reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Rena najważniejsze, że się kochacie, a zawsze możesz się zrewanżować, niekoniecznie w rocznicę :)
Fajnie, ja dopiero drugą rocznicę ślubu będę mieć w styczniu.

Filipek już zdrowy, wszystko w jak najlepszym porządku, pomału wychodzi ostatnia czwóreczka, no i doktor stwierdził, że kły też ruszyły, więc tylko czekać, dziąsełka podpuchnięte, ale jeszcze nic nie widać.

Nie szuka ktoś niani do dziecka? :-D tak mi się nudzi, że chętnie wzięłabym zajęła się drugim maluszkiem, oczywiście razem z moim Filipkiem :))

reklama

Uwaga uprzejmie donoszę ze dziś i jutro w superpharm promocja na PAMPERSY. Po 29,90 (4 - 62 szt) i ograniczenie do 2 paczek na kartę.

koniec komunikatu :)

uuu... to troszkę daleko :(
W ogóle to chciałam Wam powiedzieć, że dziś się dowiedziałam, że po raz drugi zostanę mama! Jestem trochę przerażona bo Jagoda dopiero co skończyła 7 miesięcy a tu ciach drugie dziecko. Normalnie nie mogę sobie dziś znaleźć miejsca.

mila81 gratulacje!!! trzeba sie cieszyc wiem ze na poczatku to szok(teraz to byl nawet podwojny szok w dodatku taki okres ciezki i smierc taty ale dalam rade i teraz sie ciesze nie wiem jak maz bo sie nie interesuje ciaza:no::no::-:)-( ale co tam trudno taki typ i juz tak ma) ale potem przechodzi i bedziesz sie cieszyc zobaczysz podobno najlepiej miec dzieciaki rok po roku u mnie jest rok (21 m-cy dokladnie ale kalendarzowo rok) i teraz bedzie dokladnie 24 m-ce a wczorajszy widok moich zasypiajacych dzieci trzymajacych sie za rece byl bezcenny:-D:-D:-D

Aylin ja juz niedlugo "pociezaruje":-D:-D

ale mnie dzis dzieci wymeczyly wstaly strasznie rano i w sklepie daly czadu az pani na kasie mnie strasznie wspolczola za Milena ganialam po calym sklepie a Piotrek co zlapal w reke to rozrzucal po calym sklepie jakby nie coraz wiekszy brzuchol moglabym biegac...:eek:

Ostatnia edycja:
Mila81 gratulacje!! ja też myślę już nad drugim, Filipek już prawie półtora roku ma, ale tak jakoś sama nie wiem... trochę mamy ostatnio z mężem gorsze dni i jakoś odeszła ode mnie ochota na drugie dzieciątko...:-(

reklama
Hej dziewczyny,
Wracam po długim czasie, ale jakoś nie mogłam się zebrać żeby coś napisać. Początek wakacji zaczął się na szybko przeprowadzką, a raczej sprzataniem przed zamianą mieszkań z teściową. Potem krótki wyjazd do Kamionki, gdzie między innymi miałam spotkać się z Filipkową mamą. Niestety Kasia złapała jakieś przeziębienie plus zapalenie ucha. Na dodatek ropiały oczka więc musieliśmy wrócić do Rzeszowa. Kolejne dni to pakowanie jedno wielkie i zdrowienie Kasi. Czas uciekał i skończył się lipiec. Dla nas oznaczało to jedno - musieliśmy się wyprowadzić do nowego mieszkania. Jeszcze teraz ogarniam mieszkanie, bo przy dziecku to nie takie proste. Teraz najwazniejsze jest to, że Kasia ma sporo miejsca do biegania i swój pokoik:)
Poza tym, jak może niektóre z Was zauważyły na facebooku, próbuje rozkręcić działalność. Oczywiście proszę o rozreklamowanie wśród znajomych (kasiex). Rena wspominałaś kiedyś o Twojej siostrze. Jak nadal jest zainateresowana, niech wyśle maila na szkolaczajka@gmail.com.
Resztę dziewczyn pozdrawiam i postaram się pisać częściej.

Do góry