reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki z Rzeszowa i okolic

heja laski spiesze doniesc ze wykrakalam:szok::szok::szok: powinnam zostac lekarzem:-D:-D:-DPiotrus ma zapalenie oskrzeli i dostalismy zastrzyki:-:)-:)-( dobrze ze mamy sasiadke ktora jest srodowiskowa pielegniarka i to ona nas bedzie odwiedzac jeden raz dostal w osrodku a ok 21ej musimy jechac na izbe przyjec do szpitala zeby dali drugiego no chyba ze m zalatwi z sasiadka i wezmie kasiorke za zastrzyka:eek::eek::eek: no a najlepsze jest to ze i ja u siebie podejrzewam zapalenie oskrzeli m jutro wolnego nie wezmie to ja nie wiem jak ja do lekarza pojde czekaja nas swieta w domu:-:)-(

reklama
:tak:hej mamuski!!!

witajcie moje laseczki,nadrobiłam już zaległości wiec jestem w temacie

ja dzis zaspałam zamiast wstać o 7 to mnie krystian obudził o 7-40 a do szkoły ma na 8 przebic sie o tej porze przez te korki to graniczy z cudemale i tak nie było tak zle bo 8-10 był juz w klasie.a ja pobiłam rekord w malowaniu sie i ubieraniu z samego rana

tak jak pisałam byłam na tym masażu i powiem wam że rewelka ja to bym tam mogła godzinami leżec,muzyczka,świece,olejki zapachowe no bomba a sam masaż był super jak tylko kiedyś bedziecie miec okazje to polecam.

kurcze ja nic na swieta nie mam zrobione,miałam w planach myc okna w piątek bo mój m miał wolne ale pogoda była okropna,cały dzien padał snieg i deszcz do tego jeszcze potworie wiało wiec nie myłam.dzisiaj miałam myc ale pogoda też do dupy ja nie wiem kiedy je umyje mam nadzieje że przed swiętami zrobi sie ciepło to wezmę sie za nie bo już są w strasznym stanie.

a nie pisałam wam jeszcze że moje blizniaki dostali sie do przedszkola z czego bardzo sie cieszę

teraz sobie odpoczywam,dzieci sie bawią,a ja kawkę popijam na 19 na siłownię idę trzeba zbić te kalorie co przez weekend sie uzbierały.

pozdrawiam was babeczki:-)

paulina-super ze juz wychodzicie do domu,napisz nam co w karcie wypisu napisali.
pewnie sie zdziwisz
:sorry:
ja pamiętam jak z blizniakami wyladowałam na rycerskiej w szpitalu jak mieli 2 miesiące,przez tydzien mimówili że mają zapalenie uszu a na karcie wipisu miałam napisane.......
alan zapalenie prawego ucha
a mikołaj zapalenie oskrzeli-niezle co????????

madzia-jeszcze raz bardzo dziękuje za życzenia:-)

rena-dużo zdrówka dla piotrusia,biedaczek zastrzyki ale lepsze chyba te zastrzyki niż szpital:-(tobie też życzę szybkiegopowrotu do zdrowia.
a co do sukienek na wesele to ja mam mnóstwo jak chcesz porobie zdięcia i może coś dla siebie znajdziesz:tak:;-)

iwicik-dzięki wielkie za wieści od kochaneczki:tak:
a jest już w domu?????

aylin-a ty jak sie czujesz?????
jak tam twoja cukrzyca??

Rena oj nieciekawie. mamy maja te swoja intuicje... teraz wazne zeby malutki sie szybko wykurowal.takie malenstwo a ju zap oskrzeli sie przypaletalo i zastrzyki brrrr
to u was nie ma pielegiarki srodowiskowej ktora w ramach nfz ma obowiazek przyjechac do dziecka?

napewno tak jest.
nie bedziesz wtedy musiala sama jezdzic. jeszcze z chorym dzieckiem.
chyba ze cos zle zrozumialam....

teraz ty sie musisz tez przebadac. bo samo nie przejdzie jesli to zap oskrzeli!!
zdrowka dla was. do swiat juz bedzie znacznie lepiej!
czego wam zycze

ja zaraz lece na fitness
choc troche mi sie nie chce z domu ruszac bo niedawno wrocilam. a pogoda jest fatalna po prostu!
nic tylko w auto wsiasc i smignac

Lidka hej pisalysmy w tym samym czasie hehe

oknami sie nie przejmuje. przeciez po swietach tez jest czas. jakie to ma znaczenie czy umyjesz je teraz czy za tydzien badz dwa? nikt nie bedzie sprawdzal luzik!

pogoda rzeczywiscie nie sprzyja...
ja nie znosze mysia okien
ale mieszkam u mamy i ona rowniez ma takie zasady ze okna trzeba umyc przed swietami
wiec jesli ja tego nie zrobie to ona napewno
a ze mama pracuje wiec wypadaloby jej pomoc w tym
ale nic na sile

dopoki pogoda sie nie zmieni to nie robie nic hehe

ty na 19sta a ja wtedy bede juz po wysilku

no ale ja moge chodzic tylko na godzine hehe

w rzeszowie poszaleje.. w prawdziwym klubie..

no wlasnie ja tez sie nie chwalilam dziewczynom ze i moj leon dostal sie do szkoly!!!

mowisz ze wstalas o 7.4o hee moj budzik wtedy zaczyna dzwonic i tak co 10min zanim wstane.
a my do pkola mamy na 9 ale i tak leon zwykle jest spozniony
cozz
to tylko pkole...

ale w rzeszowie bedziemy na 8 musieli jezdzic. damy rade

pozdrawiam

madzia-ja tam oknami sie nie przejmuje mogę je umyć po swietach ale na serio już sie prosza o umycie:-Dale nic na siłe chyba bym zdurniała już do reszty jak bym myła okna w taką pogodę:eek:

to czyli z nami kobietami jest wszystko ok:-D:-D:-Dspóznialstwo mamy we krwi.

madziorka tak przyjdzie pielegniarka jutro bo one tylko do 18tej na nfz za kase tez sie nie zgodzila bo one sie boja takim maluszkom poza godz dawac zastrzyki a my mamy szpital na miejscu 1km od domu:tak::tak::tak: a mi moze przejdzie:eek::eek::eek:

kurde ciekawe czy moja Milenke przyjeli nie wiem wcale kiedy mialy byc wyniki:-:)-:)-(

lidka co do sukienki to na pewno nie masz takiej w moim rozmiarze:-):-):-) (tzn takim duzym):-D:-D

madziorka tak przyjdzie pielegniarka jutro bo one tylko do 18tej na nfz za kase tez sie nie zgodzila bo one sie boja takim maluszkom poza godz dawac zastrzyki a my mamy szpital na miejscu 1km od domu:tak::tak::tak: a mi moze przejdzie:eek::eek::eek:

kurde ciekawe czy moja Milenke przyjeli nie wiem wcale kiedy mialy byc wyniki:-:)-:)-(

lidka co do sukienki to na pewno nie masz takiej w moim rozmiarze:-):-):-) (tzn takim duzym):-D:-D

rena wyniki były 30 kwietnia można było na internecie sprawdzić.
a jaki ty masz rozmiar??

Rena a to juz wszystko rozumiem z ta pielegniarke. no wlasnie za kase moglaby przyjsc po pogodiznach ale gdyby byla jakas reakcja albo cos sie dzialo to jednak wielkie ryzyko... ale jutro juz przyjdze w godzinach pracy tak??

a powiedz czy wasza rekrutacja byla elektroniczna tak jak w rzeszowie? bo jesli tak to wyniki sa na stronie od 30marca. logujesz sie za pomoca pesela dziecka i kodu PIn. jesli natomiast skladalas tradycyjnie podanie to zapewne liste przyjetych dzieci znajdziesz w PKolu. zadzwon sobie tam i sie dowiedz kiedy beda wyniki. i powodzenia ! oby znalazlo sie dla was miejsce!

Lidka to spoznialstwo hmm to wiesz nie zalezy chyba tylko od plci. ja zawsze bylam spoznialska i nie potrafie tego zmienic. ale mam kolezanki punktualne.. i wiesz ja mam wtedy cisnienie i stresa bo czasem mi glupio wiedzac ze one beda czekaly... hehe ale sama nie znosze czekac na spoznialskich... choc czasem tacy punktualni tez mnie denerwuja bo nie jestem gotowa zeby ich przyjac eheh to zalezy czy sie wyrabiam ...ale widze ze mamy troche wspolnego hehe wiec spokojnie mozemy sie umawiac na kawke a spotkamy sie na wieczornym piwku hehehehehe
wiem o co chodzi z oknami. jak mieszkalam na parterze to byla masakra. po lecie i zimie. wtedy pierwszy raz mylam dwa razy w roku okna. bo na innych mieszkaniach to sie w ogole nie przejmowalam hehhee ale spoko pogoda ma sie poprawic na dniach wiec moze zdarzysz? a ty jeszcze sie pocisz w calypso?? ja juz po prysznicu. gotowac do spania hehe

reklama
Rena a odnosnie jeszcze twojego zdrowia. moja siska czesto lapie zap oskrzeli. kaszle na maxa.. zwykle konczy sie to antyb. ostatnio nie ma czasu na chorowanie i lekarzy.
ale "maz" ponacieral ja spirytusem.. wiesz ze to pomoglo. proboj domowych sposobow!!! i nie daj sie co bys jajeczne swieta spedzila i milo i zdrowo!

Do góry