reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie ze Stanów

Kasiek z jakiegos powodu ja myslalam ze to pierwsza operacja miala zalatac ta dziurke. Bede trzymala kciuki zeby wszystko bylo dobrze i zebys szybko wrocila do domku do corci. Daj znac jak bedziesz miala juz termin i nic sie nie martw, bo stres tylko szkodzi twojemu serduszku.

aga_wozniak u nas z ta pogoda bardzo podobnie. Odkad tu jestem to jeszcze nigdy NYC nie zamknelo szkol dzien przed sniegiem.... oni zazwyczaj albo sa wiecznie otwarci albo maja kilkugodzinne opoznienia, ale nikt szkol nie zamykal, a tu prosze, snieg jeszcze nie spadl a szkoly juz byly ogloszone ze beda zamkniete.

reklama
Wama to w CT non stop sa szkoly zamkniete. O to idzie sztorm, a to sztorm juz jest, a to sztorm sobie poszedl. Czasami to jestem w szoku, ze tak czesto zamykaja.:wściekła/y::wściekła/y:
U nas w srode to chyba nikt nie pojechal do pracy, caly parking byl zastaniowny jak w niedziele:szok::szok:
Ja od czasu tej stluczki t boje sie wyjezdzac w taka pogode.
Wama ostanio wstawiali mi zastawki, bo mialam problem z niedomykaniem sie . Dobrze, ze jestem w Stanach i bede miala operacjie tutaj, bo jak popatrze sie co sie dzieje w Polsce, jak dlugo czeka sie do specjalisty. To mozna sie wykonczyc i bez choroby. Wcale nie maja szacunku dla niekogo, liczy sie tylko pieniadz a zdrowie czlowieka to taki towar jak kazdy inny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

dziewczyny cos nam watek slabnie.... co u was slychac? jak minely walentynki?
Mezowie sie wykazali???

owIrene urodzila synka 16 lutego o 17:55, Maksymilian Jan, maluszek wazyl 3580g i mial 48 cm, urodzil sie przez cc w 37tygodniu 5 dniu ciazy.
KOCHANA GRATULACJE :tak::laugh2:

Gratulacje! Owlrene jesli bedziesz potrzebowac jakiejkowiek pomocy to zglaszam sie ! Wprawdzie wiem ze dosc daleko od siebie mieszkamy ale zdaje sobie sprawe ze moze Ci byc troche ciezko na poczatku zwlaszcza ze dwojke trzeba odprawic do szkoly, przyprowadzic a maz pewnie musi pracowac. Wiec moja droga dzwon w razie czego i chetnie wygospodaruje killka godzin....

GRATULACJE owIrene :-):happy:

itsaboy.jpg

Dziewczyny dziekuje za gratulacje,Maksiu troszke nas zaskoczyl bo termin na 3marca,cc na 18lutego a on pokrzyzowal wszystkie plany i urodzil sie 16.
Ale na tego slodziaka nie sposob sie gniewac.
Cala czworka zakochala sie w nim od pierwszego wejrzenia.
Reszta rodzinki zreszta tez.
Maly grzeczny tylko noce ma bardziej aktywne niz dni i trzeba nad nim bedzie popracowac ale w srode przylatuje babcia to pomoze.

Owlrene wielgachne gratulacje:-D:-D:-D
Wama co do walentynek to ja sama zapomnialam, ze takowe byly. Jakos tak wyszlo, a mezulek to jedznie o moich urodzinach pamieta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
A gdzie mamusie sie podzialy?
Jak sie maja nasze swiezourodzone baboski i te w drodze? Czy wszytskow porzadku. pewnie mamay teraz nie maja za bardzo czasu na zagladanie na forum.:-:)-(.

Do góry