reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

irmaa jeszzce póxniej ???no co Ty :baffled:
kłade ją do łóżka o 21.00a zasypia różnie 21.30-22.00
wczoraj zasnęła przed22.00,to nie jest wczesnie.
ale ona spała mi ładnie od paru dni mi robie takie pobudki :eek::eek::eek:
to wszystko minie też tak miałam dasz rade /szybko się jasno robi to też może być dlatego
u dentysty było ok,nic nie bolało,w ogóle nic nie czułam,takze spoko :tak::tak::tak:

ale słuchajcie ale sobie narobiłam.
byłam na tej solarce [przed dentystą,poszłam na 10min na brazujące.wszystko ok, a jak wracałam koło 19.00 wszystko piecze,nie mogę sie dotknąć.
ja sie rozbieram a tam zywy ogień,wygladam jka smazony kurczak :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
cała jestem obolała,jak ja mmam dzis spać jak wsystko mnie piecze? :-(
nigdy po 10min tak mnie nie zjarało a dziś,nie wiem co jest tego przyczyna :no::no::no:
już się wybalsamowałam,zaraz znowu to zrobię,ony tylko mi skura nie zeszła:crazy:
zaws ze sie pytaj kiedy lampy był wymieniane bo jak mieśiąc temu to wtedy idziesz na mniej minut bo ja też się kiedyś tak załatwiłam a opalenizna raczej spalenizna:-D:-Dpokazóje się do piero po 4godzin :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:a ja dziś poszłam z corcią do kina na potwory kontra obcy tak sobie było wgród że dziecko było zachwycone :-)

reklama
Hej, dopiero odkrylam to forum, ja jestem z pod Wroclawia a dokladnie z Olesnicy, jestem mama 3,5 letniego Kubusia i 5 miesiecznej Lilly. Pozdrawiam wszystkie mamy:-)

A ja się dziś wreszcie wyspałam :tak::tak::tak::tak: nie miał mnie kto budzic w nocy bo Oliwka u babci :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wczoraj oglądałam z M horrorek "Krwawe Walentynki" dosyć fajny.
Kurcze wstaje i nie wierzę słóńce świeci,zapowiada się ładna pogoda,mam nadzieję że wreszcie nadejdzie to ocieplenie i będzie w końcu to lato:-)

Miłej niedzieli wszystkim życzę.:-)

arlena mam takie pytanko po co Ci dwa suwaczki ciążowe??????

a jak Ty sie w ogóle czujesz?znasz już płeć?????
masz już brzuszek widoczny?:-)

reklama
arlena nie zauwazyłas ze od paru dni tylko my dwie piszemy praktycznie na tym forum :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:???????

ja sie dziś wreszcie wyspałam.Oliwka spałą calutka noc u babci tez nie było problemu.i chyba wiem o co chodziło z jje nocnym wstawaniem,w pokoju było za duszno i sie budziła,tak podejrzewam.dziś w nocy obudziłam się o 3.00 w nocy i było strasznie duszno i zostawiłam uchylone okno do samego rana i Oliwka spała do 8.00 rano nie budząc się a powietrze było fajniusie w pokoju.to może przez to :rofl2:

a Oliwka od wczoraj zajada się arbuzem,najwidoczniej jej posmakował i bardzo dobrze,przynajmniej jakaś odmiana :tak::tak::tak::tak::tak::-)

Do góry