reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

hej mamuski!!!
witam sie i ja z wami w ten pochmurny dzien.szlak by to wzią i znowu pogoda od wczoraj do d...!!!!:wściekła/y:ja chce żeby było gorącccccccco!!!!!!!!!!!
a mi sie nic nie chce,dzieci spia a ja zamiast brac sie za obiad to siedze na bb.

miłego dnia.:-)

anek-daj znac kochana jak tam dzieci u babci.ale napewno bedzie ok.

iwicik-super ze imprezka sie udała,ale teraz to zgadzam sie z twoja mamą nogi w góre i odpoczywaj-nic juz nie rób:no:

kolumnea-a ty kochana gdzie sie podziewasz?????a moze juz mamą jestes?
daj znac koniecznie co u Ciebie.

reklama
hej laski i ja daje znac ze zyje choc ciezko jakos mi ........
wczoraj w nocy meczył mnie jakis bol brzucha ale napewno to nie były skurcze bo to mnie bolało w boku brzucha i tak jakby ktos mi igły wbijał meczyłam sie tak ok 2godz pózniej wkoncu zasnełam rano jeszcze czułam ale juz było lepiej , dobrze ze mamuska przyjechała to została miala dzisiaj wracac ale nie pusciłam jej do domu bo bałam sie dzisiaj zostac sama na noc bo maz w pracy wiec poprosiłam zeby jeszcze dzisiaj zostala i jak bedzie wszystko oi to ja jutro sama osobiscie odwioze no i została:tak::tak::tak:jakos czuje sie pewniejsza ze jakby cos to jest zawsze ktos w domu na kogo pomoc moge liczyc:tak::tak::tak:

hej mamuski!!!
witam sie dzis i ja.moje dzieci mnie dzis doprowadzą do nerwicy,marudy takie ale nie chca isc spac,szaleja krzycza w łuzeczkach już mam dosyc.krystian na dworze rowerem jezdzi a ja z kawka na bb zasiadłam.juz mam posprzatane na obiad dzis bede miała sharme z frytkami i surówka wiec teraz mam luz i nic nie robie.
na 17 jestem umówiona do fryziera kolorek musze zrobic na to wesel,nastepnie garnitur z pralni m odebrac i jeszcze moze uda mi sie buty kupic:tak:

miłego dnia:-)

tutaj;-):-D

no jakoś czasu mi brakuje ostatnio, jak pogoda to duzo na dworze siedzimy i do tego urządzanie domu cały czas coś do zrobienia albo zaplanowania. Mój m mi właśnie kominek obudowuje, ale się wypoci biedaczek, bo od tygodnia wygrzewamy podłogi podłogówką i w domku jest 28 stopni:-), a bedzie jeszcze cieplej

lidka nie denerwuj się, spokojnie wdech wydech
Iwcik no oby już nic się działo i nie kłuło w brzuchu

hej mamuski!!!
kurcze ale mamy pogode,masakra:wściekła/y:pada i jest zimno jak w jesieni.ja to mam pecha zawsze jak sobie zaplanuje zakupy to jest brzydko:wściekła/y:ale musze jechac bo nie bede miala w jakich butach isc na wesele.
obiadek sie robi,dzieci sie bawia a ja na bb wskoczyłam bo mam troszke luzu.

asia-no nareszcie jestes:tak:ale jestes usprawiedliwiona.
odzywaj sie czesciej.
buziaki!!!

iwicik-kochana a ty gdzie jestes?odezwij sie?wszystko ok?
martwie sie o Ciebie.

hej laski

Zyje ale jakos ostatnio nerwowa sie zrobiłam wszystko mnie denerwuje i ta pogoda chyba tez działa chociaz przy deszczu to nogi tak nie puchna i sa lepsze ale i tak kurcze bola mam juz dosc tych moich nóg chciałabym zeby sie juz to wszystko skonczyło a tu dopiero 33 tydzien i od jutra znów słonce ...............
Nie ma siły nawet na kompa nie chce mi sie klikac a o sprzetaniu to juz nie wspomne bo jak posprzatałam w niedziele tak wszystko mam gdzies nie sprzatam jeszcze tesciu chodzi i wkurwia mnie jeszcze troche i jak wybuchne to go od najgorszych nawyzywam bo nie wytrzymam .............

Hej laseczki.Rzadko się odzywam bo jakoś weny brak:no: po pracy padam na pysk mimo ze dzieci nie mam w domu to i tak jestem zmęczona:no: a one czują się u dziadków rewelacyjnie nawet nie wspominają o powrocie he he.
ANETA witamy czuj sie u nas jak w domu i udzielaj się jak najczęściej no i gratulacje fasolki też bym chciała ale niestety komplecik już mam i nieplanuję już więcej dzieci.
IWCIK odpoczywaj dużo ja też miałam w drugiej ciąży takie różne bóle niewiadomo skąd masakra ale dotrwałam do konca urodziłam 2 dni przed terminem.
LIDKA wyluzuj buciki pewnie kupione chociaż cięzko jest cokolwiek wybrać ja chciałam kupic sobie lkapki do pracy nic konkretnego a jeżeli były to ceny zabójcze 100 nie dam za klapki:no:

reklama
Anetka witamy oczywiscie ze przyjmniemy my jestesmy otwarte na nowe znajomosci im nas wiecej tym lepiej chociaz cos wakacje i malo nas teraz tutaj wszystkie odpoczywaja albo ostro sie opalaja :tak::tak::tak:
Gratuluje f:tak:asolki bo widze piekny suwaczek

Lidka i jak tam zakupy ??/////

Ja mam podły nastrój jeszcze kolezanka poinformowala mnie ze naszej wspólnej kumpeli mąż sie utopił i juz dwa dni szukaja ciała i nie moga znależć:-:)-(normalnie szok w ta sobote bawili sie tu na weselu i zaraz po weselu ojciec zawióżł go o 5 rano na lotnisko bo pracowal w szwecji i musial byc w poniedziałek w robocie i we wtorek płyneli z wyspy na wyspe i dopadl ich sztorm łódz sie wywaliła i jeden sie uratowal a tej kolezanki mężą sladu nie widac :-:)-(szok normalnie szok nie moge:-( w to uwiezyc ona ma 3 małych dzieci 5latka 4 latka i 9 miesiecznego malszka:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Do góry