aniela to wozek - samochodowy :-) a pozniej docelowy Coneco Solar, sprawuje sie niezle wytrwal na spacerze na biskupinskich lakach :-) a 4,5 to nie tak duzo jak ma sie zrzucic 23!!! ale jeszcze tylko 18,5
Wózeczek fajniutki. Bardzo mi się spodobał. Tyle że ma rogi a ja bardzo chciałam pełną rączkę.
A 4,5kilo to wcale nie mało. Przez miesiąc. Kurczę, ja chętnie też bym zgubiła ze 4kg, ale za leniwa jestem i nie umiem być na diecie. Poza tym żyć nie mogę bez żeberek i golonek;-)
A 4,5kilo to wcale nie mało. Przez miesiąc. Kurczę, ja chętnie też bym zgubiła ze 4kg, ale za leniwa jestem i nie umiem być na diecie. Poza tym żyć nie mogę bez żeberek i golonek;-)
ja właśnie zadzwoniłam przed chwilą na ta Gajowicką i zarejestrowałam Kacperka do tego ortopedy na 27 marca na 16:30. Chciałam do doktora Michajłowa ale on sie rozchorował i zastępuje go Szybiński. Kurcze trochę mam stres czy wszystko będzie dobrze ... Kacper na jednej nodze ma fałdkę a na drugiej nie (na udach) i mam wrażenie że jedna noga jest silniejsza od drugiej, bo jedna podnosi do góry chwyta rączka i ciągnie a drugiej jakoś tak nie chce .... Mam nadzieje, że to nic takiego
Pusia pieluchować zapewne zaleci, bo to tak jakby profilaktyka. A na fałdki nie ma co patrzeć, to bzura jakaś. U nas od początku bardzo niesymetryczne były i co... Mamy śliczne zdrowiutkie bioderka Poza tym dziewczyny na czerwcówkach mówiły, że dysplazja stawów częściej dotyczy dziewczynek niz chłopców. To tak na pocieszenie:-);-)
A tego sprzątania to Wam nie zazdroszczę My nie obchodzimy świąt i nie mamy pretekstu do wielkich porządków;-)
A tego sprzątania to Wam nie zazdroszczę My nie obchodzimy świąt i nie mamy pretekstu do wielkich porządków;-)