reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Rena najważniejsze, że się kochacie, a zawsze możesz się zrewanżować, niekoniecznie w rocznicę :)
Fajnie, ja dopiero drugą rocznicę ślubu będę mieć w styczniu.

Filipek już zdrowy, wszystko w jak najlepszym porządku, pomału wychodzi ostatnia czwóreczka, no i doktor stwierdził, że kły też ruszyły, więc tylko czekać, dziąsełka podpuchnięte, ale jeszcze nic nie widać.

Nie szuka ktoś niani do dziecka? :-D tak mi się nudzi, że chętnie wzięłabym zajęła się drugim maluszkiem, oczywiście razem z moim Filipkiem :))

reklama

Uwaga uprzejmie donoszę ze dziś i jutro w superpharm promocja na PAMPERSY. Po 29,90 (4 - 62 szt) i ograniczenie do 2 paczek na kartę.

koniec komunikatu :)

uuu... to troszkę daleko :(
W ogóle to chciałam Wam powiedzieć, że dziś się dowiedziałam, że po raz drugi zostanę mama! Jestem trochę przerażona bo Jagoda dopiero co skończyła 7 miesięcy a tu ciach drugie dziecko. Normalnie nie mogę sobie dziś znaleźć miejsca.

mila81 gratulacje!!! trzeba sie cieszyc wiem ze na poczatku to szok(teraz to byl nawet podwojny szok w dodatku taki okres ciezki i smierc taty ale dalam rade i teraz sie ciesze nie wiem jak maz bo sie nie interesuje ciaza:no::no::-:)-( ale co tam trudno taki typ i juz tak ma) ale potem przechodzi i bedziesz sie cieszyc zobaczysz podobno najlepiej miec dzieciaki rok po roku u mnie jest rok (21 m-cy dokladnie ale kalendarzowo rok) i teraz bedzie dokladnie 24 m-ce a wczorajszy widok moich zasypiajacych dzieci trzymajacych sie za rece byl bezcenny:-D:-D:-D

Aylin ja juz niedlugo "pociezaruje":-D:-D

ale mnie dzis dzieci wymeczyly wstaly strasznie rano i w sklepie daly czadu az pani na kasie mnie strasznie wspolczola za Milena ganialam po calym sklepie a Piotrek co zlapal w reke to rozrzucal po calym sklepie jakby nie coraz wiekszy brzuchol moglabym biegac...:eek:

Ostatnia edycja:
Mila81 gratulacje!! ja też myślę już nad drugim, Filipek już prawie półtora roku ma, ale tak jakoś sama nie wiem... trochę mamy ostatnio z mężem gorsze dni i jakoś odeszła ode mnie ochota na drugie dzieciątko...:-(

reklama
Hej dziewczyny,
Wracam po długim czasie, ale jakoś nie mogłam się zebrać żeby coś napisać. Początek wakacji zaczął się na szybko przeprowadzką, a raczej sprzataniem przed zamianą mieszkań z teściową. Potem krótki wyjazd do Kamionki, gdzie między innymi miałam spotkać się z Filipkową mamą. Niestety Kasia złapała jakieś przeziębienie plus zapalenie ucha. Na dodatek ropiały oczka więc musieliśmy wrócić do Rzeszowa. Kolejne dni to pakowanie jedno wielkie i zdrowienie Kasi. Czas uciekał i skończył się lipiec. Dla nas oznaczało to jedno - musieliśmy się wyprowadzić do nowego mieszkania. Jeszcze teraz ogarniam mieszkanie, bo przy dziecku to nie takie proste. Teraz najwazniejsze jest to, że Kasia ma sporo miejsca do biegania i swój pokoik:)
Poza tym, jak może niektóre z Was zauważyły na facebooku, próbuje rozkręcić działalność. Oczywiście proszę o rozreklamowanie wśród znajomych (kasiex). Rena wspominałaś kiedyś o Twojej siostrze. Jak nadal jest zainateresowana, niech wyśle maila na szkolaczajka@gmail.com.
Resztę dziewczyn pozdrawiam i postaram się pisać częściej.

Do góry