reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Ach do tej urody właśnie boje się że jak przyjdzie drugie dziecko już na świat że skończy się fryzjer tipsy itd.Mam nadzieje że tak nie będzie ;-);-)

reklama
aneta z Sudetami niestety nie pomogę bo nie jeżdżę w góry,jakos nie lubię za to kocham morze :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a tak w ogóle to macie juz jakies plany na wakacje?????????bo zblizaja się wielkimi krokami :tak::tak::tak::tak::tak:

no rzeczywiście to nasze spotkanie nie wypaliło i jakieś z dziecmi tez miało byc tez cisza,coś dziewczyny nie mozemy się zorganizować.

Gabi9 widzę że też październikowe maleństwo ale na naszym wątku Ciebie nie widziałam :-D
aneta23 my planujemy zacząć staranka nad drugim bobasem w przyszłym roku , nie wiem jak sobie dam radę z taką dwójką. Mój Kacper to istne żywe srebro. Muszę mieć przy nim oczy w okół głowy. A dwójka.... Mam tylko nadzieję że jak będzie starszy to przynajmniej będzie posłuszny.:-)

A to wyczyny mojego Potworniastego z dzisiejszego dnia.

Załączniki

• DSC03758.jpg
    DSC03758.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 20
  • DSC03760.jpg
    DSC03760.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC03765.jpg
    DSC03765.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 21
No dobra - starszy spi...jakis katar mu sie przyplatal - pewnie przez to ze zdjal w nocy spodnie z pizamy i z golym tylkiem spal :sorry:
Mlodszy sie obudzil...i poki co jeszcze nie jeczy....
Tak wiec - kawka.

GABI - wlasnie sie zastanawialam co sie z Toba dzieje ;-)Widze ze juz sie w miare przystosowalas do pracy - super. Zeby tylko mala dala pospac.
Z tym jaderkiem tjutro idziemy do urologa - tego co operowal...
Wiesz ja Cie podziwiam w kwestii biegania ciaglego na obcasach albo koturnach...Ja ze wzgledu na operowane kolano nie bardzo, a przynajmniej nie dlugo - i tak nie wiem jak w dzien slubu wytrzymalam na 8 cm :laugh2:Ciekawe czy dasz rade zasuwac tak za Majka jak zacznie chodzi...i brodzic w piasku na placu zabaw :laugh2::-p
Hihi Ty mi tak nie slodz kochana z tym super wygladem ;-) A wloski wklejalam tutaj to sobie kuknij https://www.babyboom.pl/forum/3710784-post715.html
ARLENA - pewnie ze tak nie bedzie...jak widac mozna z dwojka - wszystko zalezy od Ciebie...
Ja wlasnie znow sie umowilam do kosmetyczki na przyszla srode - pogadamy sobie znow przy okazji, kawke wypijemy - mozna sie oderwac na chwile od dzieci
AGNES - juz kiedys pytalas o wakacje o ja nop zdaje sie odpowiadalam :-p Jedziemy na 2 tyg nad morze do Dębek - w zeszłym roku tez tam bylismy.
A spotkanko - wszystko zalezy od mam pracujacych...Ja mam duzo czasu, wiec jesli tylko dam rade dojechac autobusem niskopodlogowym to nie ma sprawy :-)
MARMA - heh bo Gabi miala termin na 1 listopada, wiec pozostala listopadowka jak ja :-D Kochana - dasz sobie rade jak wiele innych mam, zobaczysz...ja tez sie balam, czasem mam dosyc, ale ogolnie to myslalam ze bedzie gorzej ;-)Moj starszy to male tornado, ma 2 lata i nadal nie slucha :sorry:, a pomysly ma nieziemskie....I tez zawsze byl nad wyraz rozwiniety ruchowo - zaczal chodzic jak mial 8,5 m-ca...a przy meblach od 7, raczkowanie od 6....nie nacieszylam sie spokojem......Widze ze Twoj skarbek tez bardzo mobilny - wiec mozemy podac sobie łapki - fajny maluszek :tak::-)
GOSKA79 - witam serdecznie :-)

Gabi9 widzę że też październikowe maleństwo ale na naszym wątku Ciebie nie widziałam :-D
aneta23 my planujemy zacząć staranka nad drugim bobasem w przyszłym roku , nie wiem jak sobie dam radę z taką dwójką. Mój Kacper to istne żywe srebro. Muszę mieć przy nim oczy w okół głowy. A dwójka.... Mam tylko nadzieję że jak będzie starszy to przynajmniej będzie posłuszny.:-)
nie będzie tak źle,jak dajesz radę z jednym to i z dwójką też sobie poradzisz :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam dziewczyny ja tez jestem z Wrocka ale obecnie mieszkam w Coventry w UK pozdrawiam goraco...

Witamy :-):-):-)

A to wyczyny mojego Potworniastego z dzisiejszego dnia.
ale słodki jest,i jak ładnie stoi na nóżkach.Coś czuję że szybko zacznie Ci chodzić :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ja mam taką znajomą której synek zaczął chodzić w wieku 8mies,słodko to wygląda i tak troche dziwacznie jak to pierwszy raz zobaczyłam,takie maleństwo a już biega :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

aneta a nowa fryzurka bardzo ładna,bardzo korzystnie w niej wyglądasz, w pierwszej chwili nie poznałam Cię na zdjęciu :-p:-p:-p:-p

Ja też bym chciał coś zmienić w swoim wyglądzie :tak::tak::tak:ściąć jakos włosy tylko nie mam pomysłu jak :baffled:
mam strasznie gęste włosy i im są dłuższe tym one staja się bardzo ciężkie i oklapują z powodu tego ciężaru.masakra.nie mam pojęcia co by znimi zrobić.u mnie na osiedlu fryzjerzy nie za bardzo,nie jestem zadowolona z ich usług.
a znacie takiego fryzjera żeby mi doradził jka się sciąć??????albo jeszcze lepiej gdzie we Wrocku jet komputerowe dobieranie fryzur??????
szukałam na necie ale nie mogę znaleźć.

Ja też bym chciał coś zmienić w swoim wyglądzie :tak::tak::tak:ściąć jakos włosy tylko nie mam pomysłu jak :baffled:
mam strasznie gęste włosy i im są dłuższe tym one staja się bardzo ciężkie i oklapują z powodu tego ciężaru.masakra.nie mam pojęcia co by znimi zrobić.u mnie na osiedlu fryzjerzy nie za bardzo,nie jestem zadowolona z ich usług.
a znacie takiego fryzjera żeby mi doradził jka się sciąć??????albo jeszcze lepiej gdzie we Wrocku jet komputerowe dobieranie fryzur??????
szukałam na necie ale nie mogę znaleźć.
nie ma już komputrowego bo moja koleżanka szukała stało się to nie modne więc polikwidowali

reklama
AGNES - dzieki kochana :-)
wlasnie w Quattro doradzaja tam gdzie bylam...tylko do najtanszych nie naleza :-( - mysle ze lepiej do dobrego fryzjera niz komputerowo, bo bedzie widzial jak Ci sie wlosy ukladaja, czasem cos na zdjeciu jest fajne, a potem okazuje sie ze u nas tak sie nie da :tak:
Jesli bardzo bys chciala jednak pobawic sie komputerowo to jest taka stronka
http://www.dailymakeover.com/makeover/virtualMakeover
Jak sie zalogujesz i wgrasz zdjecie to jest sporo darmowych fryzur dostepnych do przetestowania ;-)

Do góry