Agus04
Fanka BB :)
Wiatm mausie i dolaczam sie z kawka:-) Tyle sie dzialo ze sie niezle naczytalam;-). Ja tez mialam niezla jazde bo Agnieszce zamkneli szkole bo bylo za zimno i jakies problemy maja z ogrzewaniem, takze przymusowe wakcje. Ma miec jutro spotkanie z Mikolajem i nie mam pojecia czy dojdzie czy nie, gorzej jak ja wytlumacze Adze czemu Mikolaj sie boi zimna skoro mieszka pod Biegunem Z jednej strony to i moze dobrze bo mam czas zeby chalupe doprowadzic do normalnosci i przygotowac sie na przyjazd babci bo zawita juz w sobote
Madziu- wyrazy wspólczucia taka wiadomosc przed swietami:-(
[*]
[*]
[*]
Sylwia.m- no to jutro imprezka sie szykuje?? Rozrywkowo sie MArcelek urodzil w Barburke, i w grudniu to niezle zbierze prezentów, urodzinki, mikolajki, gwiazdka, ale fajnie
doris78, Kasia.J- moja córcia tez bedzie miala szopke i to ma wygladac raczej jak koncert bo chyba beda tylko spiewac ale wogóle to straszna tajemnica nic nie chca powiedziec, nawet nie wiem kim Aga bedzie. Najgorsze ze nie mozna robic zdjec na scenie, bo niektórzy rodzice nie wyrazili zgody i dupa blada
Madziu- wyrazy wspólczucia taka wiadomosc przed swietami:-(
[*]
[*]
[*]
Sylwia.m- no to jutro imprezka sie szykuje?? Rozrywkowo sie MArcelek urodzil w Barburke, i w grudniu to niezle zbierze prezentów, urodzinki, mikolajki, gwiazdka, ale fajnie
doris78, Kasia.J- moja córcia tez bedzie miala szopke i to ma wygladac raczej jak koncert bo chyba beda tylko spiewac ale wogóle to straszna tajemnica nic nie chca powiedziec, nawet nie wiem kim Aga bedzie. Najgorsze ze nie mozna robic zdjec na scenie, bo niektórzy rodzice nie wyrazili zgody i dupa blada