reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Mój Michaś od wczoraj rozryczany, dzisiaj wstał o 5!! Skończyły sie dobre czasy kiedy spał do 10... To chyba przez te upały. Wyskoczyły mu potówki na szyi, czole... Biedaczek.
Mama mi wasnie odjechała wiec jutro zostaje z Michałem sama, mam nadzieje że bedzie grzeczny. A w pt znowu babcia przyjezdza :)

Madziorka, a to pewnie głupio stolarzom - nie ich wina ale wyszło pechowo.

Aylin, wyślij jeszcze jakies fotki Matrynki - ciekawa jestem jak urosła :)

reklama
A nie widzimy się w piatek? :)Na żywo byś zobaczyla. A na serio - wysle jutro, mąż karte zostawil w laptopie w pracy (chwalił się :))

Dziewczyny nie kapiecie dzieciaczków w nadmanganianie?? Naprawdę na potówki pomaga. Co 2 dzień. Odkad połozna mi podpowiedziała to nie mam problemów z potówkami. Czoło i policzki delikatnie przemywam tak wby do oczu się nie dostalo. A malą w wanience cala w tym rózlowym cudzie mocze. Minus ma taki ze barwi akryl na żółto - więc trzeba uważac ja się wode wylewa :)

Bijos kiedys u nas przyjmowal ale sie zwinal chyba nie mial za wielu pacjentow bo kto do pediatry prywatnie chodzi:szok::szok: my z bioderkami do Machowskiego chodzilismy w rzeszowie tez gdzies ma gabinet teraz, 80 zl usg bioderek, mozgu i brzuszka oplaca sie bo czlowiek spokojny ze wsio ok:tak::tak: a co do potowek to my problemu z tym nigdy nie mielismy...no moze teraz na nozce w miejscu zapiecia pampersa pare wyskoczylo i na potowki to dobra maka ziemniaczana:tak::tak::tak:

a co Wy upalu sie boicie i sie pochowalyscie? my dzis prawie caly dzien na polu bo w domu masakra:szok::szok::szok:

aaaaaaa sa fajne wyprzedaze w Biedronce kupilam dzis taka pluszowa zabwke misiu z gryzakami grzechoczacy piszczacy i szeleszczacy wiec to co niemowlaki lubia najbardziej za jedyne 7,99 zl w sklepie pewno z 40 zl by kosztowal:szok::szok::szok: bo to dosc duze wiec nie moglam sie oprzec i sobie bluzke za 9,99 zl a kosztowala wczesniej 49,99 zl wiec tez wzielam a co!!:-D:-D

no i mojemu Piotrusiowi dzis stuknelo 7 m-cy:-D:-D

Ostatnia edycja:
Rena to się opłacało kupic tą zabawkę w biedronce może sama się wybiorę i kupię dla mojego bobasa:)A my w ten upał siedzimy w domu dopiero na wieczór wychodzimy się przejść, w domu mam na szczęście w miarę chłodno , Mój Adaś śpi w samym pampersie nawet go nie ubieram w body..
Rena to twój Piotruś już duży chłopaczek , mojemu wczoraj stuknęło 1,5 miesiąca:):-)

Aylin, ja też dziekuję Bogu za to cudo ;) Wczoraj wykąpaliśmy go w nadmanganianie i potówki zniknęly jak ręka odjął :tak:
My siedzimy w domu, roklety pozaciągane i chłodek mamy. Na podwórko dopiero późnym popołudniem.
Skoro tak zachęcacie to pasuje skoczyć do biedrony ;)
Aktualnie nieststy wiszę nad pracą, mama dzieciaka pilnuje a maż szaleje na gokardach z kolegami. Temu to sie żyje :-p Jutro odwozimy babcie do domu i zostajemy na grilla. A w niedziele teściowie na obiad przyjeżdzają, suuuuuuper:-p:-p

hej laski

nasze spotkanie nie doszło do skutku ja specjalnie zawiozlam dzieci na wakacje do babci zeby miec wolna reke na wypad a tu rozchorowałam sie no i nic nie klikałam bo po burzy zerwało mi [przed domem line energetyczna no i byłam bez pradu 24h bo przyjechali dopiero na drugi dzien zrobic wcale im sie nie spieszylo cale szczescie ze zamrazalka nie odmroziła sie bo by była lipa wiec moze bysmy sie jeszcze raz umówiły bo ja dzieci nie mam przez dwa tygodnie mam wolne wiec laski jak tammmmmmmmmmm kiedy spotykamy sie na rzeszowie ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Anek co do studni to jest masakra a u mnie tuitaj na wiosce niestety nie ma wodociagów wiec chcąc nie chcąc wiec musze studnie wykopac to juz druga do niczego zobaczymy co bedzie nastepny gosciu co ma przyjechac co kopie studnie udarowo heeeeeeeeee

hej dziewczyny :) jak tam weekend leci??My siedzimy na razie w domu bo wyjść jest za gorąco niestety ,ale jutro się wybieramy do mojej mamy na obiad więc pewnie wrócimy dopiero na wieczór do domku..
Zastanawiam się czy moja dieta bez białkowa ma sens bo już 4 dzień minął a małemu zniknęły plamki z zgięć rączek a pojawiły się troszkę koło pach . Jak myślicie to raczej nie jest ta skaza bo by się nie pojawiło gdzie indziej moze on na ten upał tak reaguje ..nawet nie mam jak sie wybrać do Rzeszowa do lekarza bo za gorąco na taką trasę z małym z 40 min do Rzeszowa byśmy jechali a jeszcze korki ...

hej mamuski!!!!

witam sie w niedzielne popołudnie:-)
przepraszam za moja nieobecnośc ale w te upały to człowiek nie ma ochoty i siły na nic.

a dzis kolejny dzien upalny,ale ja lubię taka pogodę więc jak dla mnie może takie być całe lato:tak:

;-)

a co u nas........
no nie jest za fajnie:-(ja złapałam anginę ropną i jak by tego mało bylo to jeszcze uszy bolały więc od czwartku jestem na antybiotyku,ale czuje sie już dobrze wiec do soboty wyzdrowieje i na wesele pójdę zdrowa:tak:ale od wczoraj moj alan gorączkuje:-((mam nadzieje że sie ode mnie nie zaraził)nie kaszle nie ma kataru tylko gorącza go trzyma,dzis miał nawet 39-5 kresek:-(nie wiem co mu jest mam tylko nadzieje że szybko mu przejdzie.najgorsze jest to że ciąnie na dworze a z gorączka go przecież nie puszcze na takie upały-wiec w domu mam istny cyrk i płacz.

dzisiejszy dzien jest cholernie nudny,przymusowo musimy w domu siedziec(a ja w niedziele tego nienawidzę)ale jak maus to mus.

dobra uciekam do tych moich łobuzow.
miłej niedzieli życzę:-)

aha i witam oczywiście nową mamuskę
kasiulę zapraszam do częstego pisania.

Kochaneczka - zdjęc nie wysłałam. Przepraszam uleciało mi z glowy.
dziewczyny mam cholerny problem. Nie wiem co robić. Karmie cycem i moja mala strasznie ulewa. Nie jest to takie sobie wypłynięcie z kacika tylko ulanie do tego stopnia ze pół pieluszki tetrowej jest mokre. Do tego czasem zdarzają się jej zachłysniecia, chlustanie. Problem występuje tylko w dzień. W nocy - kiedy karmie ją praktycznie na spiąco nic sie nie uleje. A od karmienia poranneo ok 6 do wieczornego - masakra. Probowałam karmic jak w nocy - czyli na lezaco - nie pomaga...

reklama
Aylin jak dla mnie to ewidentny refluks niemowlecy:-:)-( bardzo czesta przypadlosc niemowlat idz do lekarza jak najszybciej dla dzieci karmionych sztucznie sa specjalne mleka a dla tych na cycu to nie wiem...znajoma miala tak z corka poprawa nastapila dopiero jak zaczela siedziec:eek::eek::eek:

Do góry