reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

U nas znowu przyplątało się chorubsko.tym razem męża złapało.
Byliśmy u teściów i wróciłyśmy same z Oliwką bo M nie dał rady miał 39,8C :szok::szok::szok::szok: dreszcze,trząsł się jak galareta.Znowu wirus.Masakra.Dopiero co Oliwka wyzdrowiała a teraz M się rozłożył.

Dobrze że mnie na razie nic sie nie łapie.Oby tak pozostało.

Muszę sie pochwalić że Oliwka zaczyna wreszcie chcieć sama jeść.Wczoraj zjadła sama danonka, a dziś na kolację zjadła 2 parówki na gorąco i sama nabijała je widelczykiem.I super jej to wychodziło.jestem z niej dumna.A jak skończyła jeść to sama biła sobie brawo :-D:-D:-D:-D:-D
oj szkoda - że jeszcze choroby się ciągną
super Oliwka zjada i fajnie to musiało wyglądać jak sobie biła brawo
dzięki za życzenia urodzinowe dla MIRKA

reklama
Zaczynam być samodzielna :tak::tak::tak::tak:

Załączniki

• DSC02326.jpg
    DSC02326.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC02327.jpg
    DSC02327.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC02328.jpg
    DSC02328.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC02331.jpg
    DSC02331.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 21
agnes - super fotki :-)

a to Mirek i torcik urodzinowy :tak::-)

ps. zielony sweterek zrobiłam sama

Załączniki

• IMG_0899.jpg
    IMG_0899.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_0900.jpg
    IMG_0900.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 25
  • IMG_0901.jpg
    IMG_0901.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_0902.jpg
    IMG_0902.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_0904.jpg
    IMG_0904.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 28
Cześć dziewczyny:-)
A, my byliśmy po raz pierwszy od narodzin Majki u moich rodziców (widzieli już dziadkowie wnusię wcześniej, ale we Wrocławiu),a teraz przyszła w końcu pora na wyjazd na wieś:-). Nie ma porównania, tam cisz, spokój, zamiast szumu samochodów słychać tylko szum drzew, śpiew ptaków, a w nocy ja zgasiłam światło, to nawet jak się oczy przyzwyczaiły do ciemności, to i tak nie widziałam dziecka i miałam problem z przystawieniem piersi, bo musiałam najpierw buziaka znaleźć:-).
Dziadkowi wniebowzięci i tak się trochę patrzyłam na nich jak na nienormalnych, takie cuda wyrabiali przy małej i mieliśmy przez dwa dni dziecko z głowy:szok::-).
Tylko noce były okropne, bo pierwsza noc z chrapiącym M obok łóżka na materacu, bo przecież musiał z dziadkiem w końcu wypić pępkowe, a druga noc już we trójkę w jednym łóżku, tylko, że trzy osoby, to już było mi strasznie niewygodnie i nie wyspana:-(
Ale, super był, w drodze powrotnej jeszcze odwiedziłam kuzynkę i koleżankę, w końcu można z kimś porozmawiać i poplotkować:-).
Choć w zeszły czwartek spotkałam się z anetką i szkoda tylko, ze tak krótko trwało, to spotkanie, bo tyle rzeczy jeszcze z nia nie obgadałam, ale mam nadzieję, ze następnym razem jakoś sensowniej się umówimy i będzie więcej czasu na pogaduchy:-)
Pusia gratuluję z załozeniem firmy, mój M też mysli o jakiejś własnej działalności, bo ma juz dość państwowej posady, gdzie nie licza się kompetencje człowieka, a tylko znajomości i człowiek zamiast robić swoje musi pilnować stołka:-(
nonek powodzenia:-)
Gosiek dołanczam się do życzeń urodzinowych Mirusia, spóźnione, ale szczere, wszystkiego najlepszego, zdrówka, uśmiechu i moc buziaków:-)
Muszę uciekać, bo mała się budzi i zaczyna stękać, coś ostatnio wybudza się z jękiem, a raczej nigdy tak nie było, czyżby zapowiedź ząbkowania:confused::szok:

:-)Sem i ja

I ja sie dolacze do spoznionych zyczen dla Mireczka! Wielkie buziaki! Sweterek super ekstra, sama bym taki chciala dla mojej stonki. A tort zrobil na mnie wrazenie niemale:-p.

Pusia jak Turow, trafilas? Moze bys i do mnie trafila kiedys? Na kawke? Dzieci polataly by po pseudo ogrodku. I jak spotkanie wroclawianek?

Agnes gratulacje samodzielnosci! Sliczne zdjecia.

A ja wrocilam z wojazy. Ogolnie tak- od piatku wieczorem do soboty nadranem byla jedna wielka impreza z przerwa na targi:-p. Wczoraj jak jechalam w pociagu to wygladalam chyba tak :eek:. Bylo super ekstra. Dzis dopiero dochodze do siebie. I wiecie, super tak zostawic dzieci, zresetowac sie zupelnie. Maz sobie dal rewelacyjnie rade z dziewczynkami, z pomoca tesciow jak byl w pracy ( akurat zamykal numer i musial siedziec w weekend w arbait). Ale dzieki temu Julka nauczyla sie jezdzic na rowerze jak dorosla. Majerana w ogole za mna nie szalala. Naprawde jestem bardzo zadowolona. Jedynie targi nie zrobily na mnie takiego wrazenia jak sie spodziewalam. Podobne bardzo sa we Wro. Myslalam,, ze bedzie wiecej wystawcow i jakos tak bardziej "swiatowo". Podpierducha.

witam po przerwie !!!!
Ciut zajęć mam w pracy i duzo pisania . Mlody doszedł do siebie zupelnie i ilości jakie je pozwoliły mu już ndrobic co stracił . i wczoraj zawołal że chce na nocnik i zrobił , a jaka radość bo mu muzyczka zagrała.

Gosiek a gdzie zamawialaś tort bo tez musze Krystiankowi autko zamówić ;-), ja zawsze zamawiam u Wolaka , nie wiem czy takie tam są ???!!!
A sweterek super zdolniacha jesteś !!!! Dużo zdrówka dla Mireczka !!!!

Agnes super zdjęcia i bardzo już samodzielna ta Twoja córcia:-)

masz racje nonek że super raz na jakiś czas zostawić dzieci i sie zresetować :tak::-), a kiedy my sie zresetujemy może w rynku w jakiś wiczór dziewczyny:sorry:

Kadia super, ze Krystianek juz jest super zdrowy. Gratulacje nocnikowe:-).
Jak dla mnie to ja pierwsza chetna, tylko wazna jest data. Musze sie wbic w kalendarz mojego szanownego. Jemu sie teraz zaczal sezon targow i czesto go nie bedzie.

:-)Sem i ja

I ja sie dolacze do spoznionych zyczen dla Mireczka! Wielkie buziaki! Sweterek super ekstra, sama bym taki chciala dla mojej stonki. A tort zrobil na mnie wrazenie niemale:-p.

Pusia jak Turow, trafilas? Moze bys i do mnie trafila kiedys? Na kawke? Dzieci polataly by po pseudo ogrodku. I jak spotkanie wroclawianek?

Agnes gratulacje samodzielnosci! Sliczne zdjecia.

A ja wrocilam z wojazy. Ogolnie tak- od piatku wieczorem do soboty nadranem byla jedna wielka impreza z przerwa na targi:-p. Wczoraj jak jechalam w pociagu to wygladalam chyba tak :eek:. Bylo super ekstra. Dzis dopiero dochodze do siebie. I wiecie, super tak zostawic dzieci, zresetowac sie zupelnie. Maz sobie dal rewelacyjnie rade z dziewczynkami, z pomoca tesciow jak byl w pracy ( akurat zamykal numer i musial siedziec w weekend w arbait). Ale dzieki temu Julka nauczyla sie jezdzic na rowerze jak dorosla. Majerana w ogole za mna nie szalala. Naprawde jestem bardzo zadowolona. Jedynie targi nie zrobily na mnie takiego wrazenia jak sie spodziewalam. Podobne bardzo sa we Wro. Myslalam,, ze bedzie wiecej wystawcow i jakos tak bardziej "swiatowo". Podpierducha.

Maż mnie zawiózł do Turowa :)) z Kacprem zresztą hihi. Ja malowałam klientkę a oni spacerowali po wsi.

Kawka bardzo chętnie tylko na razie Kacper chory tzn miał dwa dni gorączkę byliśmy u lekarza i albo 3 dniówka albo zęby albo się okaże. Ale dzis po wizycie jakoś lepiej bo gorączki już nie było.

A jak się nazywa Twoja miejscowośc bo nie pamiętam ?? (może autobusy dojeżdżają tam ode mnie z Kleciny;-).

Zawsze chciałam byc na takich targach bo kosmetyki niby tańsze ale jakoś nigdy nie mogłam trafić jak były we wrocku

A tak w ogóle znowu zaczełam robić biżuterię :) wczoraj jak Kacper spał to zrobiłam dwie pary kolczyków a przed chwilką skończyłam komplecik :))

kulebiaen.jpg

pomaracza.jpg

Pomarańczowe kolczyki znalazły już swoją właścicielkę :)) lecą do Olsztyna.

BIałe chyba też sie spodobały znajomej :))

Komplecik pokaże Wam jutro bo coś nie działa mi strona do zdjęć :-(

reklama
już działą strona więc jeszcze się pochwale :zawstydzona/y:;-)
komplecik.jpg

A co do resetowania to ja bardzo chętnie :)) fajnie jak by jeszcze w kwietniu bo w maju to cięzko z czasem może być

Do góry