reklama
witajcie jestem z wrocka kolo pl 1 maja czekam na dzidziusia mam na wrzesien to moj drugi synus pierwszy ma 10 lat ale roznica co dziewczyny nie moglam sie pochamowac i juz zaczelam zbierac wyprawke dla dziecka znalazlam super sklepik na www.kuferekdziecka.pl maja super ciuszki i naprawde sa nie drogie za wyprawke skladajaca sie z czterech czesci za placilam niecale 30 zloty i bawelna jest gatunkowo super mowie wam chcialabym juz aby byl na swiecie papatki
magda-lena
Początkująca w BB
Ale o co chodzi ??? Chodzi o to, że już w sierpniu "dołączę" do rzesz mam (młodych ) mieszkajacych we Wrocku i tak się zastanawiam, czy Wy kobietki jakoś się organizujecie? Przeprowadzamy się rodzinką do Wrocka i niestety nikogutko tam nie znam - a wiadomo: facet w pracy, a ja z dzidzią będziemy się włóczyć po mieście bez celu i mozliwości przystankowych... Teraz będę czekać na "odzew". Pa!
L4dY-bIrd
doula
MAGDA-LENA ..JEST JUZ TAKI WąTEK ZAłOZONY NA "FORACH REGIONALNYCH " LOOKNIJ TAM TAM JEST DUUUZO DZIEWCZYN Z WROCKA
magda-lena
Początkująca w BB
ja niestety na drugim końcu miasta - na Muchoborze M. - a Krzyki o ile mi wiadomo to pierwsza dzielnica jak się wjeżdża od strony Dzierzoniowa ... ale chcieć, to móc :laugh:
L4dY-bIrd
doula
ja tez swego studenckiego czasu mieszkałam na Muchoboże : .Na Tyrmandzkiej
reklama