reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

Wama co do osrodka to trudno powiedziec, bo nie wiem gdzie bede wolne miejsca. Ostatnio bylismy w takim nad samym jeziorem z zamknieta plaza, bylo rewelacyjnie.
Jak bede wybierala sie nad otwarty ocean to dam Ci znac, ostanio znajomi byli na Long Island i byli zachwyceni bialym piaseczkiem i falami. A moze polecila bys jakies miejsce. Znajomi byli na polu namiotowym, na razie takie nocowanie nie wchodzi w gre, ze wzgledu na mala. Ale jakich niedrogie lokum to mozna by bylo zostac na kilka dni.:tak::tak::tak:

reklama
Kasiek my tez glownie wybieramy pola namiotowe bo sa najtansze i mozna zmieniac "miejsce zamieszkania" z dnia na dzien, a wiekszosc osrodkow chce zeby nocowac u nich przynajmniej dwie noce. Na Long Island nie znam zadnych osrodkow, bo nigdy sie za nimi nie rozgladalam. Ale maja fajne pola namiotowe i camingowe, i byc moze cabins nie wiem dokladnie w Smith Point Park, jak wpiszesz w google to ci wykarze. Bardzo ladna plaza, rezerwat przyrody, po za tym Riverhead i Montauk sa popularnymi miejscami Riverhead. Montauk to sam koniec wyspy, rybaki, lodki, latarnia morska, swietnie tylko ze z rezerwacjami moze byc trudno. Jak chcesz to moge wiecej poszukac info i dac Ci znac.

anetas co tam u ciebie? widze ze Twoi mezczyzni rosna i jacy przystojni nono

co do urlopu hihi to tutaj chyba nie jest tak zle :) moze to zalezy dla jakiej firmy pracujesz? u nas po roku masz 2 tygodnie po 5 latach 3 tygodnie platnego urlopu :)

blah u nas okropne upaly juz od lugiego czasu.. aj tak wymecza czlowieka ze dziekuje, chociaz tyle ze dzis po poludniu pokropilo bo sie troche powietrze odswierzylo uff

Domiska nie narzekaj na lato,:no: w NY najzimniejszy lipiec odkad zapisuja rekordy. Ledwo 80 stopni jest, w nocy chlodno, i jak narazie byly tylko 3 dni z powyzej 90 ... to bylo gdzies koniec maja poczatek czerwca.... meterolodzy sami nie moge sie nadziwic... a najlepsze ze nie widac zmian.:szok:.. mamy ciagle zimny front blehhh no i do tego czesto leje deszcz... wogole nie do poznania te lato.

Wamo kurde te anomalia pogodowe to na calym swiecie chyba.. eh klimat sie zmienia ;/ no ale 80 to nie jest najgorzej! tylko ten deszcz pewnie co? nie cieprie wlasnie jak tak duzo pada bo ja w jakis depresyjny nastroj wtedy popadam blah

Co tam u Was w ogole???

Wama co do klimatu zgadzam sie z Toba, nie pamietam takiego lata. Fajnie, ze w nocy sie bardzo schladza to mozna spokojnie spac. Ja moze dopiero ze 2 razy wlaczam air conditioner:tak::tak:
Domiska ja z nocnych markow:szok::szok: u mnie pora do spania to 1, 2 w nocy:szok:
Anetes witaj i zagladaj do nas czesciej. A zdrowie jest, bo musi byc, corcia potrzebuje mamy non stop, a teraz gdy juz samodzielnie zaczyna chodzic to mama musi byc i bardzo zwinna (gdy corcia leci na twarz albo na pupe, to trzeba zlapac) i miec oczy wkolo glowy gdzie corcia maszeruje i czy jest tam bezpiecznie:-D:-D:-D:-D:-D

uo dziewcyzny co do lata to u nas takie upaly ze dziekuje! tutaj to raczej normalne - ja uwielbiam lato wiec fajnie nawet sie juz laaadnie opalilam :D ale czasami takie upaly potrafia niezle wymeczyc czlowieka :)

Kasiek a Twoja mala ile ma juz?

reklama
Domiska 21 lipca bedzie 11 m-cy. Mysle, ze na swoje pierwsze urodzinki to bedzie smigac tylko swist. Z dnia na dzien robi sie bardziej odwazniejsza i caraz dluzsze przechodzi dystanse:-):-):-)

Do góry