reklama
MarzenaM
Fanka BB :)
Witam dziewczyny:-)
z tym zamykaniem szkół to lekka przesadatylko mam dzisiaj problem, musiałam na parę godzin załatwić opiekę do Damiana a jak by był w szkole to bym nie musiała, bo mój mąż by zdążył go odebrać
wogóle oni są tu jacyś dziwni, już dzisiaj 2 razy miałam telefon czy na pewno dojadę do pracy ?
no nic, dobrze, że ma mi kto się zająć Damianemidę posprzątać i do pracy
z tym zamykaniem szkół to lekka przesadatylko mam dzisiaj problem, musiałam na parę godzin załatwić opiekę do Damiana a jak by był w szkole to bym nie musiała, bo mój mąż by zdążył go odebrać
wogóle oni są tu jacyś dziwni, już dzisiaj 2 razy miałam telefon czy na pewno dojadę do pracy ?
no nic, dobrze, że ma mi kto się zająć Damianemidę posprzątać i do pracy
Brydka
Optymistycznie...
I jak tam madzia Maniek na śniegu ?
Edyta nic nie mów, tu się wiecznie choruje, nie.
A co do klęski Sylwia to Ci powiem, że to co mi wczoraj K opowiadał co się dzieje z nimi w pracy, jaka panika, bo troszkę więcej śniegu się pojawiło, porażka
Monika , jak dojedziesz to się odezwij czyś cała
Do soboty ma stopnieć, bo Ja fruwała z sałatkami nie będę po lodzie
Mój K ma towarzystwo dwóch anglików na sobotę z dziećmi
Edyta nic nie mów, tu się wiecznie choruje, nie.
A co do klęski Sylwia to Ci powiem, że to co mi wczoraj K opowiadał co się dzieje z nimi w pracy, jaka panika, bo troszkę więcej śniegu się pojawiło, porażka
Monika , jak dojedziesz to się odezwij czyś cała
Do soboty ma stopnieć, bo Ja fruwała z sałatkami nie będę po lodzie
Mój K ma towarzystwo dwóch anglików na sobotę z dziećmi
Witam wszystkich!!!!!!!!!!
Agus ale bałwan, było co lepić:-):-):-):-) ja też wczoraj z dzieciakami ulepilam bałwanka ale był nieeeeeeeco mniejszy
Chyba wszystkim dzieciakom podoba się ta zima, tylko straszna szkoda, że dzis już taka plucha
No a jeśli chodzi o ten paraliż to naprawdę lekka przesada bynajmniej w Bradford, oni to prawdziwej zimy chyba nigdy nie widzieli no ale wczoraj w wiadomościach pokazywali Londyn, tam to wogóle porażka wszystko stoi
Agus ale bałwan, było co lepić:-):-):-):-) ja też wczoraj z dzieciakami ulepilam bałwanka ale był nieeeeeeeco mniejszy
Chyba wszystkim dzieciakom podoba się ta zima, tylko straszna szkoda, że dzis już taka plucha
No a jeśli chodzi o ten paraliż to naprawdę lekka przesada bynajmniej w Bradford, oni to prawdziwej zimy chyba nigdy nie widzieli no ale wczoraj w wiadomościach pokazywali Londyn, tam to wogóle porażka wszystko stoi
M
Monika1213
Gość
cfcgirl
Mamusia Marysi
U nas dzień i dobrych i mniej dobrych wiadomości. Ponieważ Marysia nie spała już kolejną noc przez te problemy z noskiem , udaliśmy się na pogotowie. Tam odkryli,że jedna dziurka jest spuchnięta. W czwartek mamy się zgłosić na oddział laryngologiczny z Marysią i będa dalsze badania.Mogą ją nawet uśpić. :------( Poza tym totatlny brak apetytu. Czy miałyście podobny problem z Waszymi Maluszkami. Zjada tylko to co słodkie, jogurcik , czy ryżowy deserek.Już cała zmartwiona jestem bo to już 3 dzień taki.
Ach nie miłe wiadomości na 9 miesiąc...
Ale są i dobre.nasza królewna zaczęła sama raczkować. Moja kochana dziewczynka., próbuje też wstawać przy stole.
Wybaczcie mi,że tak krótko ale przez to wsyztsko nie mam werwy i weny do niczego...Dobrze ,że już niedługo do Polski lecimy i się sprawdzimy...
Pozdrawiam Was i całuski dla dzieciaczków
Ach nie miłe wiadomości na 9 miesiąc...
Ale są i dobre.nasza królewna zaczęła sama raczkować. Moja kochana dziewczynka., próbuje też wstawać przy stole.
Wybaczcie mi,że tak krótko ale przez to wsyztsko nie mam werwy i weny do niczego...Dobrze ,że już niedługo do Polski lecimy i się sprawdzimy...
Pozdrawiam Was i całuski dla dzieciaczków
Agus04
Fanka BB :)
KasiaJ- wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, pomyślności,
spełnienia wszystkich marzeń
i dużo dużo uśmiechu na buźce z okazji 4 urodzinek dla Kubsia
Cfcgirl- moge tylko pocieszyc ze moja córcia ma ciagly brak apetytu i zylaby tylko na slodkim , najwazniejsze ze zrobia badania wiec wszystko bedzie wiadomo
spełnienia wszystkich marzeń
i dużo dużo uśmiechu na buźce z okazji 4 urodzinek dla Kubsia
Cfcgirl- moge tylko pocieszyc ze moja córcia ma ciagly brak apetytu i zylaby tylko na slodkim , najwazniejsze ze zrobia badania wiec wszystko bedzie wiadomo
cfcgirl
Mamusia Marysi
Dziewczynki czy któraś miała do czynienia z BRI z oddziałęm laryngologicznym , czyli ENT ward??
reklama
Agus - dzieki za zyczonka, zrobilismy mu w tym roku wielka imprezke, zaprosil kolegow angielskich i polskich, wszyscy fajnie sie bawili, a mamusia miala po wszystkim bol glowy ;-) dobrze, ze raz w roku sie swietuje urodziny