reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamuśki po "30"

Hej, annaoj na ten moment wybrane :) Szymon

Olusia super że wszystko w porządku, będą bliźniaki? :D

Margo fajnie że starszy synek tak dobrze przyjął maluszka.

Malgos a Ty masz synka czy córkę?

U mnie było piękne słoneczko a teraz sie jakoś ponuro zrobiło. W dodatku jeszcze nie zrobiłam obiadu i nie mam pomysłu co zrobić :)

Miłego popołudnia :)

reklama
witam w piękny jesienny dzionek, oby taka jesień trwała jak najdłużej
Margo to super, że Starszak tak super przyjął brata:-)
Olusia u Ciebie widzę bliźniaki. Super, niespełnione marzenie mojego męża.
Anii obiady to moja codzienna zmora. Jedyny minus bycia w domu. Czas się właśnie za to zabrać...:baffled:
uciekam

Annaoj fajnie ze macie ładna pogodę bo u mnie pada i zimno.
Nocka zarwana bo mały od 2 do 4 jakiejś histerii dostał potem znowu pobudka o 5 a od 6 jesteśmy na nogach. Padam a jeszcze obiad ugotować odebrać syna ze szkoły zrobić z nim lekcje ale na szczęście od poniedziałku dwa tygodnie ferii ma :D

Jak sobie przypomne jak to fajnie było mieć takie małe dzieciaczki jak wy macie:-) moje już za duże na tzw.tuli tuli.Jutro kolejne wyniki badań i wizyta u Gienia:-) zobaczymy co powie,nie wiem czemu Ale mam stresa:-( mam nadzieję ze będzie wszystko dobrze

Tak sobie przed chwilą lezalam i przypominalam jak to było jak moja Angelika miała 3,5 roku i urodziła się Klaudia ;-) najpierw jak już miałam brzuszek większy to przykladala do niego ucho i robiła puk puk do siostrzyczki i pytała czy tam jest i kiedy wkoncu ja zobaczy to było takie słodkie i urocze aż się rozkleilam:-D

Molisek a jak Twoje córki zareagowały na to że będą miały brata lub siostrę? A Ty wolalabyś synka czy kolejna córeczkę? Ja mam 2 siostry, jedną 8 lat młodszą :)

Molisek będzie dobrze, napisz jutro jak wizyta,a widzę że pisalas o 23.10, ja też wtedy wizytuje :)

Dziś byłam na glukozie, nie było tak źle, robiłam też krew i mocz i na szczęście wyniki są ok, znacznie lepiej niż na samym początku.

Ufff sie rozpisałam :)

Angelika (18 ) cieszy się i chcę brata:-)młodsza Klaudia(14) nie chcę kompletnie rodzeństwa (wiek buntu)Ale :-Dwoli brata bo siostre już ma :-) no i my wkoncu z mężem chcielibyśmy żeby był synek Ale co będzie będziemy kochać tak samo najważniejsze by zdrowe bylo:-D 23.10 mam prenatalne i test Ppa

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny juz po wizycie u Gina wszystko dobrze, wyniki dobre,dzidzia rośnie, serdudzko bije ale gin nie mógł jej ani obejrzeć ani zmierzyć tak się dzidzia wierciła śmiał się że macha rączkami i nóżkami jak nakrecana małpeczka :)jak dla mnie może tam się wiercić byle by zdrowo rosła:)

reklama
Do góry