reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Cześć dziewczyny:-)
Witam w ten słoneczny dzionek, moze ma ktoraś ochote na spacer do parku?(lister parku) Ja dzis wybieram się pierwszy raz do parku pieszo a niestety mam kawalek :szok: no ale nic damy rade. Wczoraj sobie obiecałam, ze dzieciakom dziś robie maraton bo myślałam ze oszaleje takie mieli głupie pomysły :szok::szok:
Anitka super ze udało Ci sie znaleść prace, powodzenia:-)
Dziewczyny wysłałam Wam na pw przepis na zapiekanke, mam nadzieje ze wszystkie dostały:tak::tak:

reklama
Tak Danuto, wiem widziałam i Dziękuję ;-):-)
Ja odpadam, bo czekam na Pawła i jedziemy do Leeds do Michaela mu szukać pracy, był na kontrakcie i go zwolnili :crazy: Po raz kolejny widać, jak zajebiście tu jest z robotą:confused:

Fakt tu z robota nie ciekawie sie robi:confused: oby nas takie nieprzyjemne sytuacje ominely, moi znajomi w sobote wracaja do Polski bo ich tez zwolnili a w agencjach nawet zgłoszen nie przyjmuja:crazy:
Magda miekkiego lądowania:-)

najgorsze że w Polsce też nieciekawie. Dobra wiadomość,że funt do góry poszedł:-)
Danka mam nadzieje,że będzie miękkie bo jutro mają nad Francją być wichury. No ale najwyżesz wyciągnę swoją miotłę dyżurną i polecimy z Marysią:-)
jak wam jutro taki cień śmignie to ja zapierdzielam
youngbellatrixhpfanartbny9.jpg
sexyvintagewitchva6.jpg

tylko może sie cieplej ubiorę bo mi co nieco może przewiać. :-)

Brydka na następnej imprezie na pewno się tak dla ciebie ubiorę :)
Już w poniedziałek mam umówioną wizytę do laryngologa,bo niestety Marysia nie oddycha nadal dobrze. W sumie ten wyjazd sie przyda, bo chcemy Marysię zapisać do szkoły św Waltburga. Rozmawiałam z księdzem na kolędzie i koleżanką co jej córeczka chodzi tam i już wiem co i jak. Także jak załatwimy to idę zapisywać, bo podobno obłożenie ma ta szkoła. I wygląda na to,że znowu będe miała urlop latająco-biegający, po lekarzach i urzędach :-)
Czy któraś zna tą szkołę??

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=M5wFZ9CI_I4"]YouTube - król lewteledysk[/ame]

dla poprawieni humoru...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=tcxFKbMiNH8"]YouTube - Król lew - Hakuna matata[/ame]

a to taki bonusik. Piosenka, która skrywa w sobie moje najpiękniejsze chwile i wspomnienia
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=JIVaUcE4kAM"]YouTube - Tarzan Soundtrack - You'll be in my heart by Phil Collins[/ame]

Ostatnia edycja:
Cfc- Marysia jeszcze roczku nie ma, a juz ma wybrana szkole - no niezle. Pamietam, ze twoj maz mowil, ze skonczyl podobny kierunek, musimy sie kiedys spotkac i wymienic doswiadczeniami ;-). Tymczasem zycze udanej podrozy.

reklama
Czekam na ciebie Beatko po powrocie.
A cod o szkoły, to ja od zawsze chciałam,żeby była w katolickiej. A mojej kumpeli córka tam chodzi i mówiła,że są niezłe kolejki i dobrze zapisac już. To zapisuje , a co mi tam

Do góry