reklama
Cześć dziewczyny ja również chętnie dołączę, czekam na pierwsze dziecko, w styczniu koncze 31 lat a termin mam na początek lutego.
Gratuluje ciąż i trzymam kciuki za wizytę Molisek. Zor musi być dobrze, chociaż ja przed każda wizyta miałam stres, teraz jest trochę lepiej jak już ruchy czuje
Gratuluje ciąż i trzymam kciuki za wizytę Molisek. Zor musi być dobrze, chociaż ja przed każda wizyta miałam stres, teraz jest trochę lepiej jak już ruchy czuje
witam mamusie gratuluję ciąż i życzę udanych porodów ja pierwsze dziecko rodziłam w wieku 27 lat a teraz mam 31 i jestem w drugiej ciąży mam siostrę, która ma 41 lat, dwoje nastolatków i 2latka w domu jest szczęśliwa mimo, że na początku był strach, płacz i złość
Witam wszystkie nowe mamusie ,wkońcu mogę odetchnąć prawie z ulgą ,już wiem że to 10 tc mój maluszek ma 3,43cm i widziałam go na wielkim ekranie i mam fotkę aż sie poryczałam na badaniu ,jednak prenatalne będe mieć dopiero 23,10 jak będzie 12 tc ,doszła mi także niedoczynność tarczycy i branie codziennie leku ale nic starsznego. pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
witam
troszkę mam się nazbierało, więc może w końcu ruszy tutaj. Miło by było.
Spokojnych ciąż życzę.
Molisek ja przeżyłam to trzy razy i za każdym razem łezki mi się kręciły.
Malgos dziewczynki Ci życzyć?;-)
Ani imię już wybrane?
Margo jak Starszak na Młodszego reaguje?
miłego dzionka życzę:-)
troszkę mam się nazbierało, więc może w końcu ruszy tutaj. Miło by było.
Spokojnych ciąż życzę.
Molisek ja przeżyłam to trzy razy i za każdym razem łezki mi się kręciły.
Malgos dziewczynki Ci życzyć?;-)
Ani imię już wybrane?
Margo jak Starszak na Młodszego reaguje?
miłego dzionka życzę:-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Mi z OM wychodzi 15 kwiecien ale z USG to 12 kwiecien... juz prawie 2 tyg jestem po badaniach prenatalnych i na szczescie wszystko dobrze !!... uff... maluszki mialy troszke powyzej 6 cm... w piatek mam znow wizyte...
Witam nowe mamuski
Witam nowe mamuski
reklama
margo21
Fanka BB :)
Dziękuję za miłe przyjęcie
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym dziewczynom
Annaoj mój starszak jak byłam w ciąży non stop mnie tulił i całował po brzuszku.
Troche się bałam ze po porodzie to się zmieni i będzie zazdrość. W końcu miał tatę i mamę przez 6 lat tylko dla siebie. Ale moje obawy zniknęły jak Leoś pojawił się na świecie. Cały czas go tulił całował a teraz to nawet się nim zajmie i pobawi
Hm jeśli 6 latek może się bawić z 5 miesięcznym maluchem.
A malutki z kolei uwielbia starszaka jak go tylko widzi to od razu się cieszy.
Także większego problemu narazie nie mam
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym dziewczynom
Annaoj mój starszak jak byłam w ciąży non stop mnie tulił i całował po brzuszku.
Troche się bałam ze po porodzie to się zmieni i będzie zazdrość. W końcu miał tatę i mamę przez 6 lat tylko dla siebie. Ale moje obawy zniknęły jak Leoś pojawił się na świecie. Cały czas go tulił całował a teraz to nawet się nim zajmie i pobawi
Hm jeśli 6 latek może się bawić z 5 miesięcznym maluchem.
A malutki z kolei uwielbia starszaka jak go tylko widzi to od razu się cieszy.
Także większego problemu narazie nie mam
Podziel się: