hej mamuski!!!
witam was bardzo goraco,mówiłam ze bede czesciej wpadac na bb a tu nic z tego,kurcze czasu brak na wszystko.jak nie jestem w pracy to zawsze cos w domu sie znajdzie do zrobienia(tym bardziej jescze teraz przed swietami)no i z dziecmi trzeba sie pobawić bo im sie za mamusią teskni a mamsi za nimi
więc kazda wolną chwilkę poswięcam na zabawe z nimi.
ja dzis mam dzien wolny od pracy za to jutro idę na 11 do 16 a wieczorem na 22 mamy z pracy imprezę wigillijna
i wszystko by było ok jak by nie fakt że choroba mnie dopadla:-(gardlo mnie boli,głowa boli uszy pobolewaja
poprostu super!!!!!!mam nadzieje że mi przejdzie i jutro bede funkcjonowac w miare normalnie.
a co po za tym u nas......
na szczescie wszystko jest ok,dzieciaki(odpukać)zdrowe,do szkoly i do przedszkola chodza,mikołaj oczywiscie u nich by
z prezentów zadowoleni tylko teraz codziennie pytaja sie kiedy Sw mikołaj im jeszcze prezenty przyniesie
choinki tez sie już doczekac nie moga ale ja ubieram zawsze dwa trzy dni przed wigilia wiec jeszcze musza poczekać.
ja już porządki generalne na świeta zrobiłam zostala mi jeszcze kuchnia no i w planach mialam okna myć ale że u nas mrozno to stwierdzilam ze ich nie umyje
jeszcze świat przez nie widze wiec myślę ze nie są w najgorszym stanie;-)
widze że kolejne spotkanie organizujecie i to w czwartek:-(a ja w czwartek pracuje wiec kolejny raz mnie nie bedzie-szkoda.
pozdrawiam was goraco
aylin-dużo zdrówka dla mfacet jak jest chory to jest gorszy niż dziecko.
jak tam twoja martynka???
kochaneczka-jak tam mój ulubieniec niebieskooki michałek nosisz go w chuście????czy jednak polubił spacery we wozku
madziorka-laska no powiedz mi kiedy my sie spotkamy,no kiedy.......??????no i kiedy napijemy sie tego grzańca;-)
rena-kurcze ale mi szkoda tych dzieciaczków:-
-(może faktyczie jeszcze jakaś paczkę dodatkową dla tych dzieciaczków by zrobił???