weroneczka
Fanka BB :)
...
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czuje sie ok nie narzekam. Malenstwo tez dobrze. Domiś jest swietny cichutki nie ma z nim żadnych problemów. Teray wasnie spi w wuzeczku. Poród miałam ciezki a raczej dwa porody bo najpierw próbowałam siłami natury ale sie nie dało wiec msieli szybko mnie uspić i skończyło sie cesarką.kochana wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak sie czujesz?jak malutki?wszystko ok?
jestescie juz w domku?
poprosimy jak bedziesz miala chwilke czasu o zdiecie maluszka i twoje.
pozdrawiam goraco.
buziaki dla dominiczka od e-cioci:-)
a ja mam dzis lenia,nic mi sie nie chce robic.
posprzatalam tylko, poprasowalam,dobrze ze obiad mam z wczoraj to nie musze gotowac.
zaraz ide na spacer ale cos mi sie wydaje ze dlugo nie bede bo jest tak goraco ze masakra.
pozdrawiam was wszystkie:-)
hej mamuski wieczorkiem.
ja tak na chwilke bo jakas taka padnieta jestem, zaraz pod prysznic zmykam i spac.
m mecz oglada, dzieci spia a ja sie nudze.u nas troszke sie ochlodzilo nawet deszcz popadal wiec teraz jest fajnie posiedziec na polku.
dobranoc:-)
kolumnea-to co sie stało ze zdecydowali sie lekarze na cesarke?i ty rodzilas w warszawie?
fajnie by bylo sie spotkac na tym spotkaniu ale jak narazie jest mało chetnych dziewczyn.:-(
weroneczka-wrzuc fotke to Ci powiem czy Cie widzialam;-)
ja rodzilam na rycerskiej i bylo ok.a szklarczyk to super lekarz i najlepiej isc rodzic tam gdzie sie ma swojego dr.
iwicik-kochana ta twoja mamuska.
a ty to jestes zlota kobieta bo koniec ciazy juz tuz tuz a ty biegasz i wszystko zalatwiasz.