reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

czesc mamuski!!!
witam sie z wami w ten piekny slonecny i goracy dzien.uwielbiam taka pogode:tak:
moje dzieci spia,krystian cos tam wycina i kleji a ja umylam glowe i siedze na bb z kawka.obiad mam z wczoraj wiec mam luz.
milego dnia:-)

uska-no to dobrze ze juz jest wszystko ok.

reklama
hej laski

ale goroąco o matkoooooooo mi juz nogi daja we znaki trzeba naginac do apteki po zel chlodzacy bo pewnie bez niego sie nie obejdzie :-:)-:)-(dzisiaj tylko troche posedziałam na slonku i juz nogi bola szlak by to nie trafił z tymi moimi nogami , dobrze ze dziecko na wakacjach to przynajmniej nie woła mnie nigdzie i moge spokojnie siedziec na dupie:-D:-D:-D

dzisiaj rano pan przywiózł prezent dla maksia na urodzinki , jego wymarzony quad BMW czarny ...oczywiscie tatus juz go wypróbowal i tak smiesznie na nim wygladał ze sie usmialam no ale moga na nim jezdzic i osoby do 80kg wiec pojezdził sobie az paliwa brakło :-D:-D:-D

Trzeba skoczyc do biedronki na zakupy a tak mi sie nie chce ze szok............buuuuuuu

witam dziewczynki :)
lidka a dziekuje slonko za troske teraz jest ok tylko lezec musze choc nie bardzo mam czas bo do porodu chce miec wszystko przygotowane pozatym lekarza mam teraz codziennie prawie. Na izbe trafilam bo zaczelam podkrwawiac a jak mnie na ktg wzieli okazalo sie ze mam co nie cale 5 min skurcze. przestraszyli sie strasznie ja oczywiscie najbardziej nie wiedzieli czy w szpitalu zostawic czy puscic oj strasznie bylo wysiedzialm sie z 3 h. stwierdzenie padło na skurcze przepowiadajace i teraz mam 2 tyg lezec nie ruszac sie zaciskac nogi zeby Domis nie wyskoczyl za wczesnie. 35 tyg to za wczesnie dla niego niech siedzi jeszcze. Mam zabronione dotykac brzucha bo to tez porod moze spowodowac. teraz troche stresu mam. ale trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok 2 tyg potem moge rodzic :)

kolumnea-zaciskam kciuk abys donosiła jak najdłuzej.ale moge ćie pocieszyc ze ja urodzilam pierwszego synka w 35 tygodniu i było wszystko ok.ważył 2850 10 pkt.i nie był w inkubatorze:tak:wiec jak by co to sie nie martw.

a moje dzieci juz spia oprucz krystiana bo ogląda bajki.
m cos do mnie dzis przemówil wiec długo w milczeniu nie wytrzymał;-):-D

dobranoc,spokojnej nocki

hej laski nie ma zadnej dzisiaj no to ja pierwsza :-D:-D:-D
duszno cieplo i masakra jak mnie nogi bola ...........nic mi sie nie chce a jutro ciezki dzien bedzie dla moich nóg:-D
Z rana jade wkoncu po mojego syna i mamuske i znajoma tez przyjezdza mamuski wiec bedzie wesoło :tak:moze załapie sie jutro na lampke wina bo chyba pasuje im cos postawic :-D:-D:-D
W sobote organizuje kinder bal na ogrodzie i g:-Drilla wiec mam nadzieje ze pogoda dopisze no i trzeba jutro na wielkie zakupy:-D sie udać:-D:-D:-D

czesc mamuski!!!!!!!!
witam sie z wami w ten piekny dzien.moje dzeci spia,obiad mam zrobiony wiec mam chwilke czasu dla siebie wiec wpadam na bb.
wczoraj mnie nie było bo taka sliczna pogoda wiec korzystamy z dzieciakami i na dworze siedzimy cały czas.rozłozyłam mojemu krystianowi wczoraj basen i tak jak bym dziecka w domu nie miala caly czas w basenie siedzi:tak:nawet ja sie wczoraj skusiłam i weszłam do basenu małam w nosie czy ktos mnie widzi przynajmniej sie ochłodzilam:-D:-D:-D

milego dnia:-)

iwicik-kochana,wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin życzy cala rodzina raczków:-):-):-)
100lat!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
hej laski

wpadam na chwile bo kupe roboty przed imprezka jutrzejsza :tak::tak::tak:

dzisiaj wkoncu wrócił mój syn no i od razu poleciał do stodoły zobaczyc czy jest quad dobrze ze wczoraj zdazyłam kokardki czerwone przywiazac :-D:-Dno i odrazu jazda próbna spoczatku bal sie ale pózniej juz mu szło coraz lepiej :tak::tak::tak:musi troche pocwiczyc bo to troche skaplikowane hehehe:-D:-D:-D

miesko na jutro zamarynowalam na grila tez skrzydelka karkówka i boczuś jeszcze salatka do zrobienia no i tort juz w połowie zrobiony czekam az galaretka przestygnie :tak::tak::tak:
ciasto upieczone tylko jutro kremem przełozyc i kokosem obsypac bedzie super ciasto Raffaello kolezanka dała mi przepis ...ma byc pyszne tak mówiła zobaczymy jutro:-D:-D:-D:-D

hej!!!
ja wpadam tak doslownie na chwilke bo padam na twarz.dzis caly dzien byłam na miescie i wkacu kupilam sukienke,już byłam załamana bo obeszłam dwie grafiki,europe,full market i dopiero w plazie w ostatnim sklepie kupiłam:tak:jeszcze tylko buty,torebka i dodatki i moge smigac na wesele;-)

dobranoc:-)
udanego weekendu życze

iwicik-mam nadzieje ze impreza urodzinowa bedzie udana.
życze duuuuuuuużo prezetów

hej laski imprezka udana a ja wykonczona na maksa mam dosc wczoraj impreza do 12 w nocy dzisiaj nastepni przyjechali i na jutro tez jeszcze chrzestna maksia sie zapowiedziała .......ja mam juz dosc non stop biegac koło gosci nogi mi puchna jak szlak bo nie maja kiedy odpoczac juz dzisiaj smaruje czym sie da a mama kaze juz mi dzisiaj lezec i nic nie robic :tak::tak:

Lidka pochwal sie sukienką:tak::tak::tak:

reklama
Hej laseczki.
IWCIK spóźnione ale szczere zyczenia dla Ciebie z okazji urodzin
STO LAT ORAZ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO
A ja wróciłam przed chwilą od rodziców zawiozłam tam dzieci a juz tesknie i myślę czy mała nie będzie za mna płakać ale nic jestem dobrej myśli że będzie okej.
Pogoda się zepsuła lało u nas że musiałam się na chwilę zatrzymać bo nic nie widziałam z auta.

Do góry