reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Witam sie:-). No i co to sie stalo z ta zima, a chcialysmy sie jeszcze nacieszyc:zawstydzona/y::-:)-(. Ciekawe czy wszystko wróci do normy czy dalej bedzie takie zamieszanie, mam nadzieje, ze jutro szkole otworza:crazy:. Ale i tak wczoraj byla super zabawa, a to nasze dzielo z wczoraj

reklama
Witam dziewczyny:-)

z tym zamykaniem szkół to lekka przesada:wściekła/y:tylko mam dzisiaj problem, musiałam na parę godzin załatwić opiekę do Damiana a jak by był w szkole to bym nie musiała, bo mój mąż by zdążył go odebrać:wściekła/y:
wogóle oni są tu jacyś dziwni, już dzisiaj 2 razy miałam telefon czy na pewno dojadę do pracy ?:-D

no nic, dobrze, że ma mi kto się zająć Damianem:tak:idę posprzątać i do pracy:tak:

I jak tam madzia Maniek na śniegu ?
Edyta nic nie mów, tu się wiecznie choruje, nie.
A co do klęski Sylwia to Ci powiem, że to co mi wczoraj K opowiadał co się dzieje z nimi w pracy, jaka panika, bo troszkę więcej śniegu się pojawiło, porażka :-D:-D
Monika , jak dojedziesz to się odezwij czyś cała ;)
Do soboty ma stopnieć, bo Ja fruwała z sałatkami nie będę po lodzie :-D
Mój K ma towarzystwo dwóch anglików na sobotę z dziećmi :-D

Witam wszystkich!!!!!!!!!!
Agus ale bałwan, było co lepić:-):-):-):-) ja też wczoraj z dzieciakami ulepilam bałwanka ale był nieeeeeeeco mniejszy:-D:-D
Chyba wszystkim dzieciakom podoba się ta zima, tylko straszna szkoda, że dzis już taka plucha:crazy::crazy:
No a jeśli chodzi o ten paraliż to naprawdę lekka przesada bynajmniej w Bradford, oni to prawdziwej zimy chyba nigdy nie widzieli:szok::szok::szok: no ale wczoraj w wiadomościach pokazywali Londyn, tam to wogóle porażka wszystko stoi

nigdzie nie pojechałam bo mi rano mąż nie pozwolił ,bylo lodowisko na drogach i strwierdził że nie ma co ryzykować że mi jakaś pierdoła zszokowana śniegiem wjedzie w auto i w nas :tak:

Agus - balwan super i jaki duzy :-)

Ciekawe, czy jutro juz szkoly otworza, bo moj Kubus juz sie niecierpliwi troszeczke :confused:

U nas dzień i dobrych i mniej dobrych wiadomości. Ponieważ Marysia nie spała już kolejną noc przez te problemy z noskiem , udaliśmy się na pogotowie. Tam odkryli,że jedna dziurka jest spuchnięta. W czwartek mamy się zgłosić na oddział laryngologiczny z Marysią i będa dalsze badania.Mogą ją nawet uśpić. :-:)-:)-:)-:)-:)-( Poza tym totatlny brak apetytu. Czy miałyście podobny problem z Waszymi Maluszkami. Zjada tylko to co słodkie, jogurcik , czy ryżowy deserek.Już cała zmartwiona jestem bo to już 3 dzień taki.
Ach nie miłe wiadomości na 9 miesiąc...
Ale są i dobre.nasza królewna zaczęła sama raczkować. Moja kochana dziewczynka., próbuje też wstawać przy stole.
Wybaczcie mi,że tak krótko ale przez to wsyztsko nie mam werwy i weny do niczego...Dobrze ,że już niedługo do Polski lecimy i się sprawdzimy...
Pozdrawiam Was i całuski dla dzieciaczków

KasiaJ- wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, pomyślności,
spełnienia wszystkich marzeń
i dużo dużo uśmiechu na buźce z okazji 4 urodzinek dla Kubsia

Cfcgirl- moge tylko pocieszyc ze moja córcia ma ciagly brak apetytu i zylaby tylko na slodkim :wściekła/y:, najwazniejsze ze zrobia badania wiec wszystko bedzie wiadomo:tak:

reklama
Agus - dzieki za zyczonka, zrobilismy mu w tym roku wielka imprezke, zaprosil kolegow angielskich i polskich, wszyscy fajnie sie bawili, a mamusia miala po wszystkim bol glowy ;-) dobrze, ze raz w roku sie swietuje urodziny

Do góry