reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej mamuski popołudniowo.
ja juz obiad zjadłam,dzieci poszly spac a krystian puzzle układa.dzis na godz.16-30 jade z krystkiem do lekarza niech go zbada bede spokojniejsza.trzymajcie kciuki zeby to nie było nic powaznego.
m z pracy wrucil sam sobie wzia obiad i teraz siedzi w kuchni i czyta gazete.:baffled:no normalnie nie poznaje mojego meża ze on jest taki zawziety.:sorry2:
jeszcze musze pranie powiesic ale mi sie nie chce:-:)zawstydzona/y:
to do potem laski.

iwicik-współczuje nocki.
oby maksiu jak najszybciej wrucił do zdrowia.

reklama
czesc mamuski!!!
u nas pogoda bez zmian, zimno i od czasu do czasu pada.a mnie serce boli i jakas taka jestem nie do zycia.:-(wczoraj byłam z moim krystianem u dr.i jak narazie to jest tylko przeziebiony,osłuchowo czysto,gardlo blade dostal tylko syrop na kaszel i mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje.:tak:ja juz sobie posprzatałam,obiadek mam z wczoraj wiez luz od kuchni,dzieci spia a ja z kawka zasiadłam na bb.
jak ja sie ciesze ze jutro juz sobota i nie bede musiała rano wstawac,pobycze sie dłuzej w łużku.;-)

milego dnia.:-)

Witam!
Jestem mamą 16miesięcznego Wiktora i również jestem z Rzeszowa (os. Krakowska Południe).
Czy mogę do Was dołączyć??
I przy okazji poprosić o oddanie głosików na mojego synka:)
KONKURS Największe osiągnięcia Małych Odkrywców
KONKURS Największe osiągnięcia Małych Odkrywców

witam i zapraszam do czestego pisania do nas.:tak:;-)

hej popołudniowo.:-)
moje dzieci spia,m z krystianem na zakupach a ja juz po obiedzie i buszuje po allegro.
mamuski mam do was pytanie........czy ktoras z was nie ma do sprzedania łużeczka turystycznego dla dzieci(a najlepiej to 2)??????????
szukam tak na allegro ale ceny sa powalajace.:szok::-(

hejeczka:-D

my po spacerku Milenka zasnela po sesji fotograficznej:-D heh ale mi sie udalo dziecko normalnie ja nie wiem malo lozeczka nie zdemolowala tak sie wyglupiala a jak ja wlozylam do bujaczka to spiewala i tak machala raczkami ze plakalam ze smiechu:-D:-D:-D

Lidka ja wczoraj kupilam wlasnie takie:
KOJEC / ŁÓŻKO / ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE (1224853044) - Aukcje internetowe Allegro
jak Milenka bedzie u babci to musi gdzies spac wiec zakupilam a ze nowe drogie a te za 94 zl to nie wiem czy sie nie rozleca wiec takie jakies mi wpadlo w oko fajne kolorowe i 2 poziomy:-D:-D

dobra lece bo musze zupe doprawic bo m zaraz wroci glodny z pracy

marianna23 witamy cieplutko:-)

buziolki;-);-)

hej mamuski!!!
ja jak zawsze przy sobocie wpadam na bb jak po ogien.:zawstydzona/y:
mój m sie dziecmi zajmuje,krystian sie bawi autami a ja głowe umyłam i zasiadłam chwilke przed kąpem.dzis od rana sprzatanie,pranie,gotowanie,prasowanie itp.pogoda do dupy :wściekła/y:pada od samego rana aż człowiekowi nic sie nie:no: chce.:wściekła/y:
dzisiaj wieczorkiem znajomi maja do nas wpasc wiec mam nadzieje ze bedzie fajnie i wesolo.:tak:;-)

miłego weekendu zycze.:-)

rena-fajne to łuzeczko.
daj znac w jakim stanie jest.
ja własnie boje sie od kogos kogo nie znam kupowac używanych rzeczy

czesc mamuski!!!
ja juz po obiadku i zasiadlam z kawka przed bb:tak:,moje dzieci spia a krystian gra w chinczyla z m.ja byłam na 10 w kosciele nastepnie zaliczyłam spacer z dziecmi i terazam chwilke odpoczynku.moze dzis wpadna do nas znajomi to nie bede sie nudzic i miło sie spedzi ta niedziele.pogoda troszke lepsza tzn.nie ma slonca ale jest wmiare ciepło.

spokojnej i ciepłej niedzieli życze.:happy:

hej laski
sory ze mnie tak dlugo nie bylo ale miałam wczoraj kolejny pogrzeb w rodzinie i mam dosc wszystkiego jakos myslec nawet mi sie nie chce :-:)-:)-( dobrze ze mam Lenke i maksia bo gdyby nie dzieci to ja nie wiem człowiek by sie chyba załamał:-:)-:)-(

Maksiu dalej w domku choruje na półpaśca nie wiem pewnie dopiero w poniedziałek pojdzie do szkoły nie wcz:-(esniej bo krostki jeszcze nie schodza narazie sie przysuszyly a Lenka zdrowa własnie spi sobie w wóżku na polu przed domem wiec mam chwilke na bb zajrzec
A wy laski gdzie wszystkie myslałam ze bede miała do poczytania a tu pustki:-(

Pozdrawiam was wszystkie:tak:

czesc kobietki.
witam sie i ja w paskudny,zimny i deszczowy dzien.:wściekła/y:
krystian w szkole,dzieci spia ja obiad robie(a w miedzy czasie na bb zagladam);-)pranie nastawiłam. dzis kolejne prasowanie mnie czeka wiec zaraz sie za to musze zabrac.ja nie wiem co sie ze mna dzieje ostatnimi dniami to ja jestem taka nie do życia:no::-(.nic a to nic mi sie nie chce.
pozdrawiam was wszystke.:-)

iwicik-wreszcie jestes.
przykro mi z powodu szwagierki.trzymajcie sie ciepło.

reklama
Witajcie dziewczyny!
Moge do Was dołączyć?
Jestem z Rzeszowa (okolice Rejtana) mam półrocznego synka i miło bedzie pogawędzić z Wami. Pozdrawiam :)

Do góry