Rena28
Fanka BB :)
Iwcik a jak długo żyla szwagierka z ta choroba? jest jeszcze opcja ze to moze byc chloniak ale lekarz mowil ze to raczej malo prawdopodobne:---( ja sie trzymam tej opcji nie dopuszczam do siebie tego ze moze taty zabraknac mama sobie nie poradzi...oni sie utrzymuja tylko z rolnictwa tata charowal jak wol od switu do nocy zeby utrzymac 10 osob a jak go nie bedzie kto bedzie pracowal?czekamy tylko na cud:---(
a ja sama z Piotrusiem bo Milenka pol godz temu poszla do sasiadki pietro nizej ona ma corke m-c mlodsza od Milenki i wziela ja zeby sie pobawily a ja mam troszke luzu lecem zaraz pranie rozwiesic i prasowac ale najpierw musze Piotrka uspic bo zaczal plakac Milenka mi dzis dywan urzadzila zrobila kupke na nocnik po czym zeszla i usiadla sobie na dywanie
lecem paaaaaaa
a ja sama z Piotrusiem bo Milenka pol godz temu poszla do sasiadki pietro nizej ona ma corke m-c mlodsza od Milenki i wziela ja zeby sie pobawily a ja mam troszke luzu lecem zaraz pranie rozwiesic i prasowac ale najpierw musze Piotrka uspic bo zaczal plakac Milenka mi dzis dywan urzadzila zrobila kupke na nocnik po czym zeszla i usiadla sobie na dywanie
lecem paaaaaaa