reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

reklama
o matko Iwcik zdrówka, żeby to wszystko dobrze się skończyło, w razie jakby musieli robić cesarkę to mała juz nie taka mała i da radę
Rena piekny suwaczek, jednak się udało! no i zdrówka dla Milenki, teraz jak ma leki to szybciutko wyzdrowieje
Weroneczka no faktycznie tobie w takim stanie to ciężko w te upały, ale juz niedługo i sie nie będziesz męczyć!

no u nas wieczor tragiczny moze nie byl ale Milenka na zmiane plakala marudzila smiala sie w glos i gadala strasznie glosno ze az prawie piszczala ale miala ubaw przy tym za nic w swiecie nie chciala zasnac dopiero jak dalam jej niedopita czesc mleka i polozylam na poduszcze bo ma straszny katar to jakos zasnela ale juz 2 razy zdazyla sie przekrecic na brzuch na spiaco:/ a maz znow na wygnaniu w duzym pokoju bo Milenka spi ze mna:-D wogole dzis malo zjadla no ale chyba nic dziwnego podczas choroby za to wypila az 3 butelki herbatki:eek: to chyba dobrze bo w czasie goraczki trzeba dopajac? na noc dalam jej czopka bo znow goraczka 38:-(

no i dobrze ze mam kolezanke farmaceutke bo mi powiedziala ze Lakcid trzeba dac 2 godz po antybiotyku a nie zaraz po jak kazala ta lekarka:/ wiec lakcid nie zadzialal i pewnie brzuszek bolal bo takie baczki puszczala ze hoho:szok::szok:

no nic ide spac bo oczka same sie zamykaja...a tak z innej beczki jak juz widzialyscie na moim suwaczku niedlugo mamy rocznice slubu (juz 2ga:-) ) i chcialabym mezowi zrobic jakas niespodzianke ale zupelnie nie wiem co? moze podrzucilybyscie mi jakis pomysl?:-)

dobrej nocki

hej kobietki!!!
witam sie i ja w ten brzydki,pochmurny dzien:wściekła/y:ja chce ciepła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moje dzieci już spia,m pojechał na zakupy a ja posprzatalam glowe umylam i teraz odpoczywam.
wczoraj wieczorem zaczelam cwiczyc:tak:w domu brzyszki,rowerek a na dworze bieganie w kolo domu i skakanie na skakance:tak:i powiem wa laski ze zero u mnie kądycji:szok::szok:zrobilam dwa okrążenia w kolo domu i sapalam jak lokomotywa:-Dam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie coraz lepiej.oczywiscie dieta jest cały czas.

rena-wiadomo że jak dziecko ma goraczke to mu sie jesc nie chce,najważniejsze zeby dużo pila jak sie lepiej poczuje to zacznie jesc.
a jesli chodzi o pomysł na 2 rocznice slubu to moze...................super kolacja w domku przy swiecach z szampanem:tak:a po kolacji wskocz w exstra sexi bielizne a zobaczysz ze padnie z wrażenia:-D:tak:;-)

oj z moja kondycja to tez kiepsko jak sie wyczolgam na 4 pietro to ledwo zyje a dzisiejsza pogoda jest super:-D Milenka juz sie lepiej czuje od rana rozrabiala nic tylko sie turlala z pleckow na brzuszek:-D zdazylam jej tylko lakcid podac i zasnela w 1 sekundzie:-D a ja mam sterte prasowania i tak mi sie niechce ze cos okropnego:eek: ostatnio mam strasznego lenia!

nad kolacja tez myslalam ale moj maz jest z cyklu tych nieromantycznych i nie bardzo przepada za takimi atrakcjami ehhhhhhhh:no::wściekła/y: i choc raz on moglby sie w tym temacie wykazac no ale coz zrobie:eek:

reklama
Do góry