reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Frezja odnosnie spotkania to jutro nie dam rady...
mam nadzieje, ze nie jest to naciaganie na dzialanie w avonie,
bo taka forma dzialanosci mnie nie interesuje hehe

szukam pomyslu na zycie, i czuje sie totalnie bez talentu...
a rwie mnie do zycia ....
i co z tego ehh

reklama
Ja nie chciałam nic mówić ale wg mnie jest to Avon. Nawet cena kursu mi się zgadza. Jestem w nim od studiów wiec jak któras cos chce to zapraszam :) zniżka do koleżanek - 10% :p (dlatego tak malo ze zamawiam wylącznie dla siebie więc i rabatów niestety nie mam duzych)

Madziorka - szkoda ze cie nie ma. Bo zabawa typowo dla dzieciaków - nawet paczki będą :)

Myśmy zbiórkę robili dla hospicjum w zeszły piątek - w sobotę był kolega zawieść zebrane dobra.
A jak ktoś szlachetną paczkę organizuje to dajcie znać co tam potrzeba. Bo jako sama sie nie podejme ale do kogos ewentualnie dołączyc mogę

Frezja z gdzie wyczytalas o tym spotkaniu?

Aylin ja tez w avonie jestem od kilkunastu lat. ale odkad wyjechalam to moje siostry, kolejno mama sie tym zajely. ostatnio zakonczyly zamowienia hehe
gdy bede czegos potrzebowala to sie odezwe
ale ja to glownie krem do rak...albo na cellulit

Olaf wstal po 3 godz
wiec na 15sta do pkola nie zdarzylismy, ale zaraz sie zbieramy

Aylin no szkoda... gdyby to jeszcze bylo do poludnia to moglibysmy wpasc ale popoludnii to juz zdecydowanie za pozno...

widzialam dzis nawet plakat z ta impreza i pomyslalam o Tobie... pewna ze juz w ub sobote tutaj bawilas.. hihi

hejka:)
Madziorka i Aylin o |Klubie czytałam na necie i kontaktowałam się z założycielką. W każdym mieście można założyć taki klub. To, że akurat w Avonie to myślę, ta osoba która zakłada w Rzeszowie poszła na umowe tzw. coś za coś. Poznałam Paulinę (założycielkę) na moim osiedlu. Otworzyła sklep z odzieżą dziecięcą i ciążową używaną. Opowiadała mi jak szukała lokalu i jak ciężko było. Nie dziwię się, że akurat Avon poszedł na to, bo korzyści muszą płynąć dla obu stron.
MAdziorka napewno jakiś talent jest tylko ukryty. Może jak się spotkamy to coś się znajdzie, a może nawet wspólnego. Tyle jest teraz firm powstających właśnie przez młode mamy, które odkrywają w sobie pasję po urodzeniu dzieci:)

hej, no nie udało się spotkać a mała była dzisiaj w wyjątkowo dobrym nastroju...
nawet ubieranie na spacer nie było jak zwykle traumatyczne,

no i śnieg dziecko po raz pierwszy "na żywo" zobaczyło...

my na Wigilię jedziemy do siostry męża i tam też będzie ich mama, ja ze swoją dalej nie gadam także święta niezbyt wesołe, wiem, że to nie po chrześcijańsku, ale ja naprawdę pierwsza nie zadzwonię...

Aniu no widzisz dzieciaki wtedy grzeczne kiedy nie trzeba:) Ja przeżywam dramat jak mam ubierać Kasię.
Tym razem może się u mnie spotkamy? Jestem nowa i z racji tego, chciałabym Was poznać:)
Co o tym myślicie?

Aniu a co do mamy nie chcę pytać o co poszło, ale czy naprawdę tak źle?

a co mam powiedziec ja:tak::tak::tak: ja mam dwojke do ubrania ubieram po kolei zeby sie nikt nie przegrzal zwykle ok 20 min to trwa a czasem dluzej bo jak przychodzi ubieranie sie to Milena ma zawsze jakies zajecie a to lalce musi cos ugotowac a to bajka jest i tak latam za nia brrrrrrrrrrrrrrr...dzis pozbylam sie Milenki dziadek wzial ja do piatku jupi:-D:-D:-D:-D:-D a u nas choinka sztuczna i z bombkami a co!:-D:-D:-D:-D za to moja siostra robi niebanlalna choinke w ksztalcie labedzie podswitlana mam gdzies fotki z zeszlego roku to jak ktoras chce to moge wyslac...ona ma talenty artystyczne to sie wykazuje ja nie mam ani jak ani czasu...na razie to szukam szybki i latwych przepisow na ciasta na niedziele, torta upiecze siostra skoro taka utalentowana to niech sie wykaze:-D:-D:-D ja uwielbialam kiedys piec i to nie takie proste a wymyslne masowo gataretkowo owocowe i nie tylko wiezowcowe ciasta pewno powroce do tego jak dzieciaki podrosna:tak::tak::tak::tak:

hehe Rena ja kiedys z mama wybierałam sie na spacer z Michałem i moja bratanicą i we dwie nam było coezko ich zebrac wiec współczuje :)
Iwcik, szkoda ze nie pisałas ze jestes w trzech koronach, przyszłabym na postronkle hehe ;)

Ja tez poprosze przepis na pierniki.

Kiedy sie spotykamy? Aylin, o ktorej w niedziele bedziesz na basenie?
A tymczasem wybywamy z domu. Az do jutra, papa

fotki fantazyjnej choinki efekt swietny:)
no i mojego duzego rocznego chlopa:-D:-D:-D:-D w przyszlym tyg planuje sciac mu te bujne loki:tak::tak:z przodu moze ich tak duzo nie ma ale z tylu to same sprezynki:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• choinka male2.JPG
    choinka male2.JPG
    34,5 KB · Wyświetleń: 32
  • malechoinka1.JPG
    malechoinka1.JPG
    39,3 KB · Wyświetleń: 45
  • male1.JPG
    male1.JPG
    35,7 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Myślałam że wrócę i będę nadrabiała czytanie a tutaj pustki.
Mikołaj nam się super udał, Michaś zadowolony siedział na kolanach santa-kolegi i przyglądał mu się bacznie.
Mi przyniósł tofiffi :D i też super ;)

Rena, rzeczywiście choinka fikuśna i efekt super. A Piotrusiowi bardzo włosków nie ścinaj, uroczy jest z dłuższymi! :)

ps. co z tym przepisem na pierniczki?

Do góry