:

.Hej babolki.

.Zaraz zabieram się za przygotowywanie obiadku ale musiałam tu trochę poklikać;-).No i jeszcze
kawusiasq7.gif
;-) .

.kubusiowa szykują wam sie super wakacje:tak: fajnie ze macie to już zaplanowane.A fotki wkleję ale może wieczorem.Czekam tez na wasze fotencje
ggaparatir6.gif
.

.mokkate super zabawę miała Martynka z żółwiem... albo na odwrót
380322wve7.gif
:-D.

.Miłego czwartkowego popołudnia:-p.

Mokkate gratulacje dla Martynki :-) ani sie obejrzysz a bedzie pelna buzinka zabalkow ;-) zdjecia z zolwikiem sa swietne, widac ze Mała jest nim bardzo zainteresowana :tak: My mamy pieska ale omija Oliwke wielkim lukiem bo ona gdy tylko ma okzaje to ciagnie za ogon lub uszy i biedaczek ucieka od niej :-D
No i powodzenia dla Darii, ja znam tej konkurs bardzo dobrze bo sama bralam w nim udzial co roku gdy bylam w podstawowce. Wygralam nawet aparat fotograficzny, kalkulatro i koszulke :-)

Kubusiowa super macie z tymi wakacjami :tak: my niestety w tym roku musimy zostac w domu :-( bo kupilismy miesiac temu samochod i wszelakie fundusze sie wykonczyly. Braklo nam nawet do autka i tescie nam pozyczyli wiec musimy teraz oddac:-(
A co do Plazy w Rybniku to podziwiam CIe ze chcesz tam jutro jechac, bo Rybnik bedzie kompletnie zakorkowany. WIem cos o tym bo mieszkam niedaleko Plazy i gdy jade do centrum to w normalne dni ciezko sie tam dostac a co dopiero na otwarcie.

Monysiu sliczne zdjecia :tak: piszesz ze jestes bardzo mloda-mozna wiedziec ile masz lat? bo ode mnei napewno nie jestes mlodsza, jestem tu najmlodsza smarkula :-D no i piekne zdjecie fasolki, az powyciagalam moje zdjecia USG z ciazy i wspominalam sobie:happy:

A ja od rana prasuje, i to juz drugi dzien a konca nie widac:no: Ale nie ma sie co dziwic, pralam przez caly tydzien to kiedy trzeba to wyprasowac :-(

reklama
.Dziś na spacerku pokazywałam Lence bazie i baaardzo jej się podobały:tak:,dotykała,chciała zrywać ... mały botanik z niej:happy:.Tamtej wiosny jeszcze mało ją to obchodziło za to teraz nadrabia z nawiązką:happy:.

.kubusiowa a propo wyprawy do sklepu :koniecznie pochwal sie co kupiłaś:cool2:.

.justa
i jak tam ćwiczenie nogi:confused::rofl::rolleyes2: mąż pewnie chodzi obolały:-D.

Do góry