madziorka hihi
Fanka BB :)
Rena przy killerze napewno schudniesz szybko i duzo!!!
gratulacje za Wasze zaparcie , Swietnie Wam idzie!!! pogratuluj mezowi. super ze sie wspieracie i wspolnie dzialacie.Pelna mobilizacja
ja tez wciagnelam Adama i dzieki temu zaczelismy te Chodakowska
Kochaneczka dla Ciebie chudzinko scalpel w sam raz, zobaczysz jakie bedziesz miala wyrzezbione cialko na lato
chyba, ze juz masz bo nie ogladalam cie jeszcze bez ubrania hehehehehhee
ja lubie skalpela
z piwkiem sie nie umawialysmy, a ja dzis tez pierwszy dzien w tym tyg z %%% hihi ale chodzilo za mna od poniedzialku
siedze sama
biegiem wracalam z salsy zeby Adam na pilke zdarzyl
myslalam ze Oli spi, a ten na moj widok zaczal tanczyc
bo akurat pokazywalam Adamowi kilka krokow nowych z salsy
wiec Olo podlapal i tanczyl ze mna
za nic nie dal sie polozyc tylko mnie za reke i skakal tanczyl... ehhe slodziak kochany
ale wreszcie udalo mi sie go polozyc o 21
oczywiscie jak wrocilam do leon dawno chrapal
byl dzis wyjatkowo zmeczony,
jeszcze po pkolu poszlismy na spacer. w mega blocie do stadniny koni
a konie pozamykane.. buuu
Kochaneczka ciocia spoko, podczas drogi dowiedzialam sie gdzie mieszkaja pracuja jej dzieci. co studiuja, gdzie sie ucza i pracuje wnuki. ilu miala mezow. gdzie pracowala. w jakim wieku i za ktorym podejsciem zdala prawko.. i jeszcze wiele wiele wiele... ale gdybys mnie zapytala to oczywiscie polowy nie kojarze , i nie lacze hehehe wiec luzzz
naprawde fajna babeczka i milo podroz nam minela, wiesz, ze ja lubie miec rozmowce hihi
mam nadzieje, ze Marek sie nie zniechecil i nadal aktualna imprezka u nas, na ktora sie niegdys umawialysmy(z noclegiem)
wszystko wskazuje na to, ze najblizszy i nastepny weekend mamy wyjazdowy
ale moze na kolejne sie ustawimy
moze wiecej dziewczyn wpadnie z mezami?????
zrobimy parapetowe forumowa co???
jeszcze ani jednej nie zorganizowalismy
czas zaczac!!
zapraszam wszystkie!!!
byloby fajnie!
bukujcie juz dziadkow/opiekunki i wpadajcie
choc dzieci to tez nie przeszkoda
u nas mile widziane!!!
to moze idac dalej ustalmy termin???? zanim zaskocza nas swieta i wiosenne wyjazdowe weekendy?
16 marzec! sobota
gratulacje za Wasze zaparcie , Swietnie Wam idzie!!! pogratuluj mezowi. super ze sie wspieracie i wspolnie dzialacie.Pelna mobilizacja
ja tez wciagnelam Adama i dzieki temu zaczelismy te Chodakowska
Kochaneczka dla Ciebie chudzinko scalpel w sam raz, zobaczysz jakie bedziesz miala wyrzezbione cialko na lato
chyba, ze juz masz bo nie ogladalam cie jeszcze bez ubrania hehehehehhee
ja lubie skalpela
z piwkiem sie nie umawialysmy, a ja dzis tez pierwszy dzien w tym tyg z %%% hihi ale chodzilo za mna od poniedzialku
siedze sama
biegiem wracalam z salsy zeby Adam na pilke zdarzyl
myslalam ze Oli spi, a ten na moj widok zaczal tanczyc
bo akurat pokazywalam Adamowi kilka krokow nowych z salsy
wiec Olo podlapal i tanczyl ze mna
za nic nie dal sie polozyc tylko mnie za reke i skakal tanczyl... ehhe slodziak kochany
ale wreszcie udalo mi sie go polozyc o 21
oczywiscie jak wrocilam do leon dawno chrapal
byl dzis wyjatkowo zmeczony,
jeszcze po pkolu poszlismy na spacer. w mega blocie do stadniny koni
a konie pozamykane.. buuu
Kochaneczka ciocia spoko, podczas drogi dowiedzialam sie gdzie mieszkaja pracuja jej dzieci. co studiuja, gdzie sie ucza i pracuje wnuki. ilu miala mezow. gdzie pracowala. w jakim wieku i za ktorym podejsciem zdala prawko.. i jeszcze wiele wiele wiele... ale gdybys mnie zapytala to oczywiscie polowy nie kojarze , i nie lacze hehehe wiec luzzz
naprawde fajna babeczka i milo podroz nam minela, wiesz, ze ja lubie miec rozmowce hihi
mam nadzieje, ze Marek sie nie zniechecil i nadal aktualna imprezka u nas, na ktora sie niegdys umawialysmy(z noclegiem)
wszystko wskazuje na to, ze najblizszy i nastepny weekend mamy wyjazdowy
ale moze na kolejne sie ustawimy
moze wiecej dziewczyn wpadnie z mezami?????
zrobimy parapetowe forumowa co???
jeszcze ani jednej nie zorganizowalismy
czas zaczac!!
zapraszam wszystkie!!!
byloby fajnie!
bukujcie juz dziadkow/opiekunki i wpadajcie
choc dzieci to tez nie przeszkoda
u nas mile widziane!!!
to moze idac dalej ustalmy termin???? zanim zaskocza nas swieta i wiosenne wyjazdowe weekendy?
16 marzec! sobota