reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

dziewczyny macie może jakieś pojęcie gdzie są u nas akie sklepy (duże)z wózkami oprócz ten na Psarach .Sama nie wiem co mam dziś ze sobą zrobić :eek:

hurtownia askot,tam kupowałam sobie spacerówke i byłam z niej zadowolona i tak jak mówi aneta sklep dziecko przy fatory -tam jest spory wybór wózków i mi sie dużo modeli podoba.czasami jak tam jestem to wózeczki sobie poogladam :tak::tak::tak:

aneta no niestey oliwka nam robi jakies takie dziwne pobódki,nie wiem może dlatego ze nie ma szczebelek to jak się przebudzi to wyłazi i idzie do nas a wczesniej nie miała jka wyjść to jakos usypiało.no nie wiem czy to jest powód :baffled::baffled::baffled:nie mam pojecia ale mnie jej te pobudki strasznie wkurzają :tak::tak::tak::tak:

reklama
hejka.jestem dzis mega niewyspana :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oliwka obudziła nas dzis o 4.30 i od tamtej pory nie spi,to jakaś masakryczna pora na wstawanie.
nie wiem dlaczego ona tak wstaje o takich porach,jak tak dalej pójdzie to ja nie będę miec siły żeby normalnie funkcjonować bo już mam dość i spac mi się chce :no::no::no::no::no::no::no::no::no:

o tyle dobrze ze zapowiada sie ładny dzień,słońce świeci oby było tak przez cały dzień bo ostatnio ta nasza pogoda też jest do bani,pogoda zmienia sie co pare minut o 180stopni.
wszystko mnie dzis drażni więc nie będę Wam, psuć humorów.

Miłego Dnia życzę.

Agnes a o której Oliwka zasypia wieczorem? może spróbuj ją przetrzymać by zasypiała później :sorry:
irmaa jeszzce póxniej ???no co Ty :baffled:
kłade ją do łóżka o 21.00a zasypia różnie 21.30-22.00
wczoraj zasnęła przed22.00,to nie jest wczesnie.
ale ona spała mi ładnie od paru dni mi robie takie pobudki :eek::eek::eek:

a ja dzis czuje się okropnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dzis również noc do bani :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oliwka usnęła o 20.00 wczoraj i wstała sobie o 1.30 w nocy i usnęła dopiero po 4.00 i pospała tylko do 7.00 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja już nie daje rady,jestem tak zmęczona i brak mi snu że wszystko nie denerwuje i drażni :crazy:

i znowu sie zapowiada beznadziejny dzień bo Oliwka się nie wyspałai już chodzi i marudzi,będzie powtórka z rozrywki tak jak wczoraj.mam dość.

jeszzce dziś na 16.30 jade do dentysty.
może to i dobrze to troche odpoczbne od niej a Oliwka zostaje z moimi rodzicami,niech oni sie znia trochę pomeczą a ja odetchnę :-D:-D:-D:-D:-D

mam nadzieje ze chociaz Wy macie lepsze humory.

A może Oliwka ma właśnie okres sprawdzania czy jesteś przy niej że się tak często w nocy budzi?

U nas nocka kiepska ale to sprawka kataru i kaszlu które nie pozwalają spać. Dzień znów nie zapowiada się zbyt przyjemny i ciąg dalszy siedzenia w domu.

A może Oliwka ma właśnie okres sprawdzania czy jesteś przy niej że się tak często w nocy budzi?

U nas nocka kiepska ale to sprawka kataru i kaszlu które nie pozwalają spać. Dzień znów nie zapowiada się zbyt przyjemny i ciąg dalszy siedzenia w domu.

wiesz co nie mam pojęcia :no::no::no::no:
ale mnie to przeraża bo mało teraz sypia,chodzi przez cały dzien i marudzi :tak::tak::tak:
dzis włożyłam szczebelki z powrotem do łóżeczka,już nie ma wychodzenia w nocy.zobaczymy czy to zadziała.
bo zaczęło mnie to wkurzać że się przebudzi i od razu bierze ze sobą kocyk i zwiewa z łóżeczka i pędzi do nas do łóżka.nie po to ma swoje łóżeczko żeby z nami spać.

takze zobaczymy jaka będzie dziś nocka :sorry::sorry::sorry::sorry:
za to weekend mam wolne to sobie odpocznę i zregeneruje siły,jutro tesciowa zabiera Oliwke do siebie i tam nocuje a my z M przyjeżdżamy w niedzielę dopiero do nich na obiadek i wieczorkiem wrócimy do domu.

także nie mogę doczekac się jutrzejszego dnia.:-):-):-):-):-)

reklama
u dentysty było ok,nic nie bolało,w ogóle nic nie czułam,takze spoko :tak::tak::tak:

ale słuchajcie ale sobie narobiłam.
byłam na tej solarce [przed dentystą,poszłam na 10min na brazujące.wszystko ok, a jak wracałam koło 19.00 wszystko piecze,nie mogę sie dotknąć.
ja sie rozbieram a tam zywy ogień,wygladam jka smazony kurczak :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
cała jestem obolała,jak ja mmam dzis spać jak wsystko mnie piecze? :-(
nigdy po 10min tak mnie nie zjarało a dziś,nie wiem co jest tego przyczyna :no::no::no:
już się wybalsamowałam,zaraz znowu to zrobię,ony tylko mi skura nie zeszła:crazy:

Do góry