reklama
frezja29
Aktywna w BB
Kurcze, wykorzystuję chwile jak Kasia usneła i szukam ofert pracy, wysyłam cv. Ciężko strasznie, na tyle ile wysyłam cv ani jednej odpowiedzi... Te z Was, które mają pracę niech się cieszą nią, bo ja szukam i szukam i wciąż jej brak Chyba wzieło mnie na jakieś smutki po zimowe, bo już trochę mam dość tego domu... chcę do ludzi :/
Co do spotkanka to oprócz Madziorki Ktoś chętny?
Co do spotkanka to oprócz Madziorki Ktoś chętny?
madziorka hihi
Fanka BB :)
Juz przeczytalam na spokojnie i zajarzylam kto wypil po tym 1 piwie, a kto czul niedosyt wieksza iloscia bez towarzystwa, ja obiecuje wiernie wspierac jesli dojdzie do spotkania
Kochaneczka
Hehe Madziorka, ja driny piłam Sma bo zabrakło Ciebie! Ale piwo mi wisisz o ile dobrze pamiętam więc następnym razem nie odpuszcze!
Ania, wszytskiego najlepszego dla Twojej kruszynki! Pierwszy roczek za wami Ja właśnie torta zamawiam na Michałka urodzinki.
Frezja, też dzisiaj myślałam o tym że musisz z nami kiedyś się umówić żeby Kasię zintegrować z naszymi dzieciaczkami i Ty, Ania kropla też!
Ja chętna na spotkanie, chyba że dzisiaj coś pójdzie źle (Marek ma mi włsosy farbować ) Najwyżej w berecie przyjade
Kiedy chcecie się spotkać i gdzie? Możecie do mnie przyjechać jutro albo pojutrze
Ania, wszytskiego najlepszego dla Twojej kruszynki! Pierwszy roczek za wami Ja właśnie torta zamawiam na Michałka urodzinki.
Frezja, też dzisiaj myślałam o tym że musisz z nami kiedyś się umówić żeby Kasię zintegrować z naszymi dzieciaczkami i Ty, Ania kropla też!
Ja chętna na spotkanie, chyba że dzisiaj coś pójdzie źle (Marek ma mi włsosy farbować ) Najwyżej w berecie przyjade
Kiedy chcecie się spotkać i gdzie? Możecie do mnie przyjechać jutro albo pojutrze
madziorka hihi
no to jest nas trzy chetne
ja moge do Kochaneczki uderzyc
nie wiem jak ty Frezja??
pewnie jutro juz nie skoro sie nie dogadalysmy
choc jak rano ok 8-9 bede wiedziala to na 11 zdarze
wiec jak cos ustaliscie to wyslij mi kochaneczka smsa gdybym juz nie dotarla tutaj
do zobaczenia na dniach
pa
ja moge do Kochaneczki uderzyc
nie wiem jak ty Frezja??
pewnie jutro juz nie skoro sie nie dogadalysmy
choc jak rano ok 8-9 bede wiedziala to na 11 zdarze
wiec jak cos ustaliscie to wyslij mi kochaneczka smsa gdybym juz nie dotarla tutaj
do zobaczenia na dniach
pa
Hej pare dni mialam przerwy i nie bylo mnie tu ;p zaczyna podawac pomalu wszystko synkowi tak jak doradzalyscie i chodzimy na spacery takie pol godzinne przez to lepiej spi i a wiekszy apetyt nawet deserki zaczal mi jesc tylko z sokiem dalej problem ale mysle ze jakos z czasem sie przelamie oczywiscie dziekuje wszystki Mama za rady
Kochaneczka
Dziewczyny, to umówmy się na czwartek o 11, ok? Bo o 10 Michał idzie mi spać więc jeśli Wam pasuje to byłoby świetnie. Frezja, Ty jesteś zmotoryzowana? Do mnie w Głogowie łatwo trafić, na rynku skręcasz w prawo i prawie jesteś u mnie. Jeśli nie to może z madziorką się zgadacie?
Iwcik, a Ty co robisz w czwartek? I jak Lenka w przedszkolu?
Resztę też zapraszam ale nie wiem jak jesteście dyspozycyjne.
A Ty się Karolina soczkami nie przejmuj. Mój Michał bardzo późno zaczął pić soki (robię mu kompociki), póki był na piersi (czyli 9 miesięcy!) prawie w ogóle nie chciał być dopajany. Sporadycznie kieliszeczek herbatki koperkowej i tyle. Woda była be, kompoty też. Odmieni się i Twojemu maleństwu
I zrób sobie jakiś suwaczek odnośnie dziecka bo ja będę ciągle zapominać jakie masz dziecko i w jakim wieku. Jestem wzrokowcem i dopóki kogoś nie poznam miewam problemy z kojarzeniem faktów dotyczących tych osób. Wyjątkiem jest Anek i Rena bo z nimi piszę już długo, a poza tym co jakiś czas pokazują jakieś fotki dzieciaków więc jest łatwiej. Ja też musze sobie dodać suwaczek z Michałkiem ale do tej pory nie wqiem jak to zrobić żeby dodać nowy, próbowałam ze dwa razy i nie udało mi się. Potrzebna instrukcja, najlepiej metodą łopatologiczną
A co do spacerów to mega potrzebne! Ja też staram się wychodzić z Michałem mimo że jest darcie przy ubieraniu (ale juz go umiem troche zagadać i nie wie kiedy jest ubrany) i po 15minut spaceru też darcie bo spacer to nuda. Ale nie zrażam się Wraca głodny i śpiący więc podobnie jak u Ciebie - zje i śpi, a mama ma nagrodę - chwilę dla siebie
Iwcik, a Ty co robisz w czwartek? I jak Lenka w przedszkolu?
Resztę też zapraszam ale nie wiem jak jesteście dyspozycyjne.
A Ty się Karolina soczkami nie przejmuj. Mój Michał bardzo późno zaczął pić soki (robię mu kompociki), póki był na piersi (czyli 9 miesięcy!) prawie w ogóle nie chciał być dopajany. Sporadycznie kieliszeczek herbatki koperkowej i tyle. Woda była be, kompoty też. Odmieni się i Twojemu maleństwu
I zrób sobie jakiś suwaczek odnośnie dziecka bo ja będę ciągle zapominać jakie masz dziecko i w jakim wieku. Jestem wzrokowcem i dopóki kogoś nie poznam miewam problemy z kojarzeniem faktów dotyczących tych osób. Wyjątkiem jest Anek i Rena bo z nimi piszę już długo, a poza tym co jakiś czas pokazują jakieś fotki dzieciaków więc jest łatwiej. Ja też musze sobie dodać suwaczek z Michałkiem ale do tej pory nie wqiem jak to zrobić żeby dodać nowy, próbowałam ze dwa razy i nie udało mi się. Potrzebna instrukcja, najlepiej metodą łopatologiczną
A co do spacerów to mega potrzebne! Ja też staram się wychodzić z Michałem mimo że jest darcie przy ubieraniu (ale juz go umiem troche zagadać i nie wie kiedy jest ubrany) i po 15minut spaceru też darcie bo spacer to nuda. Ale nie zrażam się Wraca głodny i śpiący więc podobnie jak u Ciebie - zje i śpi, a mama ma nagrodę - chwilę dla siebie
Ostatnia edycja:
madziorka hihi
i jak ze spotkaniem?
ja sie nastawilam na jutro
ktoras jeszcze sie zdecydowala?
dajcie znac
Kochaneczka aktualne? jesli tylko ja z Olafem bede?
pzdr
ja sie nastawilam na jutro
ktoras jeszcze sie zdecydowala?
dajcie znac
Kochaneczka aktualne? jesli tylko ja z Olafem bede?
pzdr
Kochaneczka
Tak, u mnie aktualne.
Frezja, halo halo?
Jestem na necie przez najbliższy czas więc będę obserwować czy coś piszecie.
Ale dzisiaj pogoda była Nawet Michała spacery nie nudziły!
Frezja, halo halo?
Jestem na necie przez najbliższy czas więc będę obserwować czy coś piszecie.
Ale dzisiaj pogoda była Nawet Michała spacery nie nudziły!
reklama
niestety ja jutro nie moge bo maz zapowiedzial ze zjedzie do domu i niestety nie rusze sie daleko bo zakupy i obiad musze zrobic i dzieci ze szkoły odebrac o 14 wiec szkoda nie dalabym rady objechac nawet za bardzo bo do kochaneczki to ja troche mam daleko....wiec wpadlabym i wypadła jak torpeda heee ale jak bedziecie organizowac spotkanie na rzeszowie to pewnie na nastepne wpadne
Frezja ale ta twoja mala jest słodka a jaka fotogeniczna cudna poprostu chyba dobrze cie kojarze na fb heeeeeeee
Madziorka a ty to na ten kurs tanca to idziesz? co na fb masz?
Frezja ale ta twoja mala jest słodka a jaka fotogeniczna cudna poprostu chyba dobrze cie kojarze na fb heeeeeeee
Madziorka a ty to na ten kurs tanca to idziesz? co na fb masz?
Podziel się: