Rena28
Fanka BB :)
hejka mamuski u nas dzis znow sypnelo niezle sniegiem Milenka pojechala dzis z dziadkiem na kilka dni (dzidek chce sie nacieszyc swoja jedyna wnuczka) no i pojezdzic troche na sankach w domu sie jej nudzilo juz bardzo...wiec mamy luzik...a jak ostatnio zaczela slicznie mowic to az jestem w szoku bo czasem walnie takim tekstem ze ubaw po pachy Piotrus wykapany grzecznie spi wczoraj dal 2 godzinny koncert po szczepieniu nie moglismy go uspokoic...a dzis jak zasnal po poludniu to spal i spal az sie przerazilam ze moze po szczepieniu cos nie tak bo nigdy tak nie spal w dzien nawet sie nie obudzil jak mu mleko dawalam a tym gronkowcem to sie i ja zarazilampaskudnie mi sie zaropil duzy palec u nogi boli jak cholera nie wiem czy buta dam rade zalozyc
a z tata no coz jedzie w poniedzialek bo nie ma na co czekac dzwonili dzis do szpitala kazali przyjechac przyjma go od razu anie tak jak tu u nas zapisy jakies robia...maja mu tam zrobic jeszcze biopsje wezlow chlonnych bo na podkarpaciu zaden lekarz tego nie robi zeby zobaczyc czy to przezuty...modlimy sie i czekamy na cud moze lekarz z szopena sie pomylil i to nie rak w niedziele jedziemy wszyscy na msze za tata...a maz dostal przymusowy zalegly urlop caly tydz wiec troche odpoczne...chlopak siostry pojedzie z tata i moze moj maz (siostra z bratem juz nie dostana wolnego bo jezdzili z nim przez te 2 tyg) a tata chce sam pociagiem pojechac no chyba oszalal
milego wieczorku buziaki paaaaaaaaa
a z tata no coz jedzie w poniedzialek bo nie ma na co czekac dzwonili dzis do szpitala kazali przyjechac przyjma go od razu anie tak jak tu u nas zapisy jakies robia...maja mu tam zrobic jeszcze biopsje wezlow chlonnych bo na podkarpaciu zaden lekarz tego nie robi zeby zobaczyc czy to przezuty...modlimy sie i czekamy na cud moze lekarz z szopena sie pomylil i to nie rak w niedziele jedziemy wszyscy na msze za tata...a maz dostal przymusowy zalegly urlop caly tydz wiec troche odpoczne...chlopak siostry pojedzie z tata i moze moj maz (siostra z bratem juz nie dostana wolnego bo jezdzili z nim przez te 2 tyg) a tata chce sam pociagiem pojechac no chyba oszalal
milego wieczorku buziaki paaaaaaaaa