reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

aniela to wozek - samochodowy :-) a pozniej docelowy Coneco Solar, sprawuje sie niezle wytrwal na spacerze na biskupinskich lakach :-) a 4,5 to nie tak duzo jak ma sie zrzucic 23!!! :) ale jeszcze tylko 18,5 :-D

Wózeczek fajniutki. Bardzo mi się spodobał. Tyle że ma rogi a ja bardzo chciałam pełną rączkę.

A 4,5kilo to wcale nie mało. Przez miesiąc. Kurczę, ja chętnie też bym zgubiła ze 4kg, ale za leniwa jestem i nie umiem być na diecie. Poza tym żyć nie mogę bez żeberek i golonek;-)​

ja właśnie zadzwoniłam przed chwilą na ta Gajowicką i zarejestrowałam Kacperka do tego ortopedy na 27 marca na 16:30. Chciałam do doktora Michajłowa ale on sie rozchorował i zastępuje go Szybiński. Kurcze trochę mam stres czy wszystko będzie dobrze ... Kacper na jednej nodze ma fałdkę a na drugiej nie (na udach) i mam wrażenie że jedna noga jest silniejsza od drugiej, bo jedna podnosi do góry chwyta rączka i ciągnie a drugiej jakoś tak nie chce .... Mam nadzieje, że to nic takiego

Pusia pieluchować zapewne zaleci, bo to tak jakby profilaktyka. A na fałdki nie ma co patrzeć, to bzura jakaś. U nas od początku bardzo niesymetryczne były i co... Mamy śliczne zdrowiutkie bioderka:tak: Poza tym dziewczyny na czerwcówkach mówiły, że dysplazja stawów częściej dotyczy dziewczynek niz chłopców. To tak na pocieszenie:-);-)

A tego sprzątania to Wam nie zazdroszczę:no: My nie obchodzimy świąt i nie mamy pretekstu do wielkich porządków;-)​

reklama
Dzieki wielkie za tak szybka odpowiedz :)! Polece chyba na Slowianska bo to zaraz kolo mnie. Z nieba mi spadlas :)

Wszystkie macie takie kochane slodkie malenstwa! Ja juz sie swojego nie moge doczekac, ale termin dopiero we wrzesniu :(
Pozdrawiam goraco!

A ja miałam wrzucić fotkę naszej bryki i proszę, oto ona:

Załączniki

• S1030370małe.jpg
    S1030370małe.jpg
    296,6 KB · Wyświetleń: 35
bryki super , ale za to właściciele jacy super!!!:-):tak:

a my z krystekim mielismy przeboje z klejnotami rodzinnymi:-) i musielismy w sobote jechac do lekarza, ale już jest lepiej dostał zestaw maści i furagin

BARA je też od Wickiewicz :tak: super babka! od samego początku chodziłam do niej i nigdy tego nie żałowałam :-) ona pracuje w Corfamedzie i w tej przychodni leczącej niepłodność (zapomniałam jak to sie zwie ;-)), w szpitalu już nie pracuje niestety :-(

ANETKO super, super! Ogromne gratki dwóch kreseczek :tak:

Dziewczyny, ale się napisałyście od czasu jak tu ostatni raz zaglądałam!!!!:szok: Myślałam, że nie nadrobie zaległości...
A my wczoraj byłyśmy u mojej siostry i dlatego brakło czasu na BB. Wcześniej byłam na jazdach o 7 rano. Zostały mi już tylko 4 godziny i egzamin!!!
Basia troszeczkę pokasłuje, ale tylko wtedy jak leży-także nie wiem od czego:eek:
Dzisiaj umówiłam się z koleżanką z liceum i jej 4 miesięczną córeczką-idziemy na spacer:laugh2:
Anielap-fajny wózeczek:tak: Też musimy się zastanowić nad mniejszym, ale na razie ten który mamy jest ok:-p
Olcia-jak zwykle śliczne fotki Milenki:-) Jeszcze raz gratuluję postępów w odchudzaniu;-) A mi do 56 kg brakuje już tylko jeden kg!!!
Pusia-nie martw się na zapas tymi fałdkami-niech najpierw lekarz zobaczy i poradzi:sorry:
Aneta-a Ty się tak nie forsuj;-) Szkoda, że musicie iść z Kubusiem do szpitala:szok: A z jedzeniem to u nas jak wiesz tez słabo-cztery posiłki plus jeden w nocy i nie cierpi owoców:no: Waga też nienajlepsza-prawie 11 miesięcy i 8320:baffled:
Pozdrawiam pozostałe mamusie:tak:

A ja miałam wrzucić fotkę naszej bryki i proszę, oto ona:

Super ten wózeczek:-). Życzę żeby spisywał sie na naszych pięknych wrocławskich drogach ;-).
Ja już nie mogę doczekać się kiedy my przesiądziemy się na spacerówkę ...

Dziewczyny, ale się napisałyście od czasu jak tu ostatni raz zaglądałam!!!!:szok: Myślałam, że nie nadrobie zaległości...
A my wczoraj byłyśmy u mojej siostry i dlatego brakło czasu na BB. Wcześniej byłam na jazdach o 7 rano. Zostały mi już tylko 4 godziny i egzamin!!!
Basia troszeczkę pokasłuje, ale tylko wtedy jak leży-także nie wiem od czego:eek:
Dzisiaj umówiłam się z koleżanką z liceum i jej 4 miesięczną córeczką-idziemy na spacer:laugh2:
Anielap-fajny wózeczek:tak: Też musimy się zastanowić nad mniejszym, ale na razie ten który mamy jest ok:-p
Olcia-jak zwykle śliczne fotki Milenki:-) Jeszcze raz gratuluję postępów w odchudzaniu;-) A mi do 56 kg brakuje już tylko jeden kg!!!
Pusia-nie martw się na zapas tymi fałdkami-niech najpierw lekarz zobaczy i poradzi:sorry:
Aneta-a Ty się tak nie forsuj;-) Szkoda, że musicie iść z Kubusiem do szpitala:szok: A z jedzeniem to u nas jak wiesz tez słabo-cztery posiłki plus jeden w nocy i nie cierpi owoców:no: Waga też nienajlepsza-prawie 11 miesięcy i 8320:baffled:
Pozdrawiam pozostałe mamusie:tak:

Życzę miłego spacerowania z koleżanką :tak:. My jak zawsze w środę jedziemy na basen :tak::-)

Pozdrawiam

a ja mam nerwa bo od wczoraj moje dziecko odmawia jedzenia:szok: nie wiem co mu sie stao, je tylko zupy:no:, ale dobrze że chociaz zupy je. wczoraj po 16 zjadł 3 łyżki 2 dania i już nic więcej.spał w nocy jak zabity! na sniadanie zjadł 5 łyżkek kaszy, nie wiem co mu jest. dziś dałam mu do picia tylko wode może go oczki zamulaja:crazy:

Bryka super ale te małe kółka cięzko Ci bedzie jak zima snieg spadnie, ale to raczej u nas niemożliwe:tak:

czekam na mame a później kumpela ma wpaść z 5 miesięczna córeczką:-) i pewnie na spacerek pójdziemy:-)

reklama
Dziewczyny jakie macie krzesełka do karmienia dla maluszków (może niektóre z was już nie używają ale proszę o zdanie doświadczonych mamek :). Chodzi mi o krzesełka plastikowe nie drewniane.

A w ogóle to gdzie wy się podziewacie wszystkie cooo ???;-):eek:

Do góry