reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Dziś o 20 w Grocie. Mamy rezerwację Podajecie na prw nr do siebie. To odeśle wam sms mój. Kochaneczka to ładna blondynka szczupła. A ja okrągłą brunetka.

reklama
hej dziewczyny jak tam wszystkie dotarły do domku bezpiecznie ja dojechalam na 2 byam w domu :) heeeee

Kasia ja kebaba mam w calosci w zoladku a ty ?????

no a ja miałam rano mila niespodzinke mimo iz wczoraj caly czas mój mąz twierdził ze ide na spotkanie z gachem a nie z dziewczynami to dzisiaj rano wrócil do domu i dostalam od niego 30 tulipanów w trzech koorach heee ja chce wiecej takich spotkan heeeeeeeeeee

Iwcik to super, rzeczywiście miła niespodzianka:) Ja dotarłam bez problemów koło 4 trzeba było wstać do KAsi, ale co tam:) No masz racje, czasem takie spotkanie dobrze zrobi każdemu :)

Dzięki Wam wszystkim za spotkanko i czekam na następne oczywiście w większym gronie:)

hej :)
ja dotarłam, poszłam grzecznie spać i rano z grzdylunia na basen.

Kochaneczka - czekam na pw :)

Iwcik - jeszcze kebab??? Matko podziwiam :0

Frezja pociesz sie ze ty o 4. Ja od 1.30 co godzine

Hej, hej:)
Mój kebab też cały strawiony, na szczęście bez problemów ;)
Ja, Iwcik i Frezja rozstałysmy sie chyba cos ok 1? Dziewczyny, nastepnym razem potrzebuje towarzystwa do drinkowania bo po jednym piwie to sie nie liczy! ;)

No to Aniu Gratuluje :) Pewnie torcik i impreza były?
No spotkanko skończyło się kebabem, którego nie jadłam (ale podobno był pyszny). Z tym drinkowaniem Kochaneczka może w końcu się uda:)

Jak tam u Was plany ze spotkaniem? Tak się zastanawiałam, kiedy by tu nasze dzieciaki poznać. Tzn Wasze w większości się znają, ale myślę, że mogłyby poznać jeszcze Kasię:)

ania kropla zdrówka i 100 latek dla kruszyny twojej :)

kochaneczka no to spoko ze kebab strawiony heeee bo myslałam ze tym gadaniem naszym cos ci zaszkodzi haaa

Frezja no mysle ze i ja na spotkaniu moge sie zjawic nastepnym :) Kasie z miła checia bym poznala bo moja mała pewnie bedzie w przedszkolu:)

No jakos tak było po północy wyszlysmy z Groty na kebaba i tam jakos o 1 chyba dokładnie twój maz kochaneczka podjechał po ciebie a ja z Ania poszłam spowrotem przez rynek pod krus bo tam mialysmy auta :) bo ja byłam chwilke przed 2 wiec ok 35min droga mi zajeła , a co do drinkowania no to ja pewnie zawsze autem wiec tylko do towarzystwa przy kawie i ciachu aby pogadac i posmiac sie :) poprostu miło wieczór spedzic czasem jest to potrzebne :)

ja jutro ide pierwszy dzien z Lenka do przedszkola jestem az ciekawa co sie bedzie działo dzisiaj nie była bo wczoraj pózno od rodziców wrócilismy no i niestety lena poszla spac pózno i dzisiaj dopiero o 10.30 wstała haaaa wiec nie było mowy o przedszkolu zawiozłam tylko maksa rano do szkoły i poszłam do dyrektorki przedszkola po papierologie bo musze powypełniac karty zgłoszeniowe :)no i sama jestem ciekawa co sie jutro bedzie dzialo haaaaaaaaa

reklama
Witam sie po feriach
od dzis powrot do rzeczywistosci...

widze , ze spotkanie bardzo udane
tylko zastanawia mnie ta niewielka ilosc wypitego piwa przez Kochaneczke??? hihi tylko 2piwa do 2 w nocy? czy cos przeoczylam?

umowmy sie raz jeszcze, ja bardzo chetnie wyjde hihi

co do spotkania dzien z dziecmi to moze w tym tygodniu?
ja moge w srode lub czwartek

pzdr

Do góry