reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

reklama
hejeczka:-D

Nikamo witaj:-D my to sie chyba tak "prawie" znamy z kafeterii z topiku o szpitalach;-)jak tam Michalek rosnie?;-) widze ze juz zabki sa:-D dzielny chlopak u nas dalej nic:no::no::no:
ja ostatnio to na nic czasu normalnie szokm latam biegam Milenka marudzi nie chce spac i tak szaleje ze juz czasem brak sil smieje sie i wyglupia teraz lezy na brzuszku i mruczy z paluszkami w buzi bo niewiele spala dzis:no::no::no: i katarek od rana dzis ma no juz mozna zwariowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

bylysmy dzis u babci a ja myknelam na zakupy hehe i jak szalec to szalec kupilam 1 pare jeansow 2 pary spodni do pracy i 1 rybaczki tez eleganckie i spodniczke i golfik z krotkim rekawkiem i zakiecik:-D:-D:-D
mam tyle prasowania bo w tym tyg pralka to odpoczywala tylko w nocy:-):-)

Lidka doszedl kojec powiem Ci ze rewelacja a jak Milence sie podoba bo taki kolorowy:-D:-D szukalas moze w komisach kojcow bedziesz widziec co kupujesz:tak::tak: choc ja juz mnostwo rzeczy na allegro kupowalam od kogos uzywane i zawsze wszystko bylo ok:tak::tak::tak:

no nic lecem do kuchni pozmywac i do tego mojego kochanego zelazka:-D:-D:-D

buziam milej nocki:-)

hej laski

wkoncu cisza i spokój dzieci spia mąż w pracy a ja nie wiem w c rece włożyc pasuje wkoncu posprzatac ale nie mam siły jakos chyba poprostu pozostawie to wszystko na jutro ...........
Jutro mamy wizyte u lekarza pierwsze szczepienie Lenki ciekawe jak to zniesie chyba znow ja bardziej bede przezywac niz dziecko tak samo bylo jak maksiu miał szczepienia:tak:

Witamy nowa mamusie NIKAMO jasne pisz o czymkolwiek , co ci slina na jezyk przyniesie:-)

RENA ty tez widze zabiegana no i widze ze szalejesz na zakupach ja tez musze sie kiedy wybrac bo na zime nie mamy nic ani ja ani dzieci :no: maksiu potrzebuje buty i kurtke no i druga jakas zeby jesien przechodzic , lenka kombinezon by sie przydał na zime a ja tez buty bo nie mam na zime:no::no:no i spodnie by sie zdały no i cos na chrzciny :szok::szok::szok:nie mam w co sie ubrac:baffled::baffled::baffled:

czesc mamuski!!!
jestem i ja dzisiaj.juz mam wszystko zrobione czyli....posprzatane,obiadek na kuchence dochodzi,pranie sie kreci a ja mam chwilke wolnego:tak:.dzieci spia,krystian w szkole a m w pracy.dzis z moim mikolajem jade do lekarza bo jakies takie drobne czerwone krostki mu wyskoczyly na jajeczkach i siusiaku i za nic w swiecie nie :no:moge sie ich pozbyc.musi go zobaczyc, moze jakas masc mu przepisze.
pogoda w kratke raz slonce swieci a raz pada ale tak wieje ze mało glowy nie urwie.:szok:

miłego dnia.:-)

rena-to kobieto zaszalalas na zakupach.
a co do łużeczka to chyba kupie uzywane moze trafie dobrze.

iwicik-nawet mi nie mów o zakupach na zime bo masakra.dzieci nie maja.....butów,czapek,rekawiczek,szalikow,kurtek- cala trójka.mój m nie ma kurtki,ja mam płaszcz ale jeszcze musze kupic kurtke taka krutka i buty kozaczki na płaskim spodzie.
masakra ile nas to wyniesie.

Rena rzeczywiście znamy się z cafe:) Super!
Michas już kawał "chłopa" ha ha wczoraj bylismy na szczepieniu (wzb i pneumokoki) i wazy 8,8kg i ma 69cm. Karmie jeszcze piersia.

Co do zakupów to właśnie mój M składa krzesełko do karmienia ,które zamówiłam na allegro.:)

Umieram dziś tak mnie głowa boli nawet myśleć normalnie nie moge. :(

no witam Was kochane:-D:-D
co za pogoda masakra wynioslam pranie bo piekne slonce bylo i ledwo zdazylam sciagnac a tu lunelo tak ze masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moja dama pospala wiec zrobilam 2 prania i troche poprasowalam dzis sie jej katarek doslownie z noska leje ale dzielna jest daje popsikac nosek i odciagnac:) teraz wcial zupke i deserek i teraz siedzi w bujaczki i gada bababababa:-D:-D:-D dzis spala w kojcu postawilam go w sypialni i podlozylam poduszeczke zeby jej lepiej bylo oddychac i mialam ja blisko no i noc byla ciezka i dzis tez mnie glowa boli ze ledwo funkcjonuje mialam nawet ochote sie polozyc z Milenka no ale juz bym calkiem nie wyrobila z robota:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzis mamuska wpadnie do mnie to polece jeszcze musze buty kupic torebke do pracy i buty i bedzie na tyle z zakupow no i siostrze musze prezent na 18ke kupic a impreza juz w sobote:-D:-D:-D maz juz cieszy ze znow zabaluje:-):-):-)

Nikamo to Twoj Michalek tylko 2 dni mlodszy a ladnie rosnie moja na butli i tylko 7,7 kg wazy bo nie bardzo chce jesc:no::no: zupki deserki owszem ale juz mleko to ciezko w nia wmusic no i przesypia cale noce wiec juz nocne karmienie mniej:-):-):-)

a ja za tydz o tej porze bede juz ostro pracowac a tak mi sie nie chce ze masakra:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y:

Lidkawiesz co moja tez ma takie krosteczki czerwone i smaruje jej na zmiane sudocrem, clotrimazolum glsk 1% i tormentiol tylko zawsze dokladnie trzeba woda przegotowana zmyc poprzednia warstwe zeszlo szybciutko a teraz znowu sie pojawilo ale to sie tak zrobilo po odparzeniu spala z kupka no i sie popapralo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mowie Ci sprobuj masci kupisz bez recepty sa tanie

musze sie za obiad wziac mysle ze Milenka mi pozwoli:-)

hej mamuski popołudniowo.:-)
ja wlasnie przywiozlam krystiana ze szkoly,obiadek teraz je a ja dzieci polozylam spac i zasiadlam z ciachem i odpoczywam.:tak:
u nas tak strasznie padalo jakies 3 godz.temu że w domu ciemno było a za oknem nic nie było widac,:szok:chyba oberwanie chmury było.ja sobie koc wypralam i teraz sie suszy na polku bo słoneczko ładne swieci i wiatr wieje wiec moze dzis mi wyschnie.
aha dr.zadzwonił do mnie ze moze bedzie w rzeszowie to do mnie podjedzie:tak: wiec mi to na reke bo mi sie do niego nie chce jechac.

rena-zobacze co doktor powie.

hej laski!!
ja już mam dosyc tej pogody.:wściekła/y::wściekła/y:dzis od samego rana pada,zimno jak w listopadzie!!!:baffled:
glowa mi pęka i nic mi sie nie chce.teraz pije kawke i musze sie wziąsc za obiad :tak:dzis mizeria,ryz i rybka.
moje dzieci spia,krystian w szkole m w pracy czyli dzien jak co dzien.

pozdrawiam,miłego dnia.:-)

hej laski

i ja sie pojawiam , cały dzien sama z dziecmi ,a ze maksiow przeszla choroba wkoncu to wybralismy sie do biedronki na zakupy :-) i co najfajniejsze to kupilismy w biedronce Lence juz nocnik w ksieżniczki:-D:-D:-Djeszcze biedna siedziec nie umie a mama juz nocnik kupiła :-D:-D:-D no i tam takie zakupy typu pampersy bo sa haggisy 99szt za 29.99 wiec sie opłacalo i chusteczki 4szt za 8zł tych mokrych wiec grzech byloby nie wziaść bo tanie jak barszcz ,a maksiowi gumiaczki bo pogoda taka ze tylko w gumiakach chodzic bo adidasów szkoda ubierac zaraz mokre jak cholera :baffled::baffled::baffled:

a Lenka po szczepieniu super noc przespala no i wazy ta moja malota 4070 i ma 54cm wiec 3cm urosła :-):-):-)

reklama
hello mamunie:-D:-D

Iwciktez bylam wczoraj w biedronce i tez mialam ochote wziasc malej ten nocnik:-D:-D:-D ale zrezygnowalam Huggisow u nas juz nie bylo a specjalnie po nie pojechalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja uzywam tych Dada ale te Huggisy w promocji wychodzily taniej a chusteczek tez juz nie bylo a ja musze wszystko pokupic w podwojnej ilosci zeby mama miala w domu bo przeciez nie bede wozic rano codziennie pampersow, mleka itp...
a Lenka ladnie rosnie zuh dziewczynka moja po pierwszych 2 szczepieniach to po 5 godz wyla i nic nie pomagalo:no::no::no:a ostatnie szczepienie zero placzu:-D:-D

dobra lecem sprzatac bo dzis imprezka osiemnastkowa u siostry:-D kupilam jej srebrny komplecik mam nadzieje ze sie jej spodoba:tak::tak:

a jeszcze sie musze pochwalic moja malutka dziewczynka od wczoraj sama juz siedzi:-D:-D:szok::szok: wczesniej probowalam ja posadzic ale zaraz sie przewracala a wczoraj szok siedziala sama chyba z 10 min i sie bawila zabawkami:-D:-D

milej sobotki zycze buziam dla Was;-);-);-)

Załączniki

• 1IMG_3127.jpg
    1IMG_3127.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Do góry