reklama
Rena28
Fanka BB :)
oj to kiepsko laseczki dajecie dajecie bo Was moja Olusia przegoni my bedziemy pewno juz ponad 8kg wazyc nie mowiac o PIotrku bo ten to juz 17 kg wazy zreszta tyle co Milena nas tez bilans czeka ale na 4 lata ciekawa jestem wzrostu Mileny bo w domu to nijak ja mozna zmierzyc ale pewnie dobijamy do 110cm wlasnie mamziam facecharta pierwszy raz robie makijaz na kartce ale co tam konkurs jest voucher do wygrania na 50% wartosci kursu I stopnia z wizazu oj moje marzenie pewnie szans nie mam ale co tam wszystkiego trzeba sprobowac
Ostatnia edycja:
kasiula222
Hej dziewczyny nie wiem czy mnie tu ktoś jeszcze pamięta bo bardzo dawno mnie tu nie było ( uświadomiłam sobie właśnie że chyba rok minął ) , ale jakoś nie było czasu bo dużo się działo u mnie , między innymi pracowałam a wtedy to kompletnie nie było czasu na kompa bo po pracy to obiad sprzątanie i mój mały rozrabiaka . A teraz siedzę w domu na chorobowym bo jestem w ciąży ;0:-)
Muszę dalej się wkręcić do was o ile mnie tu chcecie
Muszę dalej się wkręcić do was o ile mnie tu chcecie
madziorka hihi
Kasiula gratulacje i wpadaj na FB!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
kasiula222
Macie jakąś grupę zamkniętą na fb ? Madziorka dzięki
madziorka hihi
Dziewczyny napiszcie mi na prv wasze namiary na fb to Was dodam do siebie i do grupy.
reklama
Witam,
Jestem tutaj nowa:-) Mam prośbę... Przygarniecie mnie? 5 miesięcy temu przeprowadziłam sie do Dębicy z Wrocławia. Kompletnie nikogo tu nie znam, oprócz rodziny męża. Bardzo brakuje mi tu znajomych. Mam 22 miesieczną córeczke. Chętnie poznałabym jakies Mamusie tutaj z okolic, żeby choć od czasu rozmawiac, spotkac się, wypic kawe:-). Będę wdzięczna za zrozumienie i przyjęcie
Jestem tutaj nowa:-) Mam prośbę... Przygarniecie mnie? 5 miesięcy temu przeprowadziłam sie do Dębicy z Wrocławia. Kompletnie nikogo tu nie znam, oprócz rodziny męża. Bardzo brakuje mi tu znajomych. Mam 22 miesieczną córeczke. Chętnie poznałabym jakies Mamusie tutaj z okolic, żeby choć od czasu rozmawiac, spotkac się, wypic kawe:-). Będę wdzięczna za zrozumienie i przyjęcie
Podziel się: