reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

czesc mamuski!!!
witajcie w ten goracy,słoneczny dzien.
moje dzieci polozylam spac ale jak na razie nie maja zamiaru spac,słysze jak tam szaleja w luzeczkach,smieja sie i stukaja w sciane.
ale ja mam dzs lenia,nic mi sie nie chce:no:dobrze ze mam obiad z wczoraj to nie musze gotowac.jeszcze dzis na 17 jade z krystiankiem do logopedy a tak mi sie nie chce ze masakra.
od jutra biore sie za siebie i bede stosowac dete proteinowa bo już nie moge sie na siebie patrzec.

mam nadzieje ze schudne:tak:

milego dnia.

reklama
tez mialam stosowac ta diete ale skonczylo sie dobrych checiach:eek: zostalo mi jeszcze pare kilo po ciazy i brzuchol taki zwisa zakupilam w tym celu hula-hop ale pokrecilam kilka razy i na tym sie skonczylo:eek: moja mama twierdzi ze nie ma nic lepszego na zrzucanie kilkogramow jak brak snu:) dobra lece malej dac zupke bo mi tu piszczy zglodniala po tym spacerku:-)

Witam Was mamusie... ja mam problem z moja Milenka od poniedzialku spi calymi dniami nie mowiac juz o nocach a od wczoraj ma goraczke 38,3 udaje mi sie ja zbic na chwilke ale po paru godz z now to samo nie ma zadnych innych objawow (choc dzis tak sporadycznie pokaszluje ale moze to byc tez od tego ze suche powietrze a przy goraczce moze jej zaschnac w buzi:) idziemy do lekarza po poludniu nasz pediatra na urlopie ale ma byc jakas inna pani dr. zabki to nie sa bo nie marudzi nie placze spi i nawet je poza tym gaworzy i smieje sie a przy zabkach bylaby marudna placzliwa i wkladala by raczki do buzi:-( a do tego jeszcze do banku musze jechac bo cos mi kasa z konta zniknela i musze to wyprostowac no jak pech to pech:angry::wściekła/y::wściekła/y: mam nadzieje ze to nic groznego:eek:

czesc babeczki!!!!
witam sie i ja z wami w ten brzydki,pochmurny dzien:wściekła/y:jak ja nie lubie takiej pogody!!!
nic mi sie nie chce dzis mam takiego lenia ze szok:szok:i jak by tego mało było to jestem jakas taka nerwowa.moje dzieci spia,m w pracy a ja odpoczywam przed kąpem z kawka:tak:już sobie posprzatałam,obiad dla m mam już zrobiony wiec pelen luuuuuuuuuuuz:-D;-)aha i jeszcze moj alan od wczoraj jest taki niegrzeczny ze juz nie idzie z nim wytrzymac:wściekła/y:sam nie wie czego chce.cos mi sie wydaje ze chyba zabki mu tylne wychodza bo caly czas paluszki w buzi trzyma, musze viburcol zkupic bo masc dziala na krutka chwilke.
wczoraj byłam nazakupach w tesco kupiłam wagre i mnustwo serków,twarożków,jogurtów naturalnycj,jajek-i od dzis zaczelam diete proteinowa.:tak:jak na razie jest ok,dużo pije i moze dla tego glodu nie odczowam zjadlam twarożek z wedlina i wypiłam kawke-oby tak dalej bylo to dam rade:tak:trzymajcie kciuki!!!!!!!!
mam nadzieje ze schudne.

milego dnia:-)

weroneczka-strasznie dużo osob stosuje ta diete.moja koleżanka w ciagu miesiaca schudla 6kg.:szok:ja też bym tak chciala:tak:
a jak ty sie czujesz?już w kazdej chwili mozesz rodzic.
wklej jakies wieksze zdiecie bo na tym malym to nie wyraznie Cie widac.

rena-a może milenka bedzie miała trzydniowke??????????
daj znac co dr.powiedzial.
oby zadne chorubsko mała nie dopadlo.

iwicik-a ty jak kochana-dajesz jeszcze rade?????????
pozdrawiam,buziaki.

asia-kochana,a ty gdzie jestes???????

hej laski!!!
wlasnie przed chwilka rozmawialam z iwicik-jest w szpitalu na porodówce.dostala wczoraj wieczorem silnych bóli w gornej czesci brzuch.pojechała do szpitala i lekarz koniecznie kazał jej zostac na odziale.podejrzewaja ze to od nerki jakis zastoj sie zrobil i dla tego tak boli.dzis wykonuja jej szereg badan bo musza miec pewnosc ze wszystko jest ok i zdiagnozowac przyczyne tego bolu.jak na razie nie ma skurczy ani boli porodowych.ale powiedzieli ze jak cos bedzie nie tak to rozwiążą ciąże wczesniej.
jak bede wiedziec cos wiecej to napisze.

Iwcik o rany trzymam kciuki żeby wszystko w porządku było, a ty lidka jak coś będziesz wiedziała to od razu nam tu pisz

zdrówka dla Milenki i ząbkującego Alana
lidka powodzenia w odchudzaniu!

a mnie mało tu ostatnio bo znowu za malowanie się wzięłam, w koncu cały dom do roboty, a potem może płytki będę kłaść, no i jeszcze panele i 2 szafy musze zaprojektować bo sami będziemy robić

no i my po wizycie Milenka ma zapalenie gardla:-( na szczescie nie oskrzela! dostala Augumentin i Flegamine...a pani doktor rewelacja normalnie szkoda ze juz na emeryturze i tylko w zastepstwa przyjmuje pani starej daty wytlumaczyla wszystko jak malemu dziecku co i jak i nie mogla sie nachwalic ze takie grzeczne i spokojne dziecko i mimo ze chore zywe i pogadane jak zlapala sluchawki jak ja badala to nie chciala puscic i tak sie smiala przy badaniu...Milenka wazy 7300:) chyba w sam raz? w poniedzialek skonczy 5 m-cy:-)

Iwcik trzymam i ja kciuki powodzenia:-)

reklama
witam sie i ja popoludniowo.
mój m wrucił z pracy zjadl obiad i teraz zajmuje sie dziecmi.a ja korzystam z wolnej chwilki i wskoczylam na bb.a ja na obiad dzis mialam piers z kurczaka gotowana-super co??????a mój m zajadał sie pysznym mieskiem,frytkami i sorowka.ale ja sie poswiecam zeby czuc sie dobrze i wygladac dobrze.mam nadzieje ze bede miala tyle silnej woli i sie nie poddam.
alan dalej maruda nie idzie z nim wytrzymac,sam nie wie czego chce.niech mu te zeby wyjda bo wszyscy oszalejemy.

ps.nowe wiesci od iwicik-zdiagnozowali za ma zastój w prawej nerce i zapalenie trzustki:-(i jutro kątrola jak bedzie dalej bolec to kącza ciąże.z usg mala waży 2830 dostała zastrzyk na szybsze dojrzewanie plodu i jutro też ma go dostac.

ale biedna mówi że strasznie ja boli:-(

rena-zdrowia dla milenki.
a waga super:tak:

Do góry