reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

reklama
hejeczka:-D

Nikamo witaj:-D my to sie chyba tak "prawie" znamy z kafeterii z topiku o szpitalach;-)jak tam Michalek rosnie?;-) widze ze juz zabki sa:-D dzielny chlopak u nas dalej nic:no::no::no:
ja ostatnio to na nic czasu normalnie szokm latam biegam Milenka marudzi nie chce spac i tak szaleje ze juz czasem brak sil smieje sie i wyglupia teraz lezy na brzuszku i mruczy z paluszkami w buzi bo niewiele spala dzis:no::no::no: i katarek od rana dzis ma no juz mozna zwariowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

bylysmy dzis u babci a ja myknelam na zakupy hehe i jak szalec to szalec kupilam 1 pare jeansow 2 pary spodni do pracy i 1 rybaczki tez eleganckie i spodniczke i golfik z krotkim rekawkiem i zakiecik:-D:-D:-D
mam tyle prasowania bo w tym tyg pralka to odpoczywala tylko w nocy:-):-)

Lidka doszedl kojec powiem Ci ze rewelacja a jak Milence sie podoba bo taki kolorowy:-D:-D szukalas moze w komisach kojcow bedziesz widziec co kupujesz:tak::tak: choc ja juz mnostwo rzeczy na allegro kupowalam od kogos uzywane i zawsze wszystko bylo ok:tak::tak::tak:

no nic lecem do kuchni pozmywac i do tego mojego kochanego zelazka:-D:-D:-D

buziam milej nocki:-)

hej laski

wkoncu cisza i spokój dzieci spia mąż w pracy a ja nie wiem w c rece włożyc pasuje wkoncu posprzatac ale nie mam siły jakos chyba poprostu pozostawie to wszystko na jutro ...........
Jutro mamy wizyte u lekarza pierwsze szczepienie Lenki ciekawe jak to zniesie chyba znow ja bardziej bede przezywac niz dziecko tak samo bylo jak maksiu miał szczepienia:tak:

Witamy nowa mamusie NIKAMO jasne pisz o czymkolwiek , co ci slina na jezyk przyniesie:-)

RENA ty tez widze zabiegana no i widze ze szalejesz na zakupach ja tez musze sie kiedy wybrac bo na zime nie mamy nic ani ja ani dzieci :no: maksiu potrzebuje buty i kurtke no i druga jakas zeby jesien przechodzic , lenka kombinezon by sie przydał na zime a ja tez buty bo nie mam na zime:no::no:no i spodnie by sie zdały no i cos na chrzciny :szok::szok::szok:nie mam w co sie ubrac:baffled::baffled::baffled:

czesc mamuski!!!
jestem i ja dzisiaj.juz mam wszystko zrobione czyli....posprzatane,obiadek na kuchence dochodzi,pranie sie kreci a ja mam chwilke wolnego:tak:.dzieci spia,krystian w szkole a m w pracy.dzis z moim mikolajem jade do lekarza bo jakies takie drobne czerwone krostki mu wyskoczyly na jajeczkach i siusiaku i za nic w swiecie nie :no:moge sie ich pozbyc.musi go zobaczyc, moze jakas masc mu przepisze.
pogoda w kratke raz slonce swieci a raz pada ale tak wieje ze mało glowy nie urwie.:szok:

miłego dnia.:-)

rena-to kobieto zaszalalas na zakupach.
a co do łużeczka to chyba kupie uzywane moze trafie dobrze.

iwicik-nawet mi nie mów o zakupach na zime bo masakra.dzieci nie maja.....butów,czapek,rekawiczek,szalikow,kurtek- cala trójka.mój m nie ma kurtki,ja mam płaszcz ale jeszcze musze kupic kurtke taka krutka i buty kozaczki na płaskim spodzie.
masakra ile nas to wyniesie.

Rena rzeczywiście znamy się z cafe:) Super!
Michas już kawał "chłopa" ha ha wczoraj bylismy na szczepieniu (wzb i pneumokoki) i wazy 8,8kg i ma 69cm. Karmie jeszcze piersia.

Co do zakupów to właśnie mój M składa krzesełko do karmienia ,które zamówiłam na allegro.:)

Umieram dziś tak mnie głowa boli nawet myśleć normalnie nie moge. :(

no witam Was kochane:-D:-D
co za pogoda masakra wynioslam pranie bo piekne slonce bylo i ledwo zdazylam sciagnac a tu lunelo tak ze masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moja dama pospala wiec zrobilam 2 prania i troche poprasowalam dzis sie jej katarek doslownie z noska leje ale dzielna jest daje popsikac nosek i odciagnac:) teraz wcial zupke i deserek i teraz siedzi w bujaczki i gada bababababa:-D:-D:-D dzis spala w kojcu postawilam go w sypialni i podlozylam poduszeczke zeby jej lepiej bylo oddychac i mialam ja blisko no i noc byla ciezka i dzis tez mnie glowa boli ze ledwo funkcjonuje mialam nawet ochote sie polozyc z Milenka no ale juz bym calkiem nie wyrobila z robota:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzis mamuska wpadnie do mnie to polece jeszcze musze buty kupic torebke do pracy i buty i bedzie na tyle z zakupow no i siostrze musze prezent na 18ke kupic a impreza juz w sobote:-D:-D:-D maz juz cieszy ze znow zabaluje:-):-):-)

Nikamo to Twoj Michalek tylko 2 dni mlodszy a ladnie rosnie moja na butli i tylko 7,7 kg wazy bo nie bardzo chce jesc:no::no: zupki deserki owszem ale juz mleko to ciezko w nia wmusic no i przesypia cale noce wiec juz nocne karmienie mniej:-):-):-)

a ja za tydz o tej porze bede juz ostro pracowac a tak mi sie nie chce ze masakra:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y:

Lidkawiesz co moja tez ma takie krosteczki czerwone i smaruje jej na zmiane sudocrem, clotrimazolum glsk 1% i tormentiol tylko zawsze dokladnie trzeba woda przegotowana zmyc poprzednia warstwe zeszlo szybciutko a teraz znowu sie pojawilo ale to sie tak zrobilo po odparzeniu spala z kupka no i sie popapralo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mowie Ci sprobuj masci kupisz bez recepty sa tanie

musze sie za obiad wziac mysle ze Milenka mi pozwoli:-)

hej mamuski popołudniowo.:-)
ja wlasnie przywiozlam krystiana ze szkoly,obiadek teraz je a ja dzieci polozylam spac i zasiadlam z ciachem i odpoczywam.:tak:
u nas tak strasznie padalo jakies 3 godz.temu że w domu ciemno było a za oknem nic nie było widac,:szok:chyba oberwanie chmury było.ja sobie koc wypralam i teraz sie suszy na polku bo słoneczko ładne swieci i wiatr wieje wiec moze dzis mi wyschnie.
aha dr.zadzwonił do mnie ze moze bedzie w rzeszowie to do mnie podjedzie:tak: wiec mi to na reke bo mi sie do niego nie chce jechac.

rena-zobacze co doktor powie.

hej laski!!
ja już mam dosyc tej pogody.:wściekła/y::wściekła/y:dzis od samego rana pada,zimno jak w listopadzie!!!:baffled:
glowa mi pęka i nic mi sie nie chce.teraz pije kawke i musze sie wziąsc za obiad :tak:dzis mizeria,ryz i rybka.
moje dzieci spia,krystian w szkole m w pracy czyli dzien jak co dzien.

pozdrawiam,miłego dnia.:-)

hej laski

i ja sie pojawiam , cały dzien sama z dziecmi ,a ze maksiow przeszla choroba wkoncu to wybralismy sie do biedronki na zakupy :-) i co najfajniejsze to kupilismy w biedronce Lence juz nocnik w ksieżniczki:-D:-D:-Djeszcze biedna siedziec nie umie a mama juz nocnik kupiła :-D:-D:-D no i tam takie zakupy typu pampersy bo sa haggisy 99szt za 29.99 wiec sie opłacalo i chusteczki 4szt za 8zł tych mokrych wiec grzech byloby nie wziaść bo tanie jak barszcz ,a maksiowi gumiaczki bo pogoda taka ze tylko w gumiakach chodzic bo adidasów szkoda ubierac zaraz mokre jak cholera :baffled::baffled::baffled:

a Lenka po szczepieniu super noc przespala no i wazy ta moja malota 4070 i ma 54cm wiec 3cm urosła :-):-):-)

reklama
hello mamunie:-D:-D

Iwciktez bylam wczoraj w biedronce i tez mialam ochote wziasc malej ten nocnik:-D:-D:-D ale zrezygnowalam Huggisow u nas juz nie bylo a specjalnie po nie pojechalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja uzywam tych Dada ale te Huggisy w promocji wychodzily taniej a chusteczek tez juz nie bylo a ja musze wszystko pokupic w podwojnej ilosci zeby mama miala w domu bo przeciez nie bede wozic rano codziennie pampersow, mleka itp...
a Lenka ladnie rosnie zuh dziewczynka moja po pierwszych 2 szczepieniach to po 5 godz wyla i nic nie pomagalo:no::no::no:a ostatnie szczepienie zero placzu:-D:-D

dobra lecem sprzatac bo dzis imprezka osiemnastkowa u siostry:-D kupilam jej srebrny komplecik mam nadzieje ze sie jej spodoba:tak::tak:

a jeszcze sie musze pochwalic moja malutka dziewczynka od wczoraj sama juz siedzi:-D:-D:szok::szok: wczesniej probowalam ja posadzic ale zaraz sie przewracala a wczoraj szok siedziala sama chyba z 10 min i sie bawila zabawkami:-D:-D

milej sobotki zycze buziam dla Was;-);-);-)

Załączniki

• 1IMG_3127.jpg
    1IMG_3127.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Do góry