kolumnea jak to musisz pracować?
kochana w ciąży nic nie musisz
idź na zwolnienie i odpoczywaj, przecież ciążowe L4 jest płatne 100%
Ja tam obie ciąze w domu przesiedziałam - w pierwszej poszłam w 4-tym m-cu(bo sie musiałam tajniaczyć peirwsze 3 m-ce), za to w drugiej poszłam na zwolnienie pod koniec 2 m-ca
A na wesele przeciez nie musisz iść, albo tylko na krótko i jak bedziesz miała dość to do domu albo jeszcze jedna opcja, tylko to zależy jak dobrze się znasz z młodymi i gdzie wesele, bo czasem w lokalu młodzi mają pokój dla siebie to byś się mogła połozyc i odpocząć
Iwcik to faktycznie nie wesoło masz z tym puchnięciem, no ale już niedługo i będzie po porodzie i wszystko wróci do normy, przynajmniej jeśli chodzi o puchnięcie, bo reszta to do góry nogami się poprzewraca przy dzieciątku
cynka no gdzie jesteś? przywitałaś się i znikłaś? chyba nie urodziłaś, co?
lidka? a ty gdzie???
się orobiłam ostatnio, ale ogród zadbany, wypielony, trawnik wystrzyżony, teraz po tym wszystkim rąk do ładu doprowadzić nie mogę
kurka jeździłam dziś z młodym rowerem i ściągnął sobie czapeczkę i gdzieś wyrzucił i nie widziałam kiedy (bo z tyłu fotelik), wróciłam tą samą trasą ale nie znalazłam, a to najfajniejsza czapka, taka cieniutka kaszkietówka buuuu:-(
-----------------
aaaa doczytałam, to
lidka usprawiedliwiona