reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z West Yorkshire

Wiatm mausie i dolaczam sie z kawka:-) Tyle sie dzialo ze sie niezle naczytalam;-). Ja tez mialam niezla jazde bo Agnieszce zamkneli szkole bo bylo za zimno i jakies problemy maja z ogrzewaniem, takze przymusowe wakcje:sorry:. Ma miec jutro spotkanie z Mikolajem i nie mam pojecia czy dojdzie czy nie, gorzej jak ja wytlumacze Adze czemu Mikolaj sie boi zimna skoro mieszka pod Biegunem:eek: Z jednej strony to i moze dobrze bo mam czas zeby chalupe doprowadzic do normalnosci i przygotowac sie na przyjazd babci bo zawita juz w sobote:tak::tak:

Madziu- wyrazy wspólczucia taka wiadomosc przed swietami:-(
[*]
[*]
[*]

Sylwia.m- no to jutro imprezka sie szykuje?? Rozrywkowo sie MArcelek urodzil w Barburke:-D, i w grudniu to niezle zbierze prezentów, urodzinki, mikolajki, gwiazdka, ale fajnie:laugh2:

doris78, Kasia.J- moja córcia tez bedzie miala szopke i to ma wygladac raczej jak koncert bo chyba beda tylko spiewac ale wogóle to straszna tajemnica nic nie chca powiedziec:no:, nawet nie wiem kim Aga bedzie. Najgorsze ze nie mozna robic zdjec na scenie, bo niektórzy rodzice nie wyrazili zgody i dupa blada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
to przegoń tych co nie chcą zdjęć i sama rób :tak::-)
a jak tam Agus sytuacja z tym padalcem co Ci przesladował dziecię??

Ja równiez dolaczam sie do zyczonek urodzinowych dla Dorotki i Asi i zyczymy:
rosliny_05.gif
Uśmiechu w każdej sekundzie,

radości w każdej minucie,
przyjaźni w każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!

zdjecia to porobie na pewno ale nie na scenie, a na tym mi tez zalezalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, chociaz tak naprawde sie zobaczy bo jak inni rodzice beda pstrykac to ja tez, a co!
A co do tego chlopca co przesladowal Agusie to odpuscil ale zaczal dokuczac Agusi przyjaciólce i niezle ja podrapal w szyje, nauczycielka musiala sie niezle tlumaczyc i jakos to tam sie potem jeszcze potoczylo. Wiem, ze byly wyjasniane zasady karnia w szkole i rodzice chyba wkoncu zauwazyli ze cos nie tak:baffled:

Czesc Kochaniutkie
Ja po nocy pelnej wrazeni -mialam wczoraj jak zasypialam skurcze ale to chyba jeszcze nie te co trzeba bo narazie ustaly. No i delikatne rozwolnienie tez mialam :eek:Wczoraj tez brzuch mi sie opuscil:szok: czy to nie za wczesnie?Z Abi mi sie nie opuscil bo ona byla glowka do gory:zawstydzona/y:
Troche sie przestraszylam bo sie jeszcze do szpitala nie spakowala wiec dzis mnie to czeka...mam nadzieje ze dzidzia zaczeka jeszcze troche bo musze prezenty kupic :-D

Kasia83 niezle mnie rozbawilas z ta Fiona :-D

Dorota i Asia 100 lat 100 lat!

Oleska no zycze zeby dzidzia jeszcze poczekala, moja tez bardzo szybko sie pchala na swiat ale mi ja zatrzymali farmakologicznie, czyli bralam 36 róznych tabletek dziennie, mój drugi lekarz byl z kolei przeciwny temu i mówil ze natura jest madrzejsza. A brzuszek to mi sie opuscil na kilka tygodni przed porodem takze na pewno dzidzia sie szykuje ale chyba jeszcze nie na dniach, oby:tak::-)

Dorota, Asia i Marcelek wszystkiego naj naj najlepszego na urodzinki.
A co do tego kryzysu jeszcze... Mam nadzieję, że w przeciągu 2 lat wszystko się unormuje, bo my wracamy do kraju.
A Anglicy to zgadzam się z Kasiąj, że sobie bimbają z kryzysu i zorientują się, że brakuje im kasy dopiero jak będą mieć puste portfele, a do tej pory na pewno nie będą oszczędzać, ale już taka ich lajtowa natura.
U mojego męża w pracy było w zeszłym tygodniu kolejne spotkanie w sprawie kryzysu światowego i okazało się, że w przeciągu miesiąca zamówienia spadły im o 20% i będą musiały być w przyszłości zwolnienia (dobrze że Daniel rezygnuje żeby się zająć Emilią, będą mieć 1 pracownika z głowy). Z kolei w Leeds u szwagra i jego dziewczyny pozwalniali 50% personelu (praca biurowa), całe szczęście ich zostawili. Tak więc jeśli tak dalej pójdzie, to wcale lepiej niż w Polsce nie będzie.

reklama
dziekuje bardo za zyczenia,to bardzo mile!!!!
A gdzie to tak czytałaś? Perspektywa raczej nie ciekawa...
Na wirtualnej:-):-)

kolejny przykład-w Gdyni na skwerze , po sezonie letnim zbankrutowało wiele barów co sie z tym wiąże wielu ludzi straciło pracę:-( powód bankrótctwa tych barów-bardzo prosty, o 40% turystów mniej niż w ubiegłym roku , a dlaczego mniej turystów, bo w Polsce wczasowanie przestało się opłacać , po prostu za drogo. Takich przykładów, dlaczego ludzie tracą poracę można podać dużo więcej , a co przykre to to, ze nie zanosi się na poprawę:-(tak, że jak macie pracę lepiej przeczaekać ten kryzys tutaj:tak:
No walsnie bo Polska niestety jest drogim krajem:-(same przeciez o tym wiemy jak sie jedzie do Polski ile kasy sie wyda,spokojnie za te pieniadze bylaby wycieczka w cieple kraje:tak:
Tez mi sie wydaje ze mimo wszystko nawet jak tutaj jest kryzys to lepiej byc tutaj w tym kryzysie:-Dbo nawet jak jedna osoba pracuje da sie przezyc:tak:
No ale wiadomo Polska to Polsak teskni sie strasznie,ja najbardziej nie moge latem wytrzymac,w Gdansku jest morze codziennie spacerki sie robilo a tutaj :-:)-:)-:)-(

KASIA.J-ja tez wczoraj mialam chwile grozy za kolkiem:wściekła/y:Janusz do mnie mowi nie jedz autem bo jest slizko i pod gorke nie podjedziesz,a ja no to zeby spadal oczewiscie i co?????nie podjechalam pod gorke pod szkola:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i wpadalm w poslizg :wściekła/y::wściekła/y:musialam tylem wracac:wściekła/y:oczewiscie Januszowi nic nie powiedzialam:-D:-D

U nas wczoraj potrojne urodzinki sie udaly:tak:mama zrobila 3 torty dla 3 solenizantow:tak:i tak sie objedlismy ze lezelismy brzychami do gory:-D:-Dmaam zrobila brzoskwiniowy,czekoladowy i truskawkowy:tak:ale sie narobila:rofl2::rofl2:

OLESKA-a dzidzia dobrze jest ulozona??

Dziewczyny powiedzcie mi czy mozna miec rozyczke,mimo ze wczesniej mialo sie szczepienie?

Ostatnia edycja:
Do góry