reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

No tak , chłop to potrafi tylko powiedziec co ty od niego chcesz ale jakby on wrócil do domu i byl balagan to ci odrazu powie ze nic nie robisz:-):-):-) aj z chłopami to ciezka sprawa:-D:-D:-Dmam nadzieje ze dzisiaj nic nie wywinie:tak::tak::tak:

Ja własnie nastawiłam juz zupke na obiad i umyłam włosy bo nie lubie myc na noc bo zrana mam czupryne której nie moge ułożyc wiec wole z rana myć , i pewnie pózniej pójde jeszcze do tych moich truskawaczek je skonczyc bo mi zostal kawałeczek no chyba ze sie rozpada bo ta pogoda jakas niewyrazna dzisiaj:tak::tak::tak:

reklama
czesc mamuski!!!:-)
witam sie w dzisiejszy beznadziejny pochmurny dzien:wściekła/y:.kiedy sie wkacu lato zrobi???????????????????dołuje mnie ta pogoda.:-(
od rana miałam cos do zrobieni,pranie,sprzatanie i jeszcze na obiad wymysliłam sobie barszcz czerwony z uszkami i krokiety.:eek:
teraz mam troszke luzu i weszlam na bb bo m z pracy wrucił i sie dzieciakami zajmuje.

anek-hania mstowiak ma fajna fryzurke.:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:;-)
ale tak na powaznie to nie :no:odpowiedzalny ten twój M i wcale sie nie dziwie ze sie martwisz jak to bedze jak pujdziesz do pracy.:crazy:

iwicik-faceci????????
na szczescie sie nic nie stało i caly i zdrowy wrucił do domu.

hej jestem byłam sie opalac na ławeczce przed domkiem takie piekne słoneczko i cieplutko ze az grzech siedziec w domu , a na słońcu nic nie widze w laptopie:-D:-Dwiec przyszłam do domu cokolwiek poczytac:-):-):-)

Obiadek nie gotowy nawet nie wiem co gotowac a chłop w domu wiec cos trzeba , a tu lipa weny brak na gotowanie , była sasiadka poklachalysmy chyba ze trzy godzinki no i by sie zabrac za cos , albo do sklepu jechac i kupic cos na obiad :eek::eek::eek::eek:

hej mamuski!:-)
ja dosownie na chwilke.jest tak piekna pogoda ze cały czas na polu jestesmy ,ale teraz korzystam bo dzieci spia to ja szybko na bb.;-)
czeka mnie jeszcze prasowanie a jak M z pracy wruci to na zakupy musze jechac.
milego dnia!!!:happy:

iwicik-widze że my tu tylko aktywne jestesmy.:tak:;-)
nie mam pojecia gdzie sie podzialy wszystkie dziewczyny????????????:no::eek:
kochana zrob sobie wolne od gotowania pizze sobie zamówcie.;-)a co??:-D:-D

chyba tak lidka my nie do zdarcia hahahah no jeszcze Anek czesto tez jest a reszta zapadła sie pod ziemie czy co??????????

Ja kosilam trawke troszke , własnie sie wykapalam i lukam po allegro z kołyskami bo mnie cholernie nacodzi kupic dla córeczki mojej :):)

Witam.No ja staram sie tu zagladac ale na inne fora niemam czasu.Ze szkolenia wracam 16-17 potem musze ogarnąc sajgon,zrobic cos na obiad i padam potem na pysk zwłaszcza że dojeżdzam rowerkiem a to jest 12 kilosów w obie strony:szok: jedyny plus to ze kondycja robi sie lepsza imam nadzieje że schudnę jeszcze więcej:tak:

witam sie kobietki!!!:-)
dzisiaj u nas sliczna pogoda:tak:.nie tak dawwno do domku wruciłam,bo byłam z dziecmi na spacerku.dzieciaczki spia a ja mam luz i na bb usiadłam.;-)
ja nawet nie :no:miałam pojecia ze jutro wszystke sklepy sa pozamykane.:szok::szok:chcąc nie chcac jak m wruci to na zakupy trzeba jechac.:eek:

iwicik-tak jak ci pisalam,jestem jak najbardziej za kołyska(sa sliczne):tak:

anek-faktycznie jestes zabiegana.jedyny plus to taki że kondycje sobie wyrobisz.matko jak ja bym tak chciala pojezdzic na rowerze,moze bym wkacu schudła!!!!!

hej dziewczynki!Zaglądałam, ale musiałam się kurować w dodatku wszystko na mojej głowie,także jestem,czytam ale jakby mnie nie było.Z moim chłopem to też tak jest jak piszecie,teraz już drugi tydz chora a on mi przy dzieciach wogóle nie pomoże,jeszcze w dodatku co rusz gorączka,miałam ochotę wszystko zostawić drzwiami trzasnąć i wyjść!
Anek,Iwcik ale już duzi Ci wasi synowie!

Anek łał 12 km podziwiam ze ty wracasz i maszjeszcze siłe cokolwiek w domu zrobic

Lidkaja tez własnie skapłam sie ze ja jutro chleba nie kupie a dzisiaj byłam na zakupach i tylko jeden se wziełam:-D:-D:-D

Agniecha co ty taka zabiegana normalnie te chłopy nic nie widza ze my kobity wychodzimy juz z siebie a oni nawet nie pomoga:no::no::no:zdrówka ci duzo zycze i słoneczko przesyłam bo u mnie cieplutko

reklama
Hej laseczki:-):-);-)
Ja własnie wróciłam ze szkolenia i nawet się nie zmęczyłam jadąc rowerem normalnie jak spacerek:happy: Mamy baaardzo fajnego pana wykładowcę od florystyki gośc super i to w wieku uwaga uwaga 25 lat:szok:
AGNIECHA z moim M jest tak samo nic mi nie pomaga nawet oczekuje że ja go będę obsługiwać niestety chyba się to skończy i zacznie sam sobie radzić.Nooo z racji tego że jestem po trzydziestce to mam prawo mieć dużego syna i niestety mnie postarza he he:wściekła/y::wściekła/y:
Zważyłam się dzisiaj i ważę już 64 kg oby tak dalej do końca szkolenia powinnam mieć upragnioną wagę:tak::tak:
Kobity co planujecie na ten długi weeked bo ja mam zamiar jechac w niedzielę do mamy to jest niedaleko Biłgoraja rozerwię się trochę

Do góry