reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

ania_trojaczki jak sobie dajesz rade?
Ja maze o blizniakach ale trojka tez super ale poczatki bardzo ciezkie chyba nie?

A my mieszkamy koło budującego sie aqua-parku przy wzgórzu Andersa :)

na spacery chodzimy wszedzie gdzie nas oczy i nogi poniosa :)

reklama
misia-q - ostatnio cie widziałam na majówkach - i się zastanawiałam czy jesteś z Wrocławia - teraz juz wszystko jasne skąd znam twój nick ;)

a tak przy okazji przypominam się mieszkam na Krzykach - koło Gaju - jutro szczepię MIRKA a potem jestem chętna na spacerki :D

Witam Ania super mieć trzy szczęścia przy sobie, mój mąż też jest jednym z trojaczków i zawsze miałam cichą nadzieję (obawę?), że i mnie się to przytrafi.

Cześć Koleżanki-Wrocławianki :)

Wpadłam do Was z zapytywaniem..
W środę zamierzam wyjechać z Juleczką do Wrocławia i spędzić w nim, całą rodzinką, 4 urocze dni :)
Poradźcie gdzie możemy udać się na dobrą herbatę i ciasto.. gdzie zakosztować dobrej kuchni (niedaleko od Western'a przy ul. Kiełbaśniczej) i co można we Wrocławiu zobaczyć czego nie ma w innych miastach Polski..

Pozdrawiam serdecznie z Łodzi :)

Agawa po pierwsze poleciłabym Ci strone o Wrocławiu :) www.um.wroc.pl tu masz rozne adresy, mape Wrocławia, rozpisana komunikacje itd

Poza tym ja bym Ci poleciała tak:
na herbate i ciastko to Chinska herbaciarnia przy ul. Igielnej (przy Rynku) jest mnostwo róznych herbat i przyszne roznosci do jedzenia
na lody to La Scala na pl. Solnym (przy Rynku) lub niektorzy wola lody w Galerii Dominikanskiej na pl. Dominikanskim

ciastko i lody zjesz tez w starej juz kawiarence "witaminka" w Rynku

na obiad to mysle ze "Piramida" na ul. Sw. Antoniego (odchodzi od Rynku) przy Rynku sa tez bary studenckie jak "Mis" i "JAcek i Agatka" tam jest bardzo tanio i duzo daja ale lepiej nie isc w porze obiadowej bo jest sporo ludzi :)

co do atrakcji to zalezy co preferujecie bo tu mamy wszystko :) mysle ze ogrod ZOO, niedaleko ogrod ZOO ogrod Japonski, na spacery Ostrow Tumskie zwlaszcza wieczorem... W TGG (to sklep) przy ul. Legnickiej jest fajny kacik zabaw dla dzieci z czego dzieci "niechodzace" maja za darmo....

Ale zajrzyj na stronke o Wroclawiu tam duzo jest i puby, galerie, teatry itd :) jak cos to sie pytaj :)

secasia,
Bardzo Ci dziękuję :) Możesz na mnie liczyć kiedy Łódź zapragniesz odwiedzić :)

Poczytałam, sporo się dowiedziałam ale Twoje rady sa dla mnie cenniejsze bo sprawdzone.. czasem w przewodniku piszą o knajpie, że to "full wypas" a na miejscu okazuje się, że zwykła kiszka stolcowa do tego drogo i atmosfera do bańki..

Pozdrawiam serdecznie!

reklama
Do góry