reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Witajcie:):-)
Rena
super że malutka juz zaczyna siadać. Mój Miś niestety główke mocno unosi tak jakby się chcił podnieśc ale siedzieć jeszcze nie próbuje za to raczkowanie jest na tapecie.

Kurcze idę w takim razie zaraz do Biedronki moze jeszcze trafie na pieluszki.

Dziewczyny mam pytanko czy jak dostałyście @ po porodzie to był on regularny? Ja czekam na drugi i juz tydzień opóźnienia ...

Miłego dnia choć pogoda nie zachęcająca:crazy:

reklama
Hej laseczki:-D:-D;-)
NIKAMO witaj i pisz im nas więcej tym raźniej.Co do @ to po porodzie może być z początku nieregolarna a zwłaszcza że karmisz jeszcze piersią.
Dawno się nie odzywałam:zawstydzona/y:ale jakos tak zleciało a to wesele a to praca.Szisiejszy dzień ledwo przezyłam w pracy bo wczoraj troszkę poszalałam na urodzinach kolezanki masakra:no: nigdy wiecej.
Jutro miałam jechać z dziećmi do moich rodziców ale niestety auto sie rozj...:wściekła/y:a dokładnie tłumik sie urwał i z jazdy nici:no::wściekła/y:
Do wieczorka bo zaraz spadam sprzątać robić grzyby bo M mi przyniósł.:eek:

Ostatnia edycja:
hej kobietki!!!
witam sie i ja w sobotnie popołudnie.ja głowe sobie umylam i z kawusia zasiadłam na bb.:tak:w domu spokuj i cisza,dzieci spia,m z krystianem auto myja.ja juz sobie posprzatałam obiadek miałam z wczoraj,pranie rozwiesiłam,buty pomyłam i teraz sie bycze ;-):-Dha ha!!!!
pogoda taka sobie niby sloneczko swieci ale nie jest ciepło.:wściekła/y:
dzis wieczorkiem w planach mamy wypad do znajomych mam nadzieje ze nam sie uda i ze fajnie spedzimy ten wieczór.;-):tak:

spokojnego i ciepłego weekendu życze.:happy:

rena-udanej imprezki zycze.
brawa dla milenki!!!!

anek-witaj!!!!
jak po weselu?????????

hej

i ja na chwile w nawale pracy posprzatalam pozmywałam dziecko nakarilam i wokół domu tez porobilam bo trzeba było pochowac juz basen i namiot bo to juz raczej sie nie przyda w tym roku:-D:-D:-D
Maż z maksem robia auto kumplowi bo przyciagnał dzisiaj na lawecie stwierdził ze mój zrobi mu taniej niz mechanik i wie ze mu fuszerki nie odwali tylko ze jak zrobi to wie ze bedzie jezdził:-D:-Dale zaufanie ma do mojego chopa:-D:-D:-Dno ale nie ma co zna sie na tym....to trzeba mu przyznac a jak sie zajmnie czyms to tyle nie mysli o ostatnich wydarzeniach w rodzinie :tak:wiec to dobrze:tak::tak:

Rena no to udanej osiemnastki , szkoda ze tobie sie nie udało kupic w biedronce tych pampków bo faktycznie warto:)

Lidka tobie udanego wieczorku:tak::tak:

Anek tak to jest z tymi samochodami dobrze ze to tylko tłumik :eek:

Nikamo a po ilu tygodniach dostalas pierwszy okres bo ja czekam i sama nie wiem to juz6 tyg a ja jeszcze nie miałam@ i zaznacze ze jestem po cesarce i tez karmie piersia ma to znaczenie:eek::eek::eek:

Iwcik ja też jestem po cesarce i tez karmie piersią i pierwszą @ dostałam 5 miesięcy po porodzie ,drugiej nie widać ale moze rzeczywiście jeszcze ma prawo być nieregularna.:-).
Udanego wieczorku ja zasiadam oglądac Pudziana ha ha :laugh2:!

Witam popołudniowo:-):-):tak:
w koncu ogarnełam chatę jestem po obiadku moi M dopiero wrócili z zawodów wedkarskich.Ja mam chwilę bo zaraz idziemy z koleżanką na spacerek póki pogoda w miarę bo coś się chmurzy.
A wesele,baaardzo udane wybawiłam się za wszystkie czasy az M był zazdrosny.

Ostatnia edycja:
hej mamuski w niedziele.
ja tak wieczorowa pora bo dzis od rana nie mialam czasu na nic.
tak jak pisałam wczoraj bylismy na imprezce u znajomych i bylo super,:tak:był grill, piwko i fajn a zabawa.wrucilismy do domu o 3 a dzis juz o 8 bylam na nogach ale nawet jestem wyspana i dobrze sie czuje.:tak:rano pojechalam z moim m na dolowa i kupilam sobie buty,2 pary leginsów,dzieciom bluzki i zakupiłam dywan taki z dlugich wlosów i jest boski:tak: i tani bo dalismy za niego 340 zł :-)a w sklepie taki sam kosztowal 680.:szok:
a po południu bylam z krystianem u fryziera bo już miał taka szope na glowie ze masakra.:sorry2:

dobra,uciekam kapac dzieci.
do jutra laski.:-)

hej laski

ja wpadam z rana jak smietana:-D:-D:-D puki dziecię spi z meżem :-D:-D:-DoDWIOZŁAM dzieci do szkoły wpadłam do caritasu jeszcze z rana bo chciałam z derektora pogadac ale nici:-D b jej nie było dopiero o 10 wiec musze jeszcze raz pojechac:baffled: sniadamko zjadłam bo juz mnie muliło no i by trza ogarnać chałupe ale mi sie nie chce słońce swieci to moze bym tak pranie wstawiła???????:baffled::baffled::baffled:hmmmmmm od rana piekny dzien a mi sie dupy ruszyc nie chce:-D:-D:-D

Iwcik ja też jestem po cesarce i tez karmie piersią i pierwszą @ dostałam 5 miesięcy po porodzie ,drugiej nie widać ale moze rzeczywiście jeszcze ma prawo być nieregularna.:-).
Udanego wieczorku ja zasiadam oglądac Pudziana ha ha :laugh2:!

5 miesiecy:szok::szok::szok:to ja myslalam ze po 6 tygodniach sie dostaje :baffled:to chyba mam duzo czasu jeszcze :-D:-D:-D

Witam popołudniowo:-):-):tak:
w koncu ogarnełam chatę jestem po obiadku moi M dopiero wrócili z zawodów wedkarskich.Ja mam chwilę bo zaraz idziemy z koleżanką na spacerek póki pogoda w miarę bo coś się chmurzy.
A wesele,baaardzo udane wybawiłam się za wszystkie czasy az M był zazdrosny.

super sama bym poszła na jakies wesele ale jak na razie to tylko chrzciny sie szykuja:-)

hej mamuski w niedziele.
ja tak wieczorowa pora bo dzis od rana nie mialam czasu na nic.
tak jak pisałam wczoraj bylismy na imprezce u znajomych i bylo super,:tak:był grill, piwko i fajn a zabawa.wrucilismy do domu o 3 a dzis juz o 8 bylam na nogach ale nawet jestem wyspana i dobrze sie czuje.:tak:rano pojechalam z moim m na dolowa i kupilam sobie buty,2 pary leginsów,dzieciom bluzki i zakupiłam dywan taki z dlugich wlosów i jest boski:tak: i tani bo dalismy za niego 340 zł :-)a w sklepie taki sam kosztowal 680.:szok:
a po południu bylam z krystianem u fryziera bo już miał taka szope na glowie ze masakra.:sorry2:

dobra,uciekam kapac dzieci.
do jutra laski.:-)

no to zes zaszalała na zakupach zrób fotke tego dywanu?????

witam Was kochane w ten piekny sloneczny dzionek:-D

Nikamo ja dostalam @ 8 tyg po porodzie pierwsze 2 byly regularne nastepna @ byla po prawie 60 dniach i potem znow byla regularna ale strasznie bolesna myslalam ze umre a mialo juz nie bolec:-:)-(

imprezka udana tylko moj maz pokazal jak nie trzeba pic no i przyszly szwagier tez troszke zaniemogl:-D:-D:-D reszta dala rade a bylo no chyba w sumie kolo 30 osob:-):-):-)

Milence juz katarek przechodzi za to mnie zlapalo gardlo, katar i kaszel i fatalnie sie czuje:no::no::no: a w czwartek juz do pracy masakra:-:)-:)-( ale dzis zapowiada sie piekna pogoda to jeszcze na koniec pospaceruje z Milenka :-):-):-)

lidka oj wybralabym sie na dolowa jak studiowalam w rzeszowie to bardzo czesto tam wlasnie chodzilysmy z siostra i swietne rzeczy tam mozna bylo kupic:-):-)

reklama
hej mamuski!!!
witam sie i ja z wami w ten poniedzialkowy dzien.:tak:
własnie połozyłam moje dzieci spac,krystian w szkole m w pracy a ja sobie już posprzatałam,pranie nastawiłam,obiadu dzis nie robie bo mam z wczoraj i teraz popijam kawke i ogladam ddtvn.:-)
dzis rano jak wstalam to słoneczko za oknem swieciło i myslałam ze jest ciepło ale jak wyszłam na pole to doznałam szoku:szok::szok::szok: zimno jak by mróz był patrze na termometr a tu tylko 2C-szok!!!!!!!!!!:szok::szok:wrzesien a tu takie teperatury.:wściekła/y:

miłego dnia!!!!!:-)

iwicik-zrobie zdiecie i wkleje,tylko jak bede miała wolna chwilke.

rena-to fajnie ze imprezka sie udała.
zdrowia dla Ciebie, kuruj sie kochana.

Do góry