reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

agawa - faktycznie super opis - cieszę się, ze jesteś zadowolona z pobytu we Wrocławiu.

No to kiedy się spotykamy???? ;) Pogoda jest super ;)

reklama
ja niestety w tym tygodniu nie bede dobrym kompanem na spacerki :( problemy rodzinne ale jak mi przejdzie i pozbieram sie to ruszamy na podbuj swiata!!!

witajcie jestem z wrocka kolo pl 1 maja czekam na dzidziusia mam na wrzesien to moj drugi synus pierwszy ma 10 lat ale roznica co dziewczyny nie moglam sie pochamowac i juz zaczelam zbierac wyprawke dla dziecka znalazlam super sklepik na www.kuferekdziecka.pl maja super ciuszki i naprawde sa nie drogie za wyprawke skladajaca sie z czterech czesci za placilam niecale 30 zloty i bawelna jest gatunkowo super mowie wam chcialabym juz aby byl na swiecie papatki

Ale o co chodzi ??? Chodzi o to, że już w sierpniu "dołączę" do rzesz mam (młodych ;)) mieszkajacych we Wrocku i tak się zastanawiam, czy Wy kobietki jakoś się organizujecie? Przeprowadzamy się rodzinką do Wrocka i niestety nikogutko tam nie znam - a wiadomo: facet w pracy, a ja z dzidzią będziemy się włóczyć po mieście bez celu i mozliwości przystankowych... :) Teraz będę czekać na "odzew". Pa!

ja niestety na drugim końcu miasta - na Muchoborze M. - a Krzyki o ile mi wiadomo to pierwsza dzielnica jak się wjeżdża od strony Dzierzoniowa ... ale chcieć, to móc :laugh:

reklama
Do góry