reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Korzystam, że jeszcze nie wszystko mogę i w związku z tym nie mogą mnie jeszcze zawalić robotą i mam lenia:-), to jeszcze wpadam:-)
Gosia witam również serdecznie u nas:-)
Agnes ja akurat poświęciłam wszystkie urlopy zaległe i bierzące, zeby zostać z małą jak najdłużej w domku i raczej nici z urlopu, choć prawdopodobnie mała będzie od lipca chodzić na rehabilitacje 3 razy w tygodniu, bo dojdzie basen i zastanawiam się, czy nie wziąść opieki na 30 dni, rozmawiałam z panią doktor i powiedziała, że nie ma sprawy, zeby tylko sobie to przemyśleć i ona bez problemu wypisze, tylko, że akurat w tym roku i tak nie planowaliśmy zadnego wyjazdu oprócz jakichś weekendowych wypadów, ale w przyszłym roku chcemy zrobić sobie wyprawę do Francji. Ale, jak Aneta wróci z Sudetów i zda relacje, że było fajnie i da namiary, to może jakiś dłuzszy weekend sobie zrobimy:confused:
A, Ty Agnes coś planujesz?
Marma właśnie tak jak napisała Aneta, termin był na listopad i juz został na listopadzie:-). Zdjęcia cudne, fajny bąbel i rzeczywiście żywiutki, moja jeszcze takich rzeczy jak stanie na kolankach, nie mówiąc o staniu na nożkach podtrzymójąc się samemu, nie wyczynia:szok:. Mały leń z niej, to Ty juz masz zajęcie z bieganiem za maluchem:-), mi się jak na razie ślizga po podłodze:-)
aneta mam nadzieję, że Kubie przejdzie szybko katarek i co najważniejsze nie będzie źle u urologa, trzymam kciuki.
To, będzie straszne jak ten mały potworek zacznie pełzać i trzeba będzie zejść z obcasów, chociaż ja prędzej nie nadąże napłaskich butach, tak już przylgnęłam do wysokiego obówia:tak::-)
Fryzurka super, normalnie bym nie poznała, a jak sobie radzisz z układaniem fryzurki, bo ja nie cierpię układania włosów, ale znając Ciebie i z tym sobie radzisz i nie słodzę!!!!
Arlena dasz radę, ja im mam mniej czasu tym lepiej sobie radzę, choć też mnie przeraża perspektywa drugiego dziecka, no, ale Ty juz nie masz wyjscia:-)
Ja postanowiłam chodzić do kosmetyczki, bo nie chce mi się samej nic robić i spodobało mi się, tylko, że muszę zadzwonić do znajomej, ktora pracuje w zakładzie kosmetycznym, czy juz wróciła do pracy, bo nie podobało mi się za bardzo jak zrobiła mi pazury kosmetyczka u której byłam :-(
Uciekam do domku i mojego szkraba:-)

reklama
nie ma już komputrowego bo moja koleżanka szukała stało się to nie modne więc polikwidowali
a szkoda i to wielka szkoda :tak::tak::tak::tak:

aneta dzieki za link tej stronki,wieczorkiem sie pobawie tym :-)

a mój nicpoń jeszcze spi,to już 2,5 godz :tak::tak::tak::tak::tak: coś osttanio lubi sobie pospać w dzień.dam jej pospać jeszce z 30min i budza ją.

No my bardzo chcielismy jechac nad morze,ale coś cienko teraz z kasą więc chyba nici z tego.a poza tym koleżanka wczoraj wydzwaniała w parę miejsc i wiekszości już nie ma miejsc,ze już dawno sa rezerwację.wiec nie wiem czy nie za póxno się za to zabieramy :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

a może znacie jakieś fajne miejsce zeby pojechac nad jezioro?????niedaleko......:happy2:

No my bardzo chcielismy jechac nad morze,ale coś cienko teraz z kasą więc chyba nici z tego.a poza tym koleżanka wczoraj wydzwaniała w parę miejsc i wiekszości już nie ma miejsc,ze już dawno sa rezerwację.wiec nie wiem czy nie za póxno się za to zabieramy :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

a może znacie jakieś fajne miejsce zeby pojechac nad jezioro?????niedaleko......:happy2:
ja w tamte wakacje dwa tygodnie przed wyjazdem dzwoniłam i znalazlam w Miedzyzdroje a teraz tez bym chciała nad jezioro gdzieś niedaleko .Czy któraś z was wybierała sie na wakacje w ciąży bo ja mam obawy

ARLENA - no ja w zeszle wakacje bylam w ciazy i zaliczylismy wyjazd nad morze :tak:Jesli wszystko ok to nie ma sie czego bac......Ja przez duza czesci ciazy mialam problemy, ale wakacje na to nie miaky zadnego wplywu...
A nad jeziorami niestety nie mam zadnych namiarow....pamietam tylko ze jako dziecko bylam na Poj. Drawskim i bardzo fajne okolice tam sa :tak:
A nie...chwileczke...AGNES - ma na kompie w ulubionych cos takiego - nad jezioremk i niedaleko http://boszkowo.pl/ - osobiscie tam nie bylam, ale skoro mam w ulubionych to musialo to byc przez kogos polecone ;-)

ja w tamte wakacje dwa tygodnie przed wyjazdem dzwoniłam i znalazlam w Miedzyzdroje a teraz tez bym chciała nad jezioro gdzieś niedaleko .Czy któraś z was wybierała sie na wakacje w ciąży bo ja mam obawy
ja nie byłam niestety na wakacjach jak byłam w ciąży bo miałam zagrożoną i musiałąm być pod stałą kontrolą lekarza.byłam cały czas na fenoterolu,stale twardy brzuch ,także nawet bałabym się gdziekolwiek ruszyć.

aneta dzieki za link ,a daleko to jest od wrocka???????

czesc dziewczyny weszłam z ciekawości na ten wątek :-) a co do boszkowa to akurat byłam w zeszłym roku pod sosnami w boszkowie , polecam bardzo milo sympatycznie czysto, jedynym minusem tylko to ze do "centrum daleko" ,do jeziorka bliziutko domki dosc fajne polecam gorąco :-)

reklama
Dziewczyny leci już finał YOU CAN DANCE ogladacie?
ja żadnego odcinka nie opuściłam,uwielbiam ten program a finał to już nie ma mocnych,siedzę przed ekranem i oglądam :tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry