reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
86123855vo8.gif

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA NASZEJ MARTYNKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
życzy
Filipuś z rodzicami
diddlurodzinowedy4.gif

Kolejny "roczniak":-) :-) :-)

U nas dziś bez spacerka było, Fifik załapał straszny kata:-( :-( :-( r. Podaje mu Otrivin jak nie pomoze jutro to wtorek jedziemy do lekarza. Dzis w ciagu dnia spał tylko 30min. Przeszkadza mu zapchany nosek. Teraz śpi ale czuje ze mamy "nocke".:szok: :szok:

Musze uciekac słysze moje dziecie......njagorsze jak dziecko chore.
:-( :-( :-( :-( :-(

A w czwartek mamy wizyte u chirurga i sciagniecie szwu, oby katarzysko ustąpiło

Dobranoc kobietki

Witam

My już po imprezie urodzinowej...:-) Mała zadowolona i szczęśliwa, prezenty podobją się. Jeszcze tylko jutro msza i koniec obchodów święta. Jak sobie pomyślę, że rok temu sobie smacznie zasypialam w szpitalu, żeby obudzić się zalana wodami...a teraz mi tu Patrycja buszuje pod npogami to aż łezka się w oczach kręci....Nie wyobrażam już sobie życia bez niej:-)

A tu prawie zupełna cisza...ale pocieszam się tym, że to już koniec weekendu i od jutra znowu będzie tłocznie;-)

Jutro mam opiekę...czyli cały dzień z Pati:-) :-) :-)

reklama
W imieniu Martynki dziękuję wszystkim kochanym ciociom za życzenia!!!!:happy:

My już po pierwszej imprezie. Było suuuuupeeeer!!!
Wszystko sie udało, dziewczyny spisały sie na medal!!!!:tak:
Dziś wkleję tylko zadowoloną solenizantkę z prezentami i torcik..:-D

Iza- kreacja będzie na drugą część imprezy (tą oficjaną) w kwietniu:tak: .​

Do góry