reklama
Rena28
Fanka BB :)
heja tak jak Aylin napisala urodzilam ciut wczesniej bo 24 listopada o 20tej dostalam skurczy ok poludnia a ze nie przechodzilo pojechalismy do szpitala i o 20tej przez cc urodzila sie Olusia wazyla 3070g i 54cm a wiec teoria wziela w leb jest przegrzeczna w szpitalu nic tylko spala nawet niewiele jadla w domu to samo nie wiemy ze dziecko jest spi i spi dzieciaki nie sa zazdrosne ja mialam problem z cycami ale dzis juz opanowany bylam nawet u lekarza wczoraj po porannych bolesciach maz nawet pogotowie chcial wzywac i bylam sklonna przepalic pokarm wykupilam nawet leki ale za rada mamy postanowilam sprobowac wprawdzie cycem nie karmie ale sciagam ile mam i daje butelka...aha do tego jeszcze walcze z anemia tym razem wieksza jak przy poprzednich porodach bo az mnie wywracalo w szpitalu...a co do samego cc to sama operacja byla najgorsza strasznie ja znioslam po tez szybko poscilo strasznie bolalo ale juz 2 doba byla ekstra sama wstalam bez pomocy w dodatku z mala na rekach i w sumie to nie potrzebowalam juz nawet srodkow przeciwbolowych...
Kaska witaj widze ze mamy tego samego lekarza jestes zadowolona? pzdr
Kaska witaj widze ze mamy tego samego lekarza jestes zadowolona? pzdr
Ostatnia edycja:
Kochaneczka
Rena, najważniejsze że mała jest zdrowa. I jeszcze śliczna na dodatek! Nic tylko gratulować
---
http://www.speed-fajerwerki.pl/fajerwerki.htm
---
http://www.speed-fajerwerki.pl/fajerwerki.htm
Hej.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU dla Was i Waszych Rodzin.
Strasznie tu cicho odzywajcie sie mamuski.
KAŚKA witaj i pisz.
RENA jak sobie radzisz z trojeczka?
KOCHANECZKA jak Michalek i jak maleństwo w brzuszku?
AYLIN a co u Ciebie?
IWCIK i LIDKA to już calkiem zapomniały
Strasznie tu cicho odzywajcie sie mamuski.
KAŚKA witaj i pisz.
RENA jak sobie radzisz z trojeczka?
KOCHANECZKA jak Michalek i jak maleństwo w brzuszku?
AYLIN a co u Ciebie?
IWCIK i LIDKA to już calkiem zapomniały
Ostatnia edycja:
Witam ponownie mamy z Rzeszowa. Na początku ciąży parę razy pisałam na forum ale potem jakoś z braku czasu zawiesiłam "działalność", mam nadzieję, że mogę znowu do Was dołączyć Gratuluję tym mamom, które w międzyczasie powitały swoje maleństwa na świecie. Ja już jestem w połowie i teraz mam dylemat jak długo jeszcze pracować (jestem nauczycielką). Ale nie o tym chciałam pisać. Dziewczyny jakie macie opinie o szkołach rodzenia w Rzeszowie? Chodziłyście czy nie? Zastanawiam się nad Pro-Familią. Macie jakieś doświadczenie z tą szkołą? Pozdrawiam
Rena28
Ja rowniez zycze wszystkim mamusiom wszystkiego najlepszego w Nowym Roku oby byl lepszy od starego
dla tych ktore nie sa na biezaco na FB napisze ze Kochaneczka jest w szpitalu juz 2tydz ze wzgledu na zagrozenie ciazy musi lezec trzymamy kciuki zeby wszystko zakonczylo sie dobrze
co do szkoly rodzenia nie chodzilam nie wiem nie polece
Anek jakosc daje rade nie jest zle mala jest grzeczna spi i je w dzien czasem poplakuje jak kupki zrobic nie moze ale bardziej w kosc daje mi ta starsza dwojka zwlaszcza Piotrek zrobil sie taki lobuz z niego i taka gadula ze buzia mu sie nie zamyka to taki maly wielkolud ciezki ze hej nie wiem czy pisalam ze wazyl miesiac temu 16,5kg a wzrostu mial 99cm poza tym Ola ma niesymetryczne prawe bioderko wiec nosimy 2 tetry miedzy nogami za tydz czeka nas 1 szczepienie poza tym cala trojka zlapala katar najbardziej smarka Piotrek a Ola to nie wiem czy to katar czy jeszcze jej cos z zatok moze schodzi? poza tym troche niewyspana chodze dzis spalam az 4 godz....
a poza macierzynstwem to wczoraj zaczela dzialac moja strona na FB Zielonooka https://www.facebook.com/zielonoka gdzie mozna podziwiac moje amatorskie makijaze tak mnie to wciagnelo i mam z tego tyle satysfakcji i radosci ze juz sie uzaleznilam hihihihi jest to dla mnie mega odstresowywacz i zapominacz o klopotach problemach i zyciu...mial byc blog ale na to troche malo czasu mam musze ciut poczekac az Ola podrosnie chetnych zapraszam narazie niewiele na tej stronie ale codziennie postaram sie cos dodawac nowego...
dla tych ktore nie sa na biezaco na FB napisze ze Kochaneczka jest w szpitalu juz 2tydz ze wzgledu na zagrozenie ciazy musi lezec trzymamy kciuki zeby wszystko zakonczylo sie dobrze
co do szkoly rodzenia nie chodzilam nie wiem nie polece
Anek jakosc daje rade nie jest zle mala jest grzeczna spi i je w dzien czasem poplakuje jak kupki zrobic nie moze ale bardziej w kosc daje mi ta starsza dwojka zwlaszcza Piotrek zrobil sie taki lobuz z niego i taka gadula ze buzia mu sie nie zamyka to taki maly wielkolud ciezki ze hej nie wiem czy pisalam ze wazyl miesiac temu 16,5kg a wzrostu mial 99cm poza tym Ola ma niesymetryczne prawe bioderko wiec nosimy 2 tetry miedzy nogami za tydz czeka nas 1 szczepienie poza tym cala trojka zlapala katar najbardziej smarka Piotrek a Ola to nie wiem czy to katar czy jeszcze jej cos z zatok moze schodzi? poza tym troche niewyspana chodze dzis spalam az 4 godz....
a poza macierzynstwem to wczoraj zaczela dzialac moja strona na FB Zielonooka https://www.facebook.com/zielonoka gdzie mozna podziwiac moje amatorskie makijaze tak mnie to wciagnelo i mam z tego tyle satysfakcji i radosci ze juz sie uzaleznilam hihihihi jest to dla mnie mega odstresowywacz i zapominacz o klopotach problemach i zyciu...mial byc blog ale na to troche malo czasu mam musze ciut poczekac az Ola podrosnie chetnych zapraszam narazie niewiele na tej stronie ale codziennie postaram sie cos dodawac nowego...
Ostatnia edycja:
hej laski ale mnie tu dawno nie było łooooooooo kuoe czasu
NIE ZAPOMNIAŁAM ))))))))))))))) tylko czasu brak jak bylam na necie to tylko FB i tyle tarez mam troche wiecej czasu bo styczen to mój jeden z luznych miesiecy haaaaa ze moge sobie cos zaplanowac i gdzies pojechac przedwczoraj bylam na imprezie w szkole mojego syna wytanczylismy sie ze hej grala orkiestra wiec zabawa była jak na weselu superrrrrrrr a wczoraj moja Lenka w przedszkolu miała bal przebieranców i tez wrocila mega zadowolona heee dzis ostatni dzien szkoły i ferie ja sie zastanawiam jak im te ferie zorganizowac zeby sie nie nudzili pewnie jakies wypady na basen kino fantazje napewno ich ucieszą a tez kilka dni u babci spedza bo dziadkowie sie domagaja wnóków to ja nie protestuje hiiiiiiiiiii
Laski moze jakies spotkanie by nam sie udało na rzeszowie podczas feri ??????????
NIE ZAPOMNIAŁAM ))))))))))))))) tylko czasu brak jak bylam na necie to tylko FB i tyle tarez mam troche wiecej czasu bo styczen to mój jeden z luznych miesiecy haaaaa ze moge sobie cos zaplanowac i gdzies pojechac przedwczoraj bylam na imprezie w szkole mojego syna wytanczylismy sie ze hej grala orkiestra wiec zabawa była jak na weselu superrrrrrrr a wczoraj moja Lenka w przedszkolu miała bal przebieranców i tez wrocila mega zadowolona heee dzis ostatni dzien szkoły i ferie ja sie zastanawiam jak im te ferie zorganizowac zeby sie nie nudzili pewnie jakies wypady na basen kino fantazje napewno ich ucieszą a tez kilka dni u babci spedza bo dziadkowie sie domagaja wnóków to ja nie protestuje hiiiiiiiiiii
Laski moze jakies spotkanie by nam sie udało na rzeszowie podczas feri ??????????
reklama
Podziel się: