reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

reklama
Rena bardzo mi przykro... Wiem, co czujesz, rok temu zmarł nam dziadek... :-(

Iwcik nooo trzeba będzie coś zakombinować z tym spotkaniem, jakiś grill jak się zrobi ciepło czy cosik... :-):-D

Rena, współczujemy! Dwa lata temu zmarła mi babcia i wiem że na śmierć bliskiej osoby nigdy nie jest sie gotowym.
Iwcik, daje mu z hippa koper włoski ale mało, chyba zacznę dawac czesciej. Sama za to piję takie herbatki - liczyłam że pomoże! A Ty na kacu musiałaś jeszcze robotników ogarnąc, biedna! Trzeba było sobie piwko strzelic na przetrzeźwienie:-) Ty planujesz komunie a ja muszę zacząc myślec nad chrzcinami!
Lidka, sto lat dla maluchów!
Aylin, daj znać jak się czujesz!

Witam.
RENA szczere kondolencje tulam mocno...:tak:
LIDKA Sto Lat dla chlopców..ale ten czas leci jak Ciebie poznałam nie miały jeszcze roczku.
IWCIK Twój juz do komunii idzie eh pamiętam jak mój miał 5 lat temu teraz to juz kawaler przezywa pierwsze miłosci, zleciało jak z bicza trzasnął następna komunia za 4 lata dopiero.
KOCHANECZKA ja mojemu herbatek nie daję bo karmię piersią ale sama piję rewelacyjnie tez działa kompot z jabłek zjadam tez te gotowane jabłka pomaga tez masaż brzuszka nóżkami.
Mój przed chwilą miał chyba atak kolki bo nawet na rączkach płakał na szczęscie trwało to kilkanascie minut teraz leży i gada do sufitu he he;-) kurcze zaczyna mi ssac kciuk lub kostke wskazującego muszę chyba nauczyc go na smoczek a tak chciałam tego uniknąć:no:

Iwcik Górecki w Millenium Hall tam przebijaja od razu na 2 pistolety:tak::tak: w Debicy kosztuje 40zl a w Rzeszowie nie wiem ja dalam 39 zl ale stwierdzilam ze jak mam jechac do Debicy to jakos przezyje samo przebicie nic nie boli Milenka sie tego pikniecia przestraszyla ja jakos przezylam Ty tez dasz rade:tak::tak:my poszlysmy z bankami mydlanymi po pierwszym piknieciu zaczelysmy puszczac i zaraz zapomniala:-D:-D:-D

Anek moj doi smoka ale tak na przymus raczej bo woli swoje raczki a najbardziej kciuk smoka woli na spaniu a jak sie bawi to smoczek ble i dawaj lapki kilka razy dziennie go przebieram albo sliniaki zakladam to tak 5 dziennie zuzyje:-D:-D:-D:-D chyba zeby powoli ida bo strasznie sie zlosci i zaczyna troche marudzic:eek::eek::eek:

Ostatnia edycja:
hej, zyje :)

W piatek wyszłam, zrobilam zakupy, byłam z kotem u weterynarza. A wczoraj wpadli znajomi na ostatnia parpapetówkę. A dzis odpoczywamy :)
Tj maż leczy kaca... a mój kot ze mnie od rana nie schodzi. Chyba sie stęsknila kruszynka.

Zrobiłam po raz piewrwszy w zyciu Tiramisu.... dziewczyny po żarełku szpitalnym myślałam ze zjem kieliszek :) (hehe wpadłam na pomysł co by sie nie meczyć z krojeniem - zrobiłam w kieliszkach do wina)

Dziewczyny moje przestraszyłam do tego stopnia ze w do mu dla mojej małej mam juz prawie wszystko. łącznie z wanienka :)

Od jutra zaczynam pranie i segregowania wszystkich ciuszków. Potem bede prasowac. Do pracy juz nie wracam - kazali mi sie zając soba.... i wrócić po macierzyńskim

czesc kobietki!!!

witam sie w niedziele,za oknem pochmurnie i deszczowo w taką pogodę to nic sie robic nie chce.
ja nie tak dawno sie obudzilam
:zawstydzona/y:jak położylam sie po obiedzie tak wstałam o 16(odsypiam wczorajszą imprezkę)urodziny zaliczam do udanych,dzieciaki sie wyszalały, z prezentów zadowoleni,dorośli też ugoszczeni zostali konkretnie(wiecie o co mi chodzi):-D:-D;-)a ja sie ciesze że mam już tą imprezę za sobą.ja uwielbiam imprezy ale nie u siebie bo to sprzątanie mnie przeraża,wczoraj ciężko bylo przejsć wszedzie mnóstwo zabawek,klocków itp.na dywanie wszystko można było znalezć kawalki chleba,chipsy,ciastka,paluszki,sałatki itp.wszyscy poszli spac a ja na szmacie do godz.2 w nocy latałam.

moje dzieci dzis od dziadkow dostali rowerki i przez cały dzien siedzą na nich,próbują jezdzic ale kiepsko im to idzie.co najgorsze już mam sciany porysowane :wściekła/y:a za nic nie dadza zabrac tych rowerów.niech sie już ciepło zrobi to na dworze ich wypuszcze i będą sobie jezdzic.

a jutro znowu poniedziałek i znowu muszę krystiana odwozić do szkoły a tak mi sie nie chce że masakra:no:ja chcę już wakacje:tak:

pozdrawiam:-)

kochaneczka-słodki ten twoj maluszek,i jaki blondynek z niego:tak:

anek-a twój bartuś to rośnie Ci jak na drożdżach;-):tak:

rena-bardzo mi przykro z powodu śmierci babci:-(

aylin-fajnie że juz jesteś w domu i że wszystkook z dzidziusiem.teraz to uważaj na siebie i dużo odpoczywaj.
i co doszli do tego czemu krwawiłaś????

madzia-a ty kochana gdzie się ukrywasz?????
wszystko ok u was?

aha laseczki badzo dziękuje za życzenia dla mikołaja i alana
:tak:

lidka - nie doszli. Ale nie mam skurczy, szyjka się nie skraca, rozwarcie na pół palca. Więc kazali wracać do domu. Ale nie mam leżeć, mogę chodzić. Nawet szkołę rodzenia mam dozwoloną.
Jutro dzwonie do gina na wizytę sie umówić bo zeszlo tygodniowa z wiadomych względów przepadła.

hallo hallo a co tu taka cisza??????:-:)-:)-(

hej!!
ja własnie po obiedzie zasiadłam z kawką i odpoczywam;-)dzieciaki jeszcze spią,z krystianem lekcje odrobiłam,poprasowałam wiec chwilka czasu dla siebie.
jeszcze dzis na 19 siłownia i poniedziałek zleciał jak nie wiem co:eek:

aylin-ja jak trafiłam z blizniakami w trzecim miesiącu z krwawieniem to też nie doszli od czego to bylo:cool:
ważne że z dzidziusiem jest wszystko ok i dalej jest w twoim brzuszku.

laski pisać.......:tak:gdzie wy sie pochowałyście???

reklama
czesc dziewczyny

Lidka buziaki urodzinowe dla twoich 3latkow. niech rosna zdrowo i wesolo!!!!

Aylin dobrze ze juz po strachu. wyglada na to ze wszystko jest z najlepszym porzadku!! super

Iwcik no to porzadzilas. to lubie hehe
a komunie pewnie sa pracochlonne jesli organizowane w domu no i jednak troche nudne. ale przezyjecie. luzik to podstawa ehhe

Rene
przykro mi z powodu smierci babci

my na weekend bylismy poza domem ok 300 km stad. w bielsku bialej. pojechalismy juz w czwartek. super bylo
tam od niedawna mieszka moja siostra z chlopakiem
i mamy tam znajomych jeszcze z Anglii

wiec fajnie czas spedzilismy

zawsze zal mi potem wracac do domu po zakosztowaniu wiekszego miasta hihi

nalazilam sie z dzieciakami. bo adam byl na szkoleniu w krakowie. a sis w pracy. wiec w pt wsadzilam dzieci do autobusu i pojechalam do centrum. do ludzi.spotkalam sie z kumpela. pogoda dopisala wiec caly dzien na zewnatrz. super
weekend juz w ekipie pelnej . wczoraj wrocilismy pozno
dobrze ze dzieci dzis o 8 sie obudzily
ale na 9 juz do Pkola
i tak sennie dzis buuu

musze chyba przed fitnessem kawe wypic jak nigdy bo energii brak hihi

pozdrawiam was

Do góry