i ja sie melduje u mnie po staremu ze tak powiem.... w sumie nie do konca ... mialam dstac awans i na obietnicach sie skonczylo przedluzyli mi tylko umowe na kolejny rok i nic wiecej a mialam dostac 3/4 etatu i jakas podwyzke i z ego wszystkiego to nic nie dostalam;/ za 2 tyg jade na wizyte do lekarza w sprawie mojego zabiegu niemoge sie dczekac i boje sie strasznie bo kolezanka mi mowi ze glupia jestm itd ale ona niema czegos takiego jak jz i nierozumie jak ciezko ik z tym... do Slawka zaczynam sie coraz bardziej sie przekonywac to chyba dobrze mam nadzieje bo pomaga miduzo... jak ide na fitnes czy silownie to zemilka siedzi i nawet sobie niezle radzi:-) ale i powiedzial ze da mi na ta operacje....wole sama uzbieraz sobie kase ale jak mi braknie to wtedy cos mi pewnie pozyczy tylko bede muiala emilke sprzedac mamie po zabiegu i troche dpoczac...
Iwcik moze koszmary masz wlasnie przez ta operacje... moze cos w tym jest ze spac nie mozesz.
Rena jak idzie bez smoczka?? daje mala rade??:-) trzymam kciuki oczywiscie
Iwcik moze koszmary masz wlasnie przez ta operacje... moze cos w tym jest ze spac nie mozesz.
Rena jak idzie bez smoczka?? daje mala rade??:-) trzymam kciuki oczywiscie