reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Gosiek moja córcia ma już 3,5 latka .A niedawno była jeszcze taka maleńka.Rośnie jak na drożdzach .Upływający czas widac najlepiej po dzieciach

Ja też zagladam na Wrocław:tak::-)Gosia81 jytro (o ile nie bedzie padało) wybiore sie na spacer na mydlice:-Dbo to wstyd ze tak blisko mieszkamy i sie nie spotkamy:tak::-)no chyba ze nie mozesz jutro??pozdrawiam was dziewczynki
szkoda że czas tak szybko leci:-(

Tak sobie pomyslałam kochane , że może będzie nam razniej.. .możemy poplotkowaćć o tym co nas otacza...może podzielimy się doświadczeniami co do niektórych wrocławskich lekarzy? Napewno każda z nas chciałaby wybrać ten najlepciejszy szpital , a może juz wybrałyscie? :) Czekam na was :laugh:

ściskam was i pozdrawiam ...
czy może mi ktoś polecić dobrego ginekologa który przyjmuje w gabinecie ale tez pracxuje w szpitalu!!!!!!!!!!!!!!!!?????

Serdecznie witam wszystkie szczęśliwe Mamy :biggrin2:
Może najpierw się przedstawię:
Jestem studentką 5 roku Biologii Człowieka na Uniwersytecie Wrocławskim
Zbieram dane do mojej pracy magisterskiej i właśnie w tym celu zwracam się do wszystkich Mam, które miałyby ochotę mi w tym pomóc - wypełniając ankietę.
Pragnę zaznaczyć, że ankieta jest anonimowa, jej wypełnienie zajmie Panią ok 15 min. (może nawet mniej :biggrin2:)
Jeśli któraś z Pań ma ochotę wypełnić ankietę, proszę żeby przygotowała sobie Książeczkę Zdrowia swojej pociechy, dane w niej zawarte mogą ułatwić odpowiedz na niektóre umieszczone w ankiecie pytania.
Pozdrawiam Wszystkie Mamy :biggrin2:

Poniżej umieszczam link do mojej ankiety:

stan biologiczny noworodków - ankietka.pl

reklama
Witam!!!
Chciałabym dołączyć do grona wrocławskich mamusiek:-D
Tylko strasznie tu cicho.
Mam półroczną córkę Zuzannę i mieszkamy na Zakrzowie. Panie z Psiego Pola napewno kojarzą dzielnicę:-)
Pozdrawiamy Was wszystkie bardzo cieplutko...

Do góry