reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Witajcie w ten pochmurny i zimny wieczór:-)
IWCIK brawa dla Lenki że tak ładnie przybiera kilogram w ciagu niecałego miesiaca pięknie:tak::-) Pamiętam jak moja rosła w ciągu 6 tyg przybrała3 kg:szok: i na pierwszej wizycie majac 6 tyg ważyła już 7:szok:
LIDKA fajnie że synkowi podoba się w szkole,pamiętam jak mój szedł do zerówki a teraz 6 klasa,jak to zleciało.Za 2 lata córa pójdzie do 5 latków zobaczymy jak sobie poradzi bo z niej niezłe ziółko:no: A w pracy masakra odkąd jestem kierownikiem nie wyrabiam na zakrętach bo to tamto i siamto o wszystkim ja mam myśleć mam już tego dosyć:angry: przychodze zmeczona i zła do domu chyba tak długo nie pociagnę:crazy:

reklama
hejka dotarlam i ja tu dzis bo sotatnio ciagly brak czasu Milenka cos nie chce spac w dzien a w czoraj mialam pobudke o 4 rano normalnie jak zahipnotyzowana chodzilam:no::no: ale bylismy i my dzis u lekarza zalegle szczepienie i szok byl placz tylko przy ukluciu i tyle:-D:-D:-D a zwykle byl placz przez kilka godz mimo czopkow przeciwbolowych a dzis sie bez nich obeszlo :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::happy2::happy2::happy2: teraz juz spi ostatnio tatus usypia w nocy bardzo sprawnie mu to idzie bo przez ten weekend u babci juz nie chce zasypiac sama tylko na rekach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moja pannica wazy 7700 troche malo przybrala bo 400g w m-c no ale lekarz mowil ze moze byc...a dzis super mi jadla za kazdym razem wypijala cala porcje:-D bo kto widzial zeby polroczne dziecko wypijalo tylko 100 ml:szok::szok:

fotki moze mi sie uda wrzucic jutro bo dzis juz padam:no::no::no:

dobrej nocki:tak::tak::-):-)

cześć
ja tak na szybko z doskoku

ostatnio czasu brak, cały czas cos robię, teraz meble skręcam dla Wiktorii

lidka to ty Krystiana do szkoły już dałaś, czy po prostu do zerówki w szkole chodzi? bo moja do zerówki, ale u nas jest w przedszkolu i Wiktoria zachwycona, już dzisiaj sie nie mogła doczekać kiedy jutro pójdzie znowu hi hi
Iwcik super że ci Lenka ładnie rosnie, oby tak dalej
Anek współczuję harówy w pracy, mnie tez to czeka za 4 m-ce buuuuu
Rena dzielna Milenka i czekamy na fotki

hejka:-) ale zimno buuuuuuuuuu normalnie chodze w 2 swetrach:szok::szok: bo mi takie zimno Milenke zapakowalam w spiworek i zasnela:-D:-D:-D noc ladnie przespala a troszke sie balam ze moze po szczepieniu w nocy cos sie bedzie dziac ale na szczescie ok:-D kiedy wreszczie przestanie padac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam nadzieje ze jeszcze zdaze pospacerowac z niunia zanim wroce do pracy az mi sie slabo robi na mysl o wstawaniu rano:no::no::no: a ja tez kierownikiem jestem wiec kupa roboty i niezla charowa mnie czeka dobrze chociaz ze lekarz mi swistek napisal ze karmie piersia to godz krocej bede pracowac:-D:-D:-D szefowa mi kazala zalatwic ponoc wszystkie tak robia czy karmia czy nie a ze lekarz wystawil to co mi szkodzi:-D:-D

Załączniki

• IMG_2806.jpg
    IMG_2806.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_2898.jpg
    IMG_2898.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_2787.jpg
    IMG_2787.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_2812.jpg
    IMG_2812.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
hej laski

Rena super fotki suknia pani malodej mnie ujeła sliczna poprostu :tak::tak::tak: a ty swietnie wygladasz no i stanowisko pracy odpowiedzialne wiec faktycznie kupe roboty:tak: cie czeka

Asiu czasu brak to tak jak u mnie i ja tez czekam na komode sobie zamowilam na ciuszki lenki bo miejsca brak w sypialni :-D:-D:-D juz czekam dwa tygodnie ciekawe kiedy przyjdzie:rofl2:

Anek ty to kolosa miałas 7 kilo ładna waga hehe wporównaniu do mojej :-D:-D:-Dmoja to kruszyna :-):-):-)
No i nastepna kierowniczka na forum no no to macie co robic w pracy i nie dziwie sie ze nie wyrabiasz i przychodzisz zła do domu

Ja spadam po syna do szkoły ciekawe jak tam pierwsze 5 lekcji bo rano jakos nie za bardzo mial mine jak go zostawilam pod klasą :-D:-D:-D ciekawe co mi powie dzisiaj w domu :-p:-p:-p

hej mamuski popołudnoiwo.
my juz po obiadku,dzieci spia krystian sie bawi a ja pije kawke.:-)
oj ciezko mi bylo wstac rano:no::zawstydzona/y:, za to krystian sam sie obudzil przed 7 i super wyspany.a ja oczy na zapalkach miałam:-(.do szkoły chetnie poszedl i jak o 13 pojechalam po niego to byl smutny ze tak krutko był w szkole.:szok::-)opiowiadał mi wszystko,ilu to ma kolegów i kolezanek,ze pani jest fajna,ze cała szkołe zwiedzili no dosłownie buzia mu sie nie zamykała przez cała droge do domu.:laugh2:
ale moj krystian zawsze był taki ze chetnie szedł miedzy ludzi,pierwsz raz jak do przedszkola poszedł to ja jak glupia pod drzwiami stalam i ryczalam a on super sie bawil i ani jedna lezka mu nie spadla.:tak:
pogoda u nas beznadziejna:wściekła/y: rano padalo teraz niby slonce swieci ale zimny wiatr wieje.:wściekła/y:

asia-jestes?!!!!!
juz mialam list polecony pisac do ciebie bo sie nic nie odzywasz.
mój krystian chodzi do zerówki ale do szkoły.

rena-super fotki.

iwicik-i jak maksiu?
a jak ty kochana zawozisz maksia do szkoły to kto z lenka jest?

anek-kurcze,wykaczy cie ta praca.

hej laseczki!!!
ja z kawka zasiadlam i chwilke mam dla siebie:tak:.krystian w szkole,dzieciaki polożylam spac posprzatalam,pranie nastawilam i czesciowo obiadek mam już zrobiony.
pogoda do d...!!!!!!!!!:wściekła/y:zimno,pada oby sie jeszcze ciepło zrobilo.
ojjj jak mi ciezko z rana wstac to masakra :no:i jeszcze z samego rana sie wk....... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo jak krytiana do szkoly odwozilam to byl taki korek ze 20 min.w nim stalam :szok::baffled:i sie spóznilam do szkoły.od poniedziałku musze jezdzic bocznymi drogami bedzie szybciej i bez korków.

milego dnia.

hej dziewczyny

gdzie wy wszystkie :szok:

Ja juz po obiadku siedze sama z synem lenka spi a maz pojechał odwiezc mamuske na autobus teraz zostajemy sami wiec jakos bedzie trzeba sobie radzic :-):-):-)

Lidka ja rano woziłam maksia do szkoly to mama była z lenka a teraz to sasiadki dwie jezdza z dziecmi do tej samej szkoły to od poniedzialku beda mi go zabierac ja tylko bede o 12.35 jezdzic po niego bo ich dzieci sa w przedszkolu i sa do 15 wiec musze sama odebrac ale to juz popoludniu to z lenka bede jezdzic bo nie mam komu zostawic:tak::tak::tak:.Makisu zadowolony ze szkoly wiec nie mam problemu zadnego:-):-):-)

czesc mamuski!!!
witam sie i ja z wami w niedzielne popoludnie.:-)
my już po obiadku,dzieci spia,krystian bajke oglada a m odpoczywa.bylam na 12 w kosciele i tak zmarzłam ze masakra.:wściekła/y:dzis od samego rana pada,jest zimno:wściekła/y::wściekła/y:.moja mama dzwoniła czy przyjedziemy ale w taka pogode to nosa z domu :no:nie wyciagne.
wczoraj nie mialam jak na kapie usiasc bo od rana sprzatanie,pranie,gotowanie a popoludniu przyjechali znajomi i siedzielismy do 20 a jak dzieci poszły spac to z m pojechalismy do przyjaciuł na imprezke;-):tak:.wruciłam do domu o 3 ale sie wyspałam bo wstalam 9-30.mój m kochany wzia dzieci nakarmił,przebrał a ja sobie smacznie spalam:tak: i jeszcze kawke do lużka mi przyniusl.a na dzis nie mamy żadnych planow poprostu w domu siedzimy jak ktoras z was ma ochote to serdecznie zapraszam na kawke.:tak:;-)

miłej niedzieli.:-)

iwicik-to super ze masz sasiadki,zawsze to Ci lzej ze maxsia wezma do szkoły bo rano dziecko budzic i ciagnac do szkoly to masakra.

no własnie mamuski co jest z wami????????????????????????

reklama
Witam sie i ja.Wczoraj miałam zagladnąc ale czasu nie miałam zupełnie,z rana pojechałam na zakupy nareszcie weselna kreacja kupiona:-) moze nie taka wymarzona bo za taką musiałabym majatek dać ale i tak ładna,fioletowa za kolanko odcinana pod biustem w moim wymarzonym rozmiarze czyli 38:-D:tak:No i mam pytanie bo ta sukienka na tym odcięciu pod biustem ma ozdoby takie sztuczne kamienie i czy według Was zakładać coś jeszcze na szyję czy już nie ?
Wczoraj po południu szwagierka zostawiła dzieci bo była z M na weselu a ja miałam urwanie głowy i za bardzo się nie wyspałam a dzisiaj dopiero sobie posprzątałam,ugotowałam obiad,potem przyszła koleżanka wypiłyśmy sobie po piwku i teraz mam chwilę czasu bo jeszcze pranie czeka na włożenie do szaf bo ja nie prasuję wcale he he.Zimno dzisiaj jak cholera:szok::wściekła/y: mam nadzieje że na wesele będzie cieplej,oby.Miłego niedzielnego popołudnia życzę.:-):-):tak:

Do góry