reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z West Yorkshire

reklama
KASIA.J-no wlasnie tez to znalazlam i przeczytalam i tam jest zdjecie i Kuba ma wlasnie taka wysypke,tylko nie taka intensywna:wściekła/y:normalnie powiedzilam ze wydrukuje to i jutro zaniose do gp ,bo sie na niczym nie znaja:wściekła/y:a wogole ten lekarz to sie bardziej skupil na tych strupkach po drapaniu ,niz na wysypce:wściekła/y:
Juz wczoraj ze Sylwia rozmawialam wlasnie o tym i ona jak byla mala to miala rozyczke wiec jest bezpieczna:tak:

CFCGRIL-No mi tez jest przykro,ale sama rozumiesz

wszystkiego naj najlepszego dla wszystkich solenizantow:-):-):-):-) 100lat
troszkie pozno , ale szczere.
Kasiek 83 ty nie sciemiaj tylko dawaj, ja jade do Madzi , Czekam na twoja odpowiedz.
Brydka a co z toba? jedziesz?
Oleska- ale mialas stracha co?
Doris- taka stara babcia (85lat:szok:) i leciala do anglii, normalnie szok, moje babcie swietej pamieci nigdy by nie przylecialy:no:

dzien doberek

Marcelku wszystkiego najlepszego, sloneczka na codzien, usmichu na buzce tylko nie grymas za duzo mamusce:-):-):-):-)

Matko u nas wszystko sparalizowane, moj z pracy wracal 1,5 g, moja mam czekala gdzine az dojedzie nastepna zmiana, a u nas nie jezdza autobusy.
Takze Madziu przeprazam ale nie bede:-(, a autkiem mam stracha jechac.:zawstydzona/y:A sanek nie mam bo to by jeszcze bylo rozwiazanie :-D
Nawet nie mam telewizji, bo sygnal uciekla:wściekła/y:. Matko co sie dzieje, chyba musze porobic fotki zeby bylo co pokazac w Polsce ze i tu jest snieg:-D:-D:-D
Kasiek.j- ty to chyba juz dzis pojechalas taxi co? albo i wcale
Dorota- ty tez lepiej uwazaj.

A my dzis juz mamy Mikolaja, tzn .chlopaki, bo Fabianek jutro jedzie do Polski wiec dzis beda mieli boasy prezenty:-D

Pa zycze milego sniegowego dzionka

witam z rana.
moj kochany dzisiaj jak dojechał do pracy (niedaleko Bradford) dzwonił i mówił, że jest masakra! ludzie na autostradach stoją na poboczach (nawet tiry) bo sie jechać nie da. Całe szczęście, że wczoraj zmieniliśmy opony na zimowe:tak: Najprawdopodobniej nie wyjadą vanem w teren więc pewnie wróci wcześniej do domku, bo pracować w takich warunkach nie mogą;-) dla mnie bomba bo nie będe sama w domu:-) czekam z niecierpliwością na potwierdzenie, że wraca do domu.

Wczoraj postanowiłam zobaczyć czy mojemu synkowi będą podchodziły obiadki ze słoiczka (bo ile można samo mleko pić hehe). Dostał marchewkę z ziemniaczkiem i powiem wam, że zjadł prawie pół słoiczka:szok: Mieliśmy problem bo nie wiedział jak to sie je i że trzeba buzie szeroko otworzyć:-D ale daliśmy rade:tak:

a jak wam idą zakupy świąteczne? macie już prezenty? Ja już mam prawie wszystkie, został mi tylko prezent dla Alexa ale to już mu kupie w Polsce;-) Jeszcze trzeba wszystko popakować i w droge... już nie moge sie doczekać

witam zimowym rankiem :tak::-)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA KUBY I MARCELKA
STOSIKU PREZECIKÓW
I SPEŁNIENIA MARZEŃ ,SUPER WYCIECZKI
I FAJOWYCH RODZICÓW:rofl2::-):-D;-):tak:

mam pytanie czy otrzymałyście kiedyś przelew na konto, a w opisie od kogo czy z jakiego tytułu było tylko "SA"? ja dostałam dwa dni temu taki przelew i nie wiem od kogo to i za co?

a mi mąż zostawil specjalnie samochodzik bym mogła do Magdy pojechać :tak:
i teraz mam zagwostkę ,jechać czy nie
w sumie w Polsce sie w gorszych warunkach jeździlo:tak:
zobaczymy co się będzie na drogach przed 11 działo

reklama
Do góry