reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
Ty Ja to nie wiem, K ma z pikczersem swoim takim normalnie bleh, no i pokazuje swe facjate jak krzyczą " Bileciki prosz ", ale że on tylko na pociągi... nie wiem w mordkę... Nie mam pojęcia :eek:

Kod:
aniteczka
napisałm ci wyżej, może nie zauważyłas mojego posta:tak:ta karta jest rózowa, bez zdjęcia i ja 2 miechy jeżdziłam na takiej karcie mojego kolegi bo miałam lenia iśc sobie wyrobić własną:tak:tak, że niech mąż idzie i wyrobi na siebie, zawsze masz dzienne bilety taniej:tak:

Ja to tygodniowke kupowalam jeszcze u kierowcy, ale widze, ze sie zmienily zasady, no i bylo to ze 4 lata temu :szok:

A moj Kubus poszedl dzis na pierwszy trening tenisa i zachwycony. Pokazywal mi tu co cwiczyli, jak, jak trzeba rakiete trzymac, no przejety na maksa. Ciesze sie bardzo, bo potrzeba mu ruchu, energia go rozpiera, 2,5h w szkole to za malo. Teraz sie wyciszy przed bajka przy kolacji i mam nadzieje, ze przed 8 bedzie juz chrapal :-D

no hej hej dziewczynki.
Wczoraj wypluta byłam kompletnie. W nocy Marysia się budziłą kilka razy a od 7.30 buszowała po mnie, ciągała za włosy itd. A na koniec usiadła w okolicy mojej śpiącej jeszcze twarzy i dobudziła mnie smrodkiem dochodzącym z pieluszki:-)
Muszę sobie przygotować ubranka do spakowania i jak wrócę z kursu to sobie spakuje. Wczoraj miałam to zrobić ale aseksualne podjeście (p...dole wszystko) nie pozwoliło mi na to:-)
Noami co się kobieto nie odzywasz. Mój facet był pod Twoim wrażeniem , bo jesteś geodetą, a on robił studium budowy dróg i mostów.Wpada do domu i mów ,,a co ty się nie chwalisz,że Twoja koleżanka jest geodetą'' Ja w szoku. Przecież nie siedzę i nie nakreślam portretu psychologicznego kolezanek. NIe jestem od tego specjalistą...No a Misiek aż wypieków dostał;-)
Danka dzięki za przepis, na pewno zrobie jak wrócę z Polski. No mniejmy nadzieje,że uda się juro wystartować i wylądować.
Marynia właśnie z językiem na wierzchu doraczkowała do płyt i walczy jak by je wyciągnąć.
ANiteczka firma Twojego mężą współpracuje z mojego mężą firmą, harder Bros. Misiek parę razyw farmers był.
KASIAKu mam nadzieje,że Michaś został zbadany i wszystko będzie ok.W razie co wal do Coventry.
A ja dzisiaj jakaś jestem rozpalona, uszy mnie pięką. Jakby mi ktoś koło pióra robił...No mam nadzieje,że nie , bo jakoś jestem poddenerwowana i mogłabym zadymę zrobić...:-)A nie mam na to dzisiaj czasu, bo się pakowac trzeba. :-):-)Chyba ,ze dla rozluźnienia się stocze walkę w różowym kisielu...:-D:-D:-D
Kasia i Fabian co nie piszesz....sprawdzę czy byłaś dostępna i złożę skargę na Ciebie do moderatora,że jesteś dostępna a nie piszesz;-) Moja koleżanka Aga może będzie do ciebie dzwoniła z włoskami. Ale nie wiem kiedy i czy będzie.
Aniteczka trzymam kciuki za lekką , łatwą i przyjemną pracę

Toś się z rana rozpisała :-D
Ja miałam wczoraj cienki dzień a w nocy gorączka, jakoś tak mnie znów bierze.
Magda, nic się nie łam, rytuały odczynię i Cię piec nie będą :-D

reklama
Do góry