Dusia08
Marzec '08
Owlrene-dzisiaj na stronie babiesrus.com maja 20% znizki na wozki, moze warto zerknac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha:-):-):-) a ja wszystkim odradzam Graco i tym podobne wozki jak tylko moge, dla mnie to ostatnia kategoria wozkow i niestety moim prywatnym i smiem odwaznie twierdzic doswiadczonym ;-) zdaniem w tej akurat dziedzinie amerykanie sie nie nauczyli jak powinien wygladac a co wazniejesze funkcjonowac porzadny pojazd dla malucha. no ale jak widac wiele osob nie ma albo porownania albo po prostu specjalnych wymagan stad sa w stanie zadowolic sie tym co oferuje rodzimy rynek.
owlrene pomysle o zmianie zawodu jak moje ubezpieczenia przestana przynosic mi dochod
dusia ten caly babies r us jest dosc drogi wiec nawet z tymi znizkami bardziej oplaca sie kupic na necie zwlaszcza ze jeszcze tax lokalny dochodzi ktorego nie ma kupujac w internetowych sklepach.