reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

Eryk rozrabia nie widac po dziecku choroby no ale kazali zostac i faszeruja go sterydami antybiotykami, i maja wszystko gdzies. Jak to pani dr. dzisiaj powiedziała ze jak dziecko przychodzi ze skierowaniem to musza przyjac bo musza "norme" wyrobic :( poprostu jest zajebiscie :(((

reklama
aaaaaaaaaa zapomnialam sie pochwalic ze sprzedalam wozek:tak::tak::tak: dalam ogloszenie na necie i zaraz zglosila sie pani ze go kupi na drugi dzien z samego rana przyjechala dobra jestem bo sprzedalam drozej niz kupilam:-D:-D:-D m stwierdzil ze nikt mi tego zloma nie kupi a tu prosze:tak::tak: tyle ze Milenka pol godz plakala za wozkiem myslalam ze jej nie uspokoje:no::no: a i z kupkami na nocnik sie udalo:-D:-D:-D bo juz mialam dosc tych ciaglych zaparc i podawania czopkow...

Ania przepis na makaron z kurczakiem i brokulami bomba:tak::tak: dodalam pieczarki bo ja to lubie wszystko co z pieczarkami:tak::tak::tak:

paulina to szybkiego powrotu do domku zyczymy

u mnie babcia i dziadek w szpitalu:-:)-( dziadek to pewnie niedlugo wyjdzie ale z babcia to niewesolo kolejny etap Alzheimera nie ma z nia kontaktu nie chce jesc w szpitalu przywiazali ja do lozka bo jakis aparat zwalila ze stolika i rozbila i cos mowili ze trzeba bedzie zaplacic za ten aparat no paranoja jakas:szok::szok:

Ostatnia edycja:
Paulina a wiadomo co mu jest tak naprawde?? faszeruja sterydami na astme pewnie a dusznosci mial? wiec to normalne dzialanie niestety... ale cale szczescie ze maly wesoly i dobrze sie czuje. i widac ze coraz zdrowszy wiec pewnie jutro wyjdziecie co? ile juz jestescie? norma to 3 dni...

Rena wspolczuje i przykro mi z powodu chorob dziadkow. zwlaszcza babci....
super ze wozek udalo sie sprzedac i za dobra cene. ja swoj musze sfotografowac i wystawic na rzeszowiaka i ciekawe czy beda chetni hmm

Rena oby Piotrusiowi nic nie bylo. wybierasz sie jutro na kontrole z nim? lepiej nie czekac jesli kaszel jest paskudny meczacy i trwa juz... ja tak raz przez swieta sie powstrzymala i wyladowalismy w szpitalu z goraczka i dusznosciami .. brrr

a siebie tez kuruj... zebys sie nie rozchorowala . zdrowka wam wszystkim zycze

madziorka tak ide bo lepiej to sprawdzic i przy okazji na kontrole z Milenka no bo co z nia zrobie? samej w domu nie zostawie:baffled::baffled: a rodzice tez nie pomoga bo jutro tata jedzie na komisje do Krusu bo stara sie o rente mam nadzieje ze dostanie....

madziorka na tablica.pl sobie wystaw ogloszenie w 5 min sie dodaje ja sie zastanawiam nad sprzedaniem jeszcze ciuszkow po Milence bo mam tego kilka workow:baffled::baffled:

ja znow na allegro buszuje ale tym razem cos dla siebie szukam sukienki na wesele az 5 w tym roku nas czeka pierwsze 12 maja potem 16 czerwiec a koniec we wrzesniu:-D:-D a za rok mam nadzieje siostra moja:tak::tak: pewnie bede miala zaszczytna role bycia swiadkowa:-D:-D

a cena wozka to az 120 zl za concorda fusion:-D:-D to nic dziwnego ze sie szybko kupiec znalazl:tak::tak:

Ostatnia edycja:
uuu Rena :) interes życia zrobiłas :)
Ja za to kupiłam wózek. Uzywany casualplay s4. Zobacze jak dotrze w jakim stanie jest :) Mam nadzieję ze też interes zycia...
Pochwale się jak dojedzie do mnie :)

Paulina - powrotu do zdrowia. Szybkiego

Kochaneczka pewnie próbuje sie ogarnac :)

Madziorka imprezujesz na całego :)

Aylin jak na mnie to dosc delikatnie hehe
Rene najpierw musze porobic fotki. a wystawic i na tablicy i na rzeszowiaku ,potem allegro
ale moj wozek jest drozszy wiec tak latwo pewniee nie pojdzie

a ja sobie czatuje z nasza Lidka na fb, fajnie!!!

Madziorka - jednoz danie w sprawie sprzedaży - twój wózek jest tyle wart ile potencjalny nabywca jest skłonny zapłacić. Mozesz trafić ze ktoś zapłaci tyle ile ty chcesz, a może być tak, ze będziesz cenę obniżać. Wózek który ja kupiłam - nowy kosztuje około 3 tyś. Za 3 częściowy zestaw. Ale na allegro uzywane chodzą od 1000 do 1300. Za 1900 sa oferty - tylko nikt ich nie bierze pod uwage - bo od pół roku (odkąd się interesuje) widze te same zestawy.

My idziemy do domu <juhu> wkoncu sie doczekałam ale nic konkretnego lekarze nie mówią, pewnie sie dowiem jak dostane wypis.
renA ja mam suknie ślubna do sprzedNia i wózek to jak dobrze ci idzie sprzedaż to moze mi sprzedasz bo jakos nikt nic nie chce. :((

reklama
czesc dziewczyny

Aylin zauwazylam ze uzywany wozek w dobrym stanie sprzedasz za polowe albo mnie ceny nowego.

Paulina pewnie nieco sie zdziwisz jak poczytasz wypis... tam zwykle pisza wszystko co sie da. i przejaskrawione wszystko...

fajnie ze juz bedziecie w domu

pozdrawiam

Do góry