reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamuśki po "30"

reklama
Cześć dziewczyny ja również chętnie dołączę, czekam na pierwsze dziecko, w styczniu koncze 31 lat :) a termin mam na początek lutego.

Gratuluje ciąż i trzymam kciuki za wizytę Molisek. Zor musi być dobrze, chociaż ja przed każda wizyta miałam stres, teraz jest trochę lepiej jak już ruchy czuje

witam mamusie:) gratuluję ciąż i życzę udanych porodów:) ja pierwsze dziecko rodziłam w wieku 27 lat a teraz mam 31 i jestem w drugiej ciąży:) mam siostrę, która ma 41 lat, dwoje nastolatków i 2latka w domu:) jest szczęśliwa mimo, że na początku był strach, płacz i złość:)

Witam wszystkie nowe mamusie ,wkońcu mogę odetchnąć prawie z ulgą ,już wiem że to 10 tc mój maluszek ma 3,43cm i widziałam go na wielkim ekranie i mam fotkę:) aż sie poryczałam na badaniu ,jednak prenatalne będe mieć dopiero 23,10 jak będzie 12 tc ,doszła mi także niedoczynność tarczycy i branie codziennie leku ale nic starsznego. pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy:)

Witam :)
Czy mogę do Was dołączyć???
Mam na imię Gosia, jestem z rocznika 77 i mam dwóch chłopców. Starszy w styczniu skończy 7 lat a drugi łobuziak jest z maja tego roku :)

witam
troszkę mam się nazbierało, więc może w końcu ruszy tutaj. Miło by było.
Spokojnych ciąż życzę.
Molisek ja przeżyłam to trzy razy i za każdym razem łezki mi się kręciły.
Malgos dziewczynki Ci życzyć?;-)
Ani imię już wybrane?
Margo jak Starszak na Młodszego reaguje?

miłego dzionka życzę:-)

Mi z OM wychodzi 15 kwiecien ale z USG to 12 kwiecien... :tak: juz prawie 2 tyg jestem po badaniach prenatalnych i na szczescie wszystko dobrze !!... uff... maluszki mialy troszke powyzej 6 cm... w piatek mam znow wizyte...

Witam nowe mamuski :happy2:

reklama
Dziękuję za miłe przyjęcie :D

Gratuluję wszystkim zafasolkowanym dziewczynom :)

Annaoj mój starszak jak byłam w ciąży non stop mnie tulił i całował po brzuszku.
Troche się bałam ze po porodzie to się zmieni i będzie zazdrość. W końcu miał tatę i mamę przez 6 lat tylko dla siebie. Ale moje obawy zniknęły jak Leoś pojawił się na świecie. Cały czas go tulił całował a teraz to nawet się nim zajmie i pobawi :p
Hm jeśli 6 latek może się bawić z 5 miesięcznym maluchem.
A malutki z kolei uwielbia starszaka jak go tylko widzi to od razu się cieszy.
Także większego problemu narazie nie mam :)

Do góry