dostałąm od sąsiadki z ogródka takie małe a Natalia zjadła je pod sam wieczór wszystkie a w nocy wszystko zwymiotowała same maliny i zaczeła gorączkowaćjak to zatruła sie malinami???????
a skad miałas te maliny?
pierwsze słysze że mozna zatruć się malinami
tylko się nie śmiej poprostu oby dwa mi się podobały ,czuje się dobrze brzuszek już widać i ludzie się gapią na mnie jak by nigdy ciąży nie widzieli .ma być synekarlena mam takie pytanko po co Ci dwa suwaczki ciążowe??????
a jak Ty sie w ogóle czujesz?znasz już płeć?????
masz już brzuszek widoczny?:-)
Najwidocznie tylko nam się nudzii nie mamy nic do roboty ;co do okna ja ma zawsze leciutko uchylone okno na noc chyba że jet zimno to amykam ,ale naj lepiej się śpi przy otwartym wgród że się wkońcu wyspałaś teraz ja nie mogę przez Natalie /arlena nie zauwazyłas ze od paru dni tylko my dwie piszemy praktycznie na tym forum ???????
ja sie dziś wreszcie wyspałam.Oliwka spałą calutka noc u babci tez nie było problemu.i chyba wiem o co chodziło z jje nocnym wstawaniem,w pokoju było za duszno i sie budziła,tak podejrzewam.dziś w nocy obudziłam się o 3.00 w nocy i było strasznie duszno i zostawiłam uchylone okno do samego rana i Oliwka spała do 8.00 rano nie budząc się a powietrze było fajniusie w pokoju.to może przez to
a Oliwka od wczoraj zajada się arbuzem,najwidoczniej jej posmakował i bardzo dobrze,przynajmniej jakaś odmiana :-)