reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

reklama
haha:-):-):-) a ja wszystkim odradzam Graco i tym podobne wozki jak tylko moge, dla mnie to ostatnia kategoria wozkow i niestety moim prywatnym i smiem odwaznie twierdzic doswiadczonym ;-) zdaniem w tej akurat dziedzinie amerykanie sie nie nauczyli jak powinien wygladac a co wazniejesze funkcjonowac porzadny pojazd dla malucha. :no: no ale jak widac wiele osob nie ma albo porownania albo po prostu specjalnych wymagan stad sa w stanie zadowolic sie tym co oferuje rodzimy rynek.
owlrene pomysle o zmianie zawodu jak moje ubezpieczenia przestana przynosic mi dochod :tak:
dusia ten caly babies r us jest dosc drogi wiec nawet z tymi znizkami bardziej oplaca sie kupic na necie zwlaszcza ze jeszcze tax lokalny dochodzi ktorego nie ma kupujac w internetowych sklepach.

haha:-):-):-) a ja wszystkim odradzam Graco i tym podobne wozki jak tylko moge, dla mnie to ostatnia kategoria wozkow i niestety moim prywatnym i smiem odwaznie twierdzic doswiadczonym ;-) zdaniem w tej akurat dziedzinie amerykanie sie nie nauczyli jak powinien wygladac a co wazniejesze funkcjonowac porzadny pojazd dla malucha. :no: no ale jak widac wiele osob nie ma albo porownania albo po prostu specjalnych wymagan stad sa w stanie zadowolic sie tym co oferuje rodzimy rynek.
owlrene pomysle o zmianie zawodu jak moje ubezpieczenia przestana przynosic mi dochod :tak:
dusia ten caly babies r us jest dosc drogi wiec nawet z tymi znizkami bardziej oplaca sie kupic na necie zwlaszcza ze jeszcze tax lokalny dochodzi ktorego nie ma kupujac w internetowych sklepach.

Ja jestem tego samego zdania co Pawimi, co do graco. Nigdy w zyciu bym go nie kupila. Jest tyle innych fajnych wozkow. Ja raz mialam okazje przejechac sie takim wozkiem kolezanki i nigdy wiecej :-D

Moze i masz razje. Niewiedzialam ze doliczaja jeszcze jakis dodatkowy tax oprucz tego normalnego. To moze doradzisz mi gdzie kupic posciel do lozeczka bo wlasnie szukam i jak narazie to w babiesrus maja najtaniej bo tez jest 20% znizki na posciel.

jak masz dodatkowy kupon moze czy cos to spoko mozesz posciel od nich brac....ja bym kupila w LandOfNod albo swoim PBKids, kiedys u mnie w illinois byl taki sklep z posciela i lozeczkami ze 20 lat ale pozniej chyba zbankrutowali, dla Olivera tam kupowalam lozeczko i posciel......mieli naprawde super rzeczy, niepowiem drogie ale wyjatkowe. A probowalas CSN Baby? oni maja dosc konkurencyjne ceny na wiekszosc rzeczy.
Masz jeszcze tutaj Baby Crib Bedding and Nursery Decor with Free Shipping
Crib Bedding Sets Categories:
Nursery Bedding,Crib Bedding
http://www.ababy.com/
a tutaj troche taka upscale :-) dla pocieszenia oka Shop our Online Store for Baby Bedding, Nursery and Children's Bedroom Collections & Furniture – by Serena & Lily
Children's Bedding: Kids bedding, baby bedding and custom decor

Ostatnia edycja:
i pewnie masz racje, bo jak nie masz budzetu na to zeby poza pocieszeniem oka poszalec to na cholere ci falbanki i wzorki na ktore mala rzygnie w pierwszy dzien i odwali kupke w drugi :-) jak masz posciel po malym to spoko mozesz uzywac, nawet niewiadomo kiedy ten okres lozeczkowy przeminie a wtedy bedziesz mogla nad czyms pomyslec co bedzie dluzej w uzyciu na doroslym juz lozku.

Witajcie kochane. Widze, ze temat wozkowy sie rozwinal. Ja w sumie nie mialam od kogo dowiedziec sie czegos o wozkach. Zawsze sadzilam, ze te trojkolowce sa tylko do tego, ze jak sie chce biegac do wtedy ten wozeczek jest superancki. Ja poprostu obserwowalam mamy z wozkami, ktora jaki ciagnie i potem na internet i szukalam jakis opinni. Jak juz bardzo mi sie podobal to do sklepu i ogladalam. Z moich opserwacji to polowa lub nawet wiecej to Graco, Evenflo. Duzo jest tez firmyPeg Perego, z ktorego moja kolezanka jest bardzo niezadowolona, wiec odradzala mi zakup.Wazne wlasnie, aby latwo mozna bylo wszytsko zdjac wyprac i zalaozyc.
Co do poscieli to tez sama sobie skopletowalam. Jesli o mnie chodzi to mi nie przypadly do gustu na kolderki, ktore sa w tych zestawach (moze tylko na takie trafialam:szok::szok:). sztywne, sztywne i jeszcze raz sztywne. Natalka spi pod duzym kocekiem zlozonym na pol i do tego uszyty pokrowiec. tak wiec i cieplo i przyjemnie i mozna dzieciatko utulic :tak::tak::tak:.
Wama super, ze zobaczysz brata. Ja spedzalam kiedsys wiele swiat sama (bez najblizszej rodziny) oj to jest ciezko. Ktoregos kolejnego roku to nawet juz mi sie odechialo swietowac. :-:)-(, takiego mialam dola. Ale teraz jste juz super, od 6 lat jestesmy wszyscy razem, duzo nas przy stole i caly czas rodzina sie powieksza. Tylko sie cieszyc.
teraz moj mezulek teskni, bo on znow wszytskich ma w Polsce.:-:)-:)-(

reklama
omamo jak tu wozkowo sie zrobilo!!!! :D

my tez mielismy graco travel system i tez nigdy nie mialam okazji na jakies narzekanie :)))

Wama ijeeeee jaki prezent! mamo i po 4 latach! to dopiero edzie radosssc kochana przepiekne swieta beda!!!!!!

ja tez powoli powoli chyba ede sie przymiezala :D juz grudzien wiec za kilka dni moze porozgladamy sie za choinka!? :D ajj juz sie doczekac nie moge jak bedzie pieknie pachniec w domu.. przystroimy ja i reszte domku mmm :D moze zaczne robic pierogi zeby pozniej bylo mniej :) ajjjj ja kocham swieta!!!! :D

Do góry